ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ 210 97 00 003

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ για παραπάνω από 40 χρόνια, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους κατοίκους των προαστίων της Αττικής. Οι ιδιαίτερες ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη είναι σημαντικές για την Αποφράξεις Υμηττός. Το όνομά μας σχετίζεται με όλες τις υπηρεσίες στο αποχετευτικό σύστημα και μπορούμε να το φροντίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας απαλλάξουμε από τα επιβλαβή απορρίμματα στο σύστημα αποχέτευσης.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Εάν διαθέτετε ένα αποχετευτικό σύστημα που βουλώνει διαρκώς ή πρέπει να καθαριστεί, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας. Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την ειλικρίνειά μας, έχει κάνει την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ την πρώτη επιλογή στην ευρύτερη περιοχή. Σας προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως: πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά.

Είτε χρειάζεστε μία προληπτική συντήρηση στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είτε η αποχέτευσή σας χρειάζεται καθαρισμό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ  είναι πάντα εδώ για σας. Απλά δώστε μας ένα στίγμα και θα πάμε στη ρίζα του προβλήματός σας. Μια καλά καθαρισμένη αποχέτευση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την αγορά ενός ολοκαίνουριου συστήματος ξανά.

Αποφράξεις Υμηττός - τεχνικος εργαζεται σε φρεατιο
τεχνικος εργαζεται σε φρεατιο

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΟΣΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ: καθαρισμός με υδροβολή

Η μέθοδος της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις είναι ο πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος καθαρισμού. Οτιδήποτε έχει σκαλώσει μέσα στις σωληνώσεις, με τη διοχέτευση υψηλής πίεσης νερού θα διασπαστεί ή θα απομακρυνθεί. Έτσι, θα τελειώσουν οι τυχόν δυσοσμίες και το νερό θα ρέει και πάλι κανονικά. Όταν τελειώσουμε, θα σας αφήσουμε με ένα καθαρό και σωστά διατηρημένο δίκτυο αποχέτευσης. Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα ενώ εργαζόμαστε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι κάνουμε τη δουλειά μας σωστά από την πρώτη φορά.

Καθαρισμός φρεατίου στον Υμηττό
Καθαρισμός φρεατίου στον Υμηττό

Οι αποχετεύσεις απαιτούν καθαρισμό για να λειτουργούν σωστά. Είναι καλό να ακολουθείται αυτή η υπηρεσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό θα βοηθήσει την αποχέτευση να λειτουργεί σωστά για πολύ καιρό.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ: 24 ώρες

Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να επιλύσουμε το ζήτημα των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας ή να παράσχουμε αξιόπιστες και προγραμματισμένες προληπτικές συντηρήσεις. Δουλεύουμε με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εξοπλισμών, από τα παραδοσιακά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, μέχρι την υψηλής ισχύος πίεση νερού. Για ποιότητα και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε εξαιρετική τιμή, καλέστε μας χωρίς να χάνετε χρόνο.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
λειτουργικός νεροχύτης στον Υμηττό

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ σε 15′

Θα έρθουμε στο χώρο σας σε 15’ με ένα πλήρως εκπαιδευμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα. Αναλαμβάνουμε με πλήρη επιτυχία:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών και υδρορροών.
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς σε μπανιέρες, λεκάνες, ντουζιέρες, νεροχύτες και νιπτήρες.
 • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Διάγνωση με κάμερα.
  Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη
  Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

  ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

  Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

  πλημμυρισμένο φρεάτιο
  πλημμυρισμένο φρεάτιο

Αποφράξεις Υμηττός: 365 ημέρες το χρόνο

Εξυπηρετούμε καθημερινά όλο το 24ωρο και κάθε χώρο! Μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Υμηττός να αναλάβει τη φροντίδα της αποχέτευσης σας ημέρα ή νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Υπάρχει λόγος που οι πελάτες μας μας καλούν. Είμαστε περήφανοι που φτάνουμε τόσο γρήγορα στον χώρο σας και αυτό γιατί καταλαβαίνουμε την πολυάσχολη καθημερινότητά σας. Είναι σαφές ότι θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και τις υλικές ζημιές. Δεν χρειάζεται να περιμένετε. Ο χρόνος απόκρισης σε μια έκτακτη ανάγκη είναι άμεσος. Παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι σας και είμαστε πάντα προετοιμασμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό στα φορτηγά μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε το πρόβλημα που έχετε αντιληφθεί και εμείς άμεσα θα σας στείλουμε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Αποφράξεις Υμηττός: Συντήρηση Αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Υμηττός δεν ειδικεύονται μόνο στην απόφραξη φρεατίων, λεκανών, νιπτήρων, νεροχυτών και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μελλοντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το αποχετευτικό σας δίκτυο και την χρήση που κάνετε θα σας προτείνουμε και τον αριθμό των συντηρήσεων που πρέπει να γίνονται κατά την διάρκεια του έτους.

Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας! Η αποφρακτική μας εταιρεία διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

ρίζα που βγάλαμε μέσα από φρεάτιο - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ
ρίζα που βγάλαμε μέσα από φρεάτιο

Διάγνωση με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Έχετε συνεχώς προβλήματα που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις σας; Εάν έχετε δυσκολία προσδιορισμού της ακριβούς αιτίας και της θέσης κάποιου αποχετευτικού προβλήματος, η διάγνωση με κάμερα θα μπορέσει με σιγουριά να λύσει το μυστήριο. Η διάγνωση με κάμερα προσφέρει μια ασφαλή και μη καταστρεπτική μέθοδος για τον έλεγχο της κατάστασης των σωλήνων σας. Αυτός ο εξειδικευμένος εξοπλισμός της κάμερας επιτρέπει στους επαγγελματίες τεχνικούς μας  να επιθεωρούν κάθε σπιθαμή του αποχετευτικού σας συστήματος για να καθορίσει με ακρίβεια την ακριβή αιτία και τη θέση των προβλημάτων. Θα αποφύγετε και σκαψίματα αλλά και περαιτέρω σπατάλη χρημάτων.

 

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα
τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

Μερικά υλικά ή αντικείμενα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευσή σας:

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

Επιπλέον οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Επίσης τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα

Απόφραξη τουαλέτας Υμηττός

Οι βουλωμένες τουαλέτες είναι ένα κοινό πρόβλημα σε όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες. Ρίχνοντας λάθος υλικά και αντικείμενα στην λεκάνη της τουαλέτας, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως. Δημιουργούνται δυσάρεστες οσμές, υπερχειλίσεις υδάτων και λυμάτων και μεγάλοι κίνδυνοι για την υγεία. Στα καταστήματά μας λαμβάνουμε κάθε ημέρα πάμπολλες κλήσεις από ιδιοκτησίες που έχουν βουλωμένες τουαλέτες και έχουμε όλες τις αποδοτικές τεχνικές που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την τουαλέτα σας στην κανονική χρήση με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στον πελάτη.

Η ομάδα μας των τεχνικών μας θα προσδιορίσει αρχικά που βρίσκεται το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σημείο της αποχέτευσης. Κατόπιν οι τεχνικοί με τα κατάλληλα μηχανήματα θα αναλάβουν δράση και με τα κατάλληλα μηχανήματα θα αποφράξουν την τουαλέτα σας. Εκτός από την εξασφάλιση ότι η αποχέτευση σας θα αποφραχθεί, εάν είναι αναγκαίο και απαιτείται θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός. Καλέστε μας στο 210 97 00 003, για να συζητήσουμε κάθε σας προβληματισμό.

Καθαρή λεκάνη καταστήματος στον Υμηττό
Καθαρή λεκάνη καταστήματος μετά από απόφραξη στον Υμηττό

Αποφράξεις Υμηττός: Υπηρεσίες

Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Υμηττός – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Υμηττός– 210 97 00 003

Αποφράξεις Υμηττός επικοινωνία 210 97 00 003 ΤΚ 17237

Πληροφορίες περιοχής Υμηττού

Ο Υμηττός είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, στους πρόποδες του ομώνυμου βουνού. Γειτονεύει με τους Δήμους Βύρωνα, Ηλιούπολης και Αθηναίων.

Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου. Ο Δήμος Υμηττού ήταν ένας από τους μικρότερους δήμους της Αθήνας, έκτασης περίπου 1 τετρ. χλμ.. Στη δημοτική κοινότητα υπάρχουν σήμερα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Δημοτικό Υμηττού, 2ο Δημοτικό Υμηττού, 3ο Δημοτικό Υμηττού, 4ο Δημοτικό Υμηττού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, 3ο Γυμνάσιο & Λύκειο Υμηττού, Επαγγελματικό Λύκειο Υμηττού – πρώην “Παπαστράτειος Σχολή). Τα παλιότερα εκπαιδευτήρια της πόλης είναι το 1ο Δημοτικό Υμηττού, που ιδρύθηκε το 1931, και η πρώην “Παπαστράτειος Επαγγελματική Σχολή Παιχνιδιών και Διακοσμητικής”, που οικοδομήθηκε το 1929 για να καλύψει ανάγκες τεχνικής εκπαίδευσης.

Γνωστή αθλητική ομάδα της περιοχής είναι ο Α. Ο. Αμύντας, που ιδρύθηκε το 1950. Το Φεστιβάλ “Στη σκιά των βράχων”, που διοργανώνεται πλέον από κοινού από τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα και ο χώρος διεξαγωγής του είναι το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Πολιτιστικός φορέας της πόλης με παρουσία και προσφορά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα για πάνω από μισό αιώνα είναι ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού (Φ.Ο.Υ.). Στον Υμηττό υπάρχουν δύο ενορίες, ο Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ο Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου & Αγίας Φωτεινής. Μεγάλη έκταση του πρώην δήμου καταλαμβάνει το εργοστάσιο της ΠΥΡ.ΚΑΛ..

Υμηττός