ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της Νέας Σμύρνης καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευσή σας, στις Αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο. Παρέχουμε γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για την επίλυση όλων των προβλημάτων αποχέτευσης. Κατανοούμε ότι τα μπλοκαρίσματα των γραμμών αποχέτευσης είναι ενοχλητικά, αγχωτικά και μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημά γρήγορα, αποτελεσματικά και σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Από τι βουλώνει η αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
  • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
  • Γράσο
  • Τρίχες
  • Κόκκοι καφέ
  • Χαρτιά
  • Υπολείμματα τροφίμων
  • Μαγειρικά έλαια
  • Πουρί
  • Μωρομάντιλα

Καθαρισμός αποχέτευσης στη Νέα Σμύρνη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Μην αφήνετε δυσάρεστες οσμές και επικίνδυνα βακτηρίδια να ταλανίζουν την προσωπική και οικογενειακή σας υγεία ή να δυσφημούν την επιχείρησή σας. Καλέστε μας τώρα και ένας ειδικευμένος τεχνικός τηλεφωνικά θα προσπαθήσει να σας κατατοπίσει ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε μία αποφρακτική εργασία η οποία θα διορθώσει τη βλάβη.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η εταιρεία μας χειρίζεται και παρέχει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και πλέον με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα που φέρουν τα φορτηγά μας έχουν τις ικανότητες να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στην αποχέτευσή σας.

Με σύγχρονα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, ριζοκοπτικά και κάμερες υψηλής ευκρίνειας θα σας παραδώσουμε την αποχέτευση καθαρή και πλήρως λειτουργική!

Κάθε είδους αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Αναλαμβάνουμε όποτε μας το ζητήσετε την αποχέτευσή σας και την κάνουμε καινούρια. Η κάθε αποχέτευση χρειάζεται προσοχή και φροντίδα! Απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιών δαπέδου, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, κ.α.

Η ειδικότητα μας είναι οι αποχετεύσεις και ότι έχει σχέση με αυτές. Μπορείτε να μας φωνάξετε και απόφραξη φρεατίου, λεκάνης, υδρορροής, νιπτήρα, νεροχύτη, σιφονιού, κ.α. καθώς και τον καθαρισμό και την συντήρηση των αποχετεύσεων.

Απόφραξη με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Παράλληλα με όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις Αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη προσφέρει και την διάγνωση με κάμερα. Ο κύριος λόγος που κάποιος θα χρειαστεί την επιθεώρηση με κάμερα είναι μια διεξοδική διάγνωση και κατανόηση της κατάστασης του εσωτερικού των σωληνώσεων. Όταν ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την απόφραξη ή τον καθαρισμό τότε κάτι περίεργο συμβαίνει και το επόμενο λογικό βήμα είναι η διάγνωση με κάμερα. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι ρίζες, τα σπασίματα κλπ με την πάροδο του χρόνου επηρεάζουν την ταχύτητα ροής της αποχέτευσης. Αυτά τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν. Επαρκεί να πούμε ότι η απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Νέα Σμύρνη θα αποκαλύψει κάθε πρόβλημα. Δεν έχει σημασία το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι σωλήνες σας. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.

Πώς γίνεται η απόφραξη με κάμερα;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα την καταγράφει για να σας την παραδώσει σε ψηφιακή μορφή για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων στη Νέα Σμύρνη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

  • Αποφράξεις Φρεατίων
  • Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνη
  • Αποφράξεις Υδροροής Νέα Σμύρνη
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη 
  • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη 

Στις  Αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη επικοινωνία 210 97 00 003

Πάντα πρωτοπόροι όσον αφορά τις αποφράξεις,  μπορούμε και αναλαμβάνουμε παντός είδους τεχνικές εργασίες που αφορούν τις αποχετεύσεις και γενικότερα το δίκτυο των όμβριων υδάτων σας. Αν μία δυσλειτουργία έχει παρουσιαστεί και αντιμετωπίζετε πρόβλημα καλέστε μας για Αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη. Θα πληροφορηθείτε για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επιστρέψετε σε μία φυσιολογική ροή υδάτων και ταυτόχρονα μία φυσιολογική καθημερινότητα. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003

Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιο του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922. Άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα. Στα δυτικά, συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ. Τέλος, τη συνδέει επίσης και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα. ΤΚ 17122