ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Πώς να αποτρέψετε τα φθινοπωρινά φύλλα να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις

Πώς να αποτρέψετε τα φθινοπωρινά φύλλα να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις

Καθώς το φθινόπωρο έρχεται και τα δέντρα γίνονται καφέ, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα και να προκαλέσουν όλεθρο με τον κήπο σας! Οι εξωτερικές αποχετεύσεις είναι επιρρεπείς καθώς ο άνεμος μπορεί να φυσά τα φύλλα και προκαλώντας την αποσύνθεση τους με την πάροδο του χρόνου. Όχι μόνο αυτό δημιουργεί βουλώματα στις αποχετεύσεις σας, προκαλεί επίσης μια τρομερή αναστάτωση και μεγάλους κινδύνους ολίσθησης στον κήπο σας. Πώς να αποτρέψετε κάτι τέτοιο;

Τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να μπλοκάρουν τα δίκτυα αποχέτευσης, εμποδίζοντας να περάσει νερό στις αποχετεύσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες στον κήπο σας και όχι μόνο. Τα φύλλα μπορούν επίσης να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα όταν εισχωρήσουν στις αποχετεύσεις. Θα βουλώσουν και απαιτεί να καλέσετε άμεσα την Αποφράξεις Ηλιούπολη.

Η προνοητικότητα είναι το κλειδί. Γι ‘αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμάστε να πραγματοποιείτε τακτικές συντηρήσεις και καθαρισμούς αποχέτευσης.

Πώς να αποτρέψετε τα φθινοπωρινά φύλλα να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις
Πώς να αποτρέψετε τα φθινοπωρινά φύλλα να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις

Τι μπορώ να κάνω όταν η αποχέτευσή μου είναι βουλωμένη με φύλλα;

Όταν μια εξωτερική αποχέτευση βουλώνει με φύλλα, υπάρχουν αρκετά μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να αποτρέψετε τα φύλλα να προκαλούν προβλήματα στο μέλλον.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τον κήπο σας χωρίς φύλλα είναι να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα ή μια τσουγκράνα καλής ποιότητας για να συγκεντρώσετε το φύλλωμα και να τα πετάτε σε έναν κατάλληλο κάδο σε τακτική βάση. Πώς να αποτρέψετε τα φθινοπωρινά φύλλα να μπλοκάρουν τις αποχετεύσεις;

Μια άλλη τεχνική είναι να ρουφήξετε τα φύλλα. Η αναρρόφηση θα τραβήξει τα θραύσματα των φύλλων μέσα από τις σχάρες του καλύμματος αποστράγγισης.

Αποφύγετε να φράξουν τα φύλλα με το προστατευτικό αποστράγγισης. Τα προστατευτικά αποστράγγισης απαιτούν ακόμη τακτικό καθαρισμό. Αλλά λειτουργούν ως αποτελεσματικές λύσεις για να αποτρέψουν την αποστράγγιση των αποχετεύσεων από φύλλα.

Επιθεωρήστε τακτικά το πλέγμα αποχέτευσης και καθαρίστε τα φύλλα που μπορεί να συγκεντρωθούν στην κορυφή. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν βουλώματα στην κορυφή της αποχέτευσης καθώς το νερό θα βρεθεί κάπου αλλού για να αποστραγγιστεί, κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει πλημμύρες στον κήπο σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πλαστικό ή μεταλλικό δίχτυ για να καλύψετε το πλέγμα, καθώς αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για την αφαίρεση των φύλλων χωρίς να δημιουργηθεί χάος.

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία

Η τελική συμβουλή είναι η τακτική συντήρηση ττης αποχέτευσης. Τα φύλλα δεν περιορίζονται μόνο στην είσοδο στον κήπο σας, αλλά μπορούν επίσης να καταλήξουν στους σωλήνες αποχέτευσης στην οροφή σας. Εάν γίνει αυτό, τα φύλλα έχουν άμεση διαδρομή στις αποχετεύσεις, οι οποίες μπορούν να αποτρέψουν την αποστράγγιση του νερού από τους σωλήνες, προκαλώντας την υπερχείλιση.

Η τακτική συντήρηση του κήπου σας βοηθά στην αποφυγή δαπανηρών δαπανών για επισκευή ή αντικατάσταση. Στην Αποφράξεις Ηλιούπολη, χρησιμοποιούμε μια ποικιλία ειδικών τεχνικών για την πραγματοποίηση ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού και απόφραξης αποχετεύσεων. Έχετε βουλωμένη αποχέτευση; Απλά καλέστε μας σήμερα και θα αποστείλουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο άμεσα!