ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Απόφραξη, 5 σημάδια ότι την χρειάζεστε

Απόφραξη, 5 σημάδια ότι την χρειάζεστε

Ως επί το πλείστον, ποτέ δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τις αποχετεύσεις μας. Κάθε σπίτι στέλνει γαλόνια νερό κάθε μέρα στην αποχέτευση, μαζί με άλλα πράγματα βέβαια. Για πολλούς ανθρώπους, η απομάκρυνση των λυμάτων από το σπίτι είναι περίπου το ίδιο με το να ρίχνουν και διάφορα πράγματα. Και αυτό θα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστείτε πολύ σύντομα απόφραξη αποχέτευσης.

Απόφραξη Ηλιούπολη
Απόφραξη Ηλιούπολη

Τα ζητήματα απόφραξης ενδέχεται να προκύψουν από διάφορες αιτίες. Όπως σωλήνας που έχει σκουριάσει και έχει φράξει με διάβρωση. Μια πιο συχνή αιτία είναι τα τρόφιμα από την απόρριψη των απορριμμάτων σας. Ακόμα πιο συνηθισμένα θέματα είναι τα μαλλιά και το σαπούνι στην αποχέτευση ντους ή το νεροχύτη που φράζει τους σωλήνες αποστράγγισης. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, αν παρατηρήσετε ένα από τα πέντε ακόλουθα θέματα είναι καιρός για επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης σας.

1) Αργή αποστράγγιση στην αποχέτευση

Η αργή αποστράγγιση είναι αυτή που όλοι γνωρίζουν. Όταν μέσα στο νεροχύτη πέφτουν άθελα μας υπολείμματα από φαγητά, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην αρχή το νερό στο σιφόνι του νεροχύτη θα φεύγει αργά και μετά θα βουλώσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τρίχες, τα σαπούνια αλλά και την οδοντόκρεμα. Όσο αφήνουμε την αποχέτευση χωρίς φροντίδα, τόσο πιο γρήγορα θα βουλώσει και θα χρειαστούμε απόφραξη.

2) Ήχοι στην αποχέτευση που υποδηλώνουν βούλωμα

Οι περισσότερες αποχετεύσεις κάνουν λίγο θόρυβο, αλλά είναι ο φυσιολογικός θόρυβος του νερού που τρέχει ομαλά. Κατά την αποστράγγιση η αποχέτευση δεν πρέπει να γουργουρίζει ή μετά την εξαφάνιση του νερού. Εάν ακούτε μακρινούς ήχους που γουργουρίζουν, ειδικά εάν συνδυάζονται με βραδεία αποστράγγιση στην οποία η πίεση του νερού είναι υψηλότερη, σκεφτείτε αμέσως την επαγγελματική βοήθεια από την Αποφράξεις Ηλιούπολη.

3) Το συχνό βούλωμα μπορεί να δηλώσει ένα πρόβλημα

Τα περισσότερα σπίτια χρειάζονται μια έως πέντε αποφράξεις ετησίως. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι από την χρήση και δεν είναι κάτι σοβαρό. Εάν όμως συμβαίνει πιο συχνά, τότε αυτό δεν είναι απλώς μια σύμπτωση. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε ένα βαθύτερο συστημικό πρόβλημα. Σε κάποια παλαιότερα σπίτια θα μπορούσατε να έχετε παλιούς σωλήνες που έχουν διαβρωθεί. Τα συχνά λοιπόν βουλώματα μπορεί να υποδηλώνουν σπάσιμο στο σύστημα αποχέτευσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις μια διάγνωση με κάμερα θα μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα.

4) Οι μυρωδιές από την αποχέτευση μπορεί να σημαίνει χαλαρά καπάκια αποστράγγισης ή ένα βούλωμα.

Οι μυρωδιές λυμάτων που βγαίνουν από τις αποχετεύσεις σας είναι ένα πολύ κακό σημάδι. Οι οσμές αποχέτευσης στο σπίτι σας προκαλούνται συνήθως από δυο (2) κύρια ζητήματα:

1. Στάσιμο νερό αποχέτευσης που βρίσκεται στους σωλήνες σας

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το βρώμικο νερό που υποτίθεται ότι πρέπει να ξεπλυθεί μπορεί να είναι στάσιμο. Τα στάσιμα λύματα που βρίσκονται στους σωλήνες σας θα προκαλέσουν μυρωδιά. Κανονικά, η ροή των αποχετεύσεων εξασφαλίζει ότι οι μυρωδιές αφαιρούνται από το περιεχόμενο. Εάν οι αποχετεύσεις σας κρατούν τα λύματα, η μυρωδιά είναι μια ένδειξη ότι είναι καιρός να καλέσετε τους επαγγελματίες της Αποφράξεις Ηλιούπολη.

2. Τα καπάκια αποχέτευσης δεν υπάρχουν ή είναι ελλειπή

Μια οσμή αποχέτευσης μπορεί επίσης να σημαίνει ότι τα καπάκια ή τα βύσματα στη γραμμή αποστράγγισης δεν είναι καλά συνδεδεμένα. Τα χαλαρά καπάκια ή βύσματα προσαρμογής θα επιτρέψουν στα αέρια αποχέτευσης να διαφύγουν.

5) Οι βουλωμένες αποχετεύσεις απαιτούν άμεσες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης

Τέλος, ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε ένα σπίτι είναι να βουλώσει η αποχέτευση στην Ηλιούπολη. Εσάς όμως να μην σας ανησυχεί καθόλου. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη διαθέτοντας εμπειρία και τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα θα αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα στην δική σας αποχέτευση. Απόφραξη στην Ηλιούπολη! Καλέστε την Αποφράξεις Ηλιούπολη όλο το 24ωρο και άμεσα ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα είναι κοντά σας.