ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ο καθαρισμός αποχετεύσεων είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες που θα πρέπει να απασχολούν τους ιδιοκτήτες ενός οικήματος. Η Αποφραξεις Ηλιουπολη είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης και απόφραξης. Όλα αυτά τα χρόνια εξυπηρετούμε τους πιστούς επαναλαμβανόμενους πελάτες μας και κάθε μέρα η βάση δεδομένων μας αναπτύσσεται με νέους πελάτες. Και αυτό χάρη σε εσάς και φυσικά στις άριστες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Η εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το τηλεφωνικό μας κέντρο στελεχώνεται από ευγενικούς και φιλικούς επαγγελματίες. Με ένα στόλο φορτηγών έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, η λύση για τις ανάγκες για τον καθαρισμό αποχέτευσης και απόφραξης είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά. Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές και αργίες.

Καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό στην Ηλιούπολη
Καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό στην Ηλιούπολη

Πλήρης καθαρισμός αποχετεύσεων

Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα έκτακτης ανάγκης απόφραξης αποχέτευσης ή για τον καθαρισμό αποχέτευσης. Σας παρέχουμε μια εμπειρία που θα σας κάνει να αποθηκεύσετε τον αριθμό του τηλεφώνου μας! Οι τεχνικοί μας συμβάλλουν στην διατήρηση καθαρών αποχετεύσεων. Εάν στις αποχετεύσεις έπεφτε μόνο καθαρό νερό, δεν θα βούλωναν! Αλλά οι οικιακοί αποχετευτικοί αγωγοί έχουν να αντιμετωπίσουν σαπούνια, λίπη, τρίχες, βρωμιές και όλα τα είδη των αντικειμένων που μπορούν να τις βουλώσουν. HP τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη διαθέτει την επαγγελματική εκπαίδευση και τα εργαλεία για την αντιμετώπιση κάθε είδους πρόκλησης καθαρισμού αποχετεύσεων. Ο καθαρισμός αποχετεύσεων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την εύρυθμη λειτουργία του σπιτιού σας ή της επιχείρησή σας.

Οι Υπηρεσίες μας:

  • Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα
  • Απόφραξη φρεατίων
  • Καθαρισμός αποχετεύσεων
  • Διάγωση με κάμερα
  • Συντήρηση αποχετεύσεων
  • Απόφραξη σιφονιου
  • Απόφραξη νεροχύτη
  • Απόφραξη λεκάνης
  • Απόφραξη υδροροής

Επιθεώρηση με κάμερα

Οι γραμμές αποχέτευσης μπορούν να παραμείνουν καθαρές, αρκεί να μην ρίχνει κάποιος κάτι. Όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι αδύνατο. Στην αποχέτευση μπορούν να μπουν και ρίζες. Ναι πολύ καλά διαβάσατε. Είναι πολύ συνηθισμένο. Όπως αντιλαμβάνεστε οι ρίζες απαιτούν καθαρισμό αποχέτευσης. Δυστυχώς η αποχέτευση είναι εκείνη που όλοι ξεχνάνε. Και για αυτό μας καλούν άνθρωποι τρομαγμένοι ότι έχει βουλώσει η αποχέτευση. Πολλοί άνθρωποι πρέπει ακόμη να αλλάξουν τις γραμμές αποχέτευσης τους επειδή οι ρίζες καταλήγουν να σπάσουν τις γραμμές. Για να μην φτάσετε να σκάβετε και να σπαταλάτε τα χρήματα σας αδικα, η λύση είναι η κάμερα. Η διάγνωση με κάμερα θα αποκαλύψει όποιο πρόβλημα και αν υπάρχει στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Είτε είναι σπάσιμο, είτε ράγισμα, είτε ρίζες οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη θα το βρουν! Θα γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει και θα επιλύσετε το πρόβλημα γρήγορα και ανώδυνα.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η δημιουργία λίπους στη γραμμή αποχέτευσης θα προκαλέσει βλάβες. Σε αυτή την περίπτωση το πιεστικό μηχάνημα πετάει νερό με απίστευτη δύναμη και στο πέρασμά του καθαρίζει τα πάντα. μπορεί να χρειαστεί πίδακας νερού υψηλής πίεσης για να κόψει το λίπος. Απελευθερώνει νερό με τρομερή ταχύτητα και αποκόπτει το λίπος από τα τοιχώματα των σωλήνων. Αν κανονίζετε ανα τακτά χρονικά διάστηματα καθαρισμό αποχέτευσης δεν θα σας παρουσιαστεί καμία έκτακτη ανάγκη φραξίματος!