ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. ‘Ένα συχνό λάθος είναι να νομίζουμε πως είναι δύσκολο να βουλώσει ο νεροχύτης της κουζίνας. Κάθε μέρα από τον σωλήνα του νεροχύτη περνάνε τροφές και υπολείμματα από το μαγείρεμα, επομένως οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα κινδυνεύει να βουλώσει. Παίζει λοιπόν ένα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας ο νεροχύτης και πρέπει να παραμένει λειτουργικός διαρκώς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Ξεβούλωμα νεροχύτη από επαγγελματίες

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Το μεγαλύτερο κομμάτι από το αποχετευτικό σύστημα της κουζίνας σας είναι κρυμμένο και δυστυχώς το ξεχνάμε και το θυμόμαστε όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Ο νεροχύτης της κουζίνας είναι πολύ σημαντικό να παραμένει καθαρός και με ομαλή ροή ύδατος. Εκτός από την ενόχληση που προκαλεί με το να μη λειτουργεί σωστά, έχει και υγειονομικού ενδιαφέροντος λογούς. Διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για απόφραξη νεροχύτη από έμπειρους τεχνικούς

Πιεστικός μηχανισμός υδροβολής για απόφραξη

Διαθέτουμε πιεστικό μηχάνημα απόφραξης νέας τεχνολογίας το οποίο εκτοξεύει νερό από ειδικές κεφαλές που προσαρμόζονται στο ακροφύσιο με ελεγχόμενη πίεση. Απομακρύνει αντικείμενα τα οποία έχουν βουλώσει τον σωλήνα ενώ παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά λίπος, πουρί και συσσωματώσεις από τα τοιχώματα των σωλήνων. Αυτή η μέθοδος συνήθως εφαρμόζεται όταν το βούλωμα βρίσκεται μετά το σιφώνι του νεροχύτη προς την κάθετη αποχετευτική σωλήνα της κουζίνας.

Ατσαλίνα (Υδραυλικό φίδι)

Μία άλλη κλασσική μέθοδος για την απόφραξη του νεροχύτη είναι η ατσαλίνα (Υδραυλικό φίδι). Υπάρχουν δύο είδη ατσαλίνας, η ηλεκτρομηχανική και η χειροκίνητη. Το ποια θα χρησιμοποιηθεί θα το αποφασίσει ο τεχνικός αποχέτευσης που θα διαγνώσει το είδος του φραξίματος. Είναι ένα εύκαμπτο εργαλείο το οποίο είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε σκληρό εμπόδιο στο βουλωμένο νεροχύτη.

Aπόφραξη νεροχύτη με τη βοήθεια κάμερας

Όταν επιμένει το φράξιμο μπορούμε να χρησιμοποιούμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας (κάμερα απόφραξης) η οποία εισέρχεται στις σωληνώσεις του νεροχύτη ώστε να διαγνώσουμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και που ακριβώς βρίσκεται. Οι αιτίες για τις οποίες δυσλειτουργεί το αποχετευτικό σας σύστημα θα φανούν καθαρά στην οθόνη της κάμερας. Υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής καταγραφής και αποθήκευσης σε USB ή SDcard.

Γιατί βουλώνει ο νεροχύτης

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Κάποιες συνηθισμένες κίνησεις που κάνουμε όλοι είναι να ξεφλουδίσουμε φρούτα πάνω από τον νεροχύτη, να καθαρίσουμε λαχανικά και αφού έχουμε μαγειρέψει να αδειάσουμε την κατσαρόλα με υπολείμματα φαγητού. Το νερό με τη σχετικά χαμηλή του πίεση δε διαλύει κάποιες τροφές και αυτές καταλήγουν να μαγκώνουν σε διάφορα σημεία στον σωλήνα του νεροχύτη. Εάν είναι μεγάλος σε μήκος ο σωλήνας σας έχει λιγότερες πιθανότητες να βουλώσει αλλά και πάλι κινδυνεύει. Τα υλικά κατασκευής των σωλήνων παίζουν σημαντικό ρόλο στο αν βουλώνει εύκολα ή δύσκολα όπως και η παλαιότητά τους. Ένα παλαιό αποχετευτικό δίκτυο που είναι αρκετά χρησιμοποιημένο και τα υλικά κατασκευής αλλοιωμένα από το χρόνο, βουλώνει πιο εύκολα. Ανάλογα βέβαια και με τον τύπο του δικτύου από τον οποίο εξαρτάται και η συχνότητα βουλώματος. Το δίκτυο μιας πολυκατοικίας θα βουλώσει πιο γρήγορα από ότι μιας μονοκατοικίας. Ειδικά το δίκτυο σωλήνων σε δημόσιους χώρους μπορεί να βουλώσει πολύ γρήγορα σε σχέση με άλλα.

Τι προκαλεί ένας βουλωμένος νεροχύτης

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Μην αφήσετε τον νεροχύτη σας βουλωμένο νομίζοντας οτι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα. Αρχικά με βουλωμένο νεροχύτη είναι δύσκολο να κάνουμε διάφορες καθημερινές δουλειές, πέρα από αυτό δημιουργούνται ζημιές στους σωλήνες όπως ρωγμές ή ακόμα και σπασίματα. Επόμενο είναι λοιπόν να ταλαιπωρηθείτε από διαρροή νερού και φθορές στα πατώματα ή ακόμα και στους τοίχους από την υγρασία. Άρα αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε σε επιπρόσθετα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών αυτών.

Σημάδια βουλωμένου νεροχύτη

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Ένα κλασσικό σημάδι του νεροχύτη πριν βουλώσει είναι οι άσχημες μυρωδιές που βγαίνουν μέσα από το σιφώνι. Επίσης, εάν ακούτε παράξενους θορύβους από τους σωλήνες είναι ένα άλλο σημάδι. Η πιο βέβαιη ένδειξη όμως είναι όταν βλέπετε ότι το νερό αποστραγγίζεται αρκετά πιο αργά από ότι συνήθως.

Πως θα αποφύγετε ένα βουλωμένο νεροχύτη

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Θα πρέπει να προσέχουμε τι ρίχνουμε μέσα στον νεροχύτη διότι πολλά αντικείμενα μπορούν να τον φράξουν. Δεν πρέπει να αδειάζουμε τα καμένα λάδια από το μαγείρεμα η το φαγητό που έμεινε στην κατσαρόλα ή το ταψί από το μαγείρεμα. Στην αγορά κυκλοφορούν ειδικά δοχεία που μπορούμε να τα βάζουμε μέσα και μετά να τα ανακυκλώνουμε. Επίσης, πριν πλύνουμε τα πιάτα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι έχουν φύγει οι προσκολλημένες τροφές πριν πέσουν μέσα στο σωλήνα. Μια κατσαρόλα με ζεστό νερό είναι καλό να ρίχνουμε μηνιαίως μέσα στο σιφώνι προληπτικά, όχι βραστό διότι ενδέχεται να προκληθούν ζημιές στον σωλήνα.

Σας προσφέρουμε συμβόλαιο συντήρησης για το αποχετευτικό σας δίκτυο. Αυτό σας παρέχει προληπτικό καθαρισμό και συντήρηση του νεροχύτη σας έτσι ώστε να παραμένει λειτουργικός για πάντα. Η εταιρεία μας προσφέρει και άλλα συμβόλαια συντήρησης για όλο το αποχετευτικό σας δίκτυο ώστε να είναι σε άψογη κατάσταση.

Καλό είναι να μην επιλέξετε την μέθοδο με τα συνήθη αποφρακτικά προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο διότι πολλά από αυτά περιέχουν τοξικές ουσίες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την υγεία σας ενώ ταυτόχρονα είναι υοπεύθυνες ακόμα και για την καταστροφή των σωλήνων μετά από συχνή χρήση.

Αν δεν μπορείτε να ξεβουλώσετε το νεροχύτη σας

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Καλέστε μας για να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας σε περίπτωση που το φράξιμο δεν υποχωρεί. Έχουμε στη διάθεσή μας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι για οποιαδήποτε περίπτωση. Έχουμε διαθέσιμο συνεργείο και προσωπικό 24 ώρες, όλες τις μέρες της εβδομάδας και όλο το χρόνο.

Μέτα το πέρας των αποφρακτικών μας εργασιών αφήνουμε το χώρο πίσω μας πεντακάθαρο και έτοιμο προς χρήση. Το κόστος θα είναι χαμηλό και το πρόβλημα θα λυθεί μόνιμα. Μέτα το τέλος της απόφραξης του νεροχύτη σας στην Ηλιούπολη θα σας δοθούν οδηγίες  από το συνεργείο μας  σχετικά με τα απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε και τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αποχετευτικού αγωγού που συνδέεται με το νεροχύτη σας.

Η κουζίνα είναι η καρδιά του κάθε σπιτιού
για αυτό ο νεροχύτης πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση
χωρίς να υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
για κάθε αποχετευτικό πρόβλημα στα Νότια προάστια