ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Η απόφραξη και διαγνωση με καμερα περιλαμβάνει την επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Η κάμερα τροφοδοτείται στο αποχετευτικό σύστημα μέσω ενός σημείου εισόδου που θα μπορεί να μας δώσει την καλύτερη πρόσβαση στη διάγνωση του προβλήματός σας.

Διάγνωση με κάμερα
Για να μη σας συμβεί αυτό

Διάγνωση με κάμερα στην Ηλιούπολη

Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο οι ρίζες των δέντρων να διεισδύσουν στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εξαιτίας τους οι σωληνώσεις να σπάσουν. Με την κάμερα απόφραξης θα είμαστε σε θέση να βρούμε και να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος γρήγορα. Καθώς η κάμερα εισέρχεται στους αποχετευτικούς αγωγούς σας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε με πλήρη ευκρίνεια τι ακριβώς συμβαίνει στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο. Θα σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε χρονοβόρα και ψυχοφθόρα σκαψίματα και θα πετύχετε εξοικονόμηση των χρημάτων σας.

Διάγνωση με κάμερα - ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
Διάγνωση με κάμερα

Καθαρισμός και Συντήρηση αποχετεύσεων Ηλιούπολη

Με την συντήρηση αποχέτευσης μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να βρεθείτε αντιμέτωποι με μελλοντικά μεγάλα ποσά για απόφραξη και επισκευές.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας με τα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούν να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων, λίπη και οτιδήποτε άλλο από την βουλωμένη σας αποχέτευση εξοικονομώντας χρήματα. Η προληπτική τακτική συντήρηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε βουλωμένες αποχετεύσεις, ραγισμένους σωλήνες και σπασμένους σωλήνες. Ανάλογα με τις ανάγκες του δικού σας αποχετευτικού δικτύου, την χρήση που κάνετε αλλά και την κατάστασή του θα σας προτείνουμε μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή και ετήσια συντήρηση.

Καλέστε μας στο 210 97 00 003 σήμερα και αφήστε τους ειδικούς της Αποφράξεις Ηλιούπολη να χειριστούν τις αποχετεύσεις σας.

Απόφραξη και διάγνωση με κάμερα στην Ηλιούπολη, όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 365 ημέρες το χρόνο!

Υπηρεσίες  που παρέχει η Αποφράξεις Ηλιούπολη:

  • Απόφραξη νεροχύτη
  • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αποχέτευσης
  • Απόφραξη σιφωνιού
  • Απόφραξη φρεατίου
  • Διάγνωση με κάμερα
  • Άντληση υδάτων
  • Απόφραξη υδρορροής