ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. Μην σπαταλάτε χρόνο και χρήματα ψάχνοντας για διάφορες εταιρείες αποφράξεων και αγχώνετε τον εαυτό σας. Τηλεφωνήστε μας για Αποφράξεις στο Παλαιό Φάληρο και εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Επί 40 χρόνια, η εταιρεία μας με τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, είναι δίπλα σας. Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης στο αποχετευτικό σας δίκτυο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην ομαλή του λειτουργία.

Οι τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεών σας θα μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα εμπλοκής, η οποία μπορεί να οδηγήσει το περιβάλλον του σπιτιού ή της επιχείρησής σας σε ανθυγιεινές συνθήκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ολόκληρο το 24ωρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

 • Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Τι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αντικείμενα

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Προφυλακτικά
 • Τρίχες
 • Κατακάθι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Μωρομάντιλα

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώματα

Σεβόμαστε τον διαθέσιμο χρόνο σας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Για αυτό και η προγραμματισμένη επίσκεψή μας θα είναι στο εύλογο χρονικό περιθώριο που έχουμε κανονίσει. Οι τεχνικοί μας φέρουν ευδιάκριτα το σήμα της εταιρείας στις στολές και είναι στην διάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε. Με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εξαιρετική ποιότητα της των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία μας αποτελεί πλέον την νούμερο 1 επιλογή για τα αποχετευτικά σας συστήματα. Όλοι οι τεχνικοί μας έχουν αναπτύξει την πείρα και την τεχνογνωσία, έτσι ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εργασία μας, γίνεται με τον σωστό τρόπο από την πρώτη κιόλας φορά. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να χειριστούν οποιοδήποτε είδος εργασίας και έχοντας στην διάθεσή τους την τεχνολογία και την τεχνογνωσία, σας διαβεβαιώνουν ότι όλα γίνονται σωστά και με ασφάλεια.

Καλέστε μας και θα είμαστε κοντά σας ταχύτατα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι με τις γρήγορες, φιλικές και επαγγελματικές υπηρεσίες μας και θα γίνετε πελάτες μας για μια ζωή. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ειδικά στην περιοχή αφού προσφέρουμε ειδικά πακέτα υπηρεσιών για σπίτια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (εμπορικά καταστήματα, γραφεία, χώρους εστίασης κ.α).

Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο αλλά και στις γύρω περιοχές. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας, όπως:

 • Απόφραξη φρεατίου Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις λεκάνης Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη νεροχύτη Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη νιπτήρα Παλαιό Φάληρο
 • Αποφράξεις υδρορροής Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη σιφονιού Παλαιό Φάληρο
 • Άντληση υδάτων Παλαιό Φάληρο
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Παλαιό Φάληρο
 • Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Παλαιό Φάληρο

Αντιμετωπίζουμε επαγγελματικά τις δυσάρεστες καταστάσεις

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων γίνονται θεατές μιας βουλωμένης αποχέτευσης ή κάποιου σημείου της. Δυστυχώς την σημασία που χρειάζονται οι αποχετεύσεις την δίνει κάποιος ιδιοκτήτης, όταν το κακό έχει γίνει. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να είναι, είτε να βουλώσει ο νεροχύτης, ο νιπτήρας, η λεκάνη, η μπανιέρα, κάποιο φρεάτιο, να πλημμυρίσει το υπόγειο, κ.α.

Το ενδεχόμενο να έχετε πλημμυρίσει, είναι το χειρότερο σενάριο! Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και την προτεραιότητα στην φροντίδα μιας τέτοιας κατάστασης, η οποία είναι ο λόγος που προσφέρουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ολόκληρο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, έτσι είμαστε πάντα εδώ για όταν μας χρειάζεστε.

Προσοχή! Το κοντινό κατάστημα στο σπίτι σας πουλάει σκληρές χημικές ενώσεις που ισχυρίζονται ότι θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι θα μπορούσε να βλάψει πραγματικά τους σωλήνες και τις εγκαταστάσεις σας.

Πληροφορίες για τα μέσα καθαρισμού των σωλήνων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ακόμα κι αν κατορθώσουν να ξεβουλώσουν τους σωλήνες σας, η λύση είναι συνήθως προσωρινή. Τα συσσωρευμένα απορρίμματα είναι συχνά ένα μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ ότι λίγο γράσο στην αποχέτευση της κουζίνας. Μπορούν να βουλώσουν πλήρως τη γραμμή αποχέτευσης ή το αποτέλεσμα μιας διακεκομμένης γραμμής. Η χρήση του χημικού διαλύματος καθαρισμού στην αποχέτευση δεν θα διορθώσει το πρόβλημα. Τα σκληρά καθαριστικά αποχέτευσης μπορούν να βλάψουν τους σωλήνες των εγκαταστάσεων σας ή άλλα εξαρτήματα του νοικοκυριού σας. Αυτά τα τοξικά καθαριστικά, τα οποία ισχυρίζονται ότι ξεμπλοκάρουν τις αποχετεύσεις, θα αλλοιώσουν τους σωλήνες ενώ παραμένουν μέσα σε αυτούς. Μπορούν επίσης να καταστρέψουν το σμάλτο ή άλλα ωραία φινιρίσματα στο μπάνιο ή την κουζίνα σας.

Οι αναθυμιάσεις είναι βλαβερές και δεν πρέπει να εισπνέονται. Αυτά τα καθαριστικά είναι τοξικά και να εισπνέετε τον παρατεταμένο καπνό στο σπίτι σας δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Ακόμα και όταν δεν μπορείτε πλέον να το μυρίσετε, τα σωματίδια μπορούν ακόμα να βρίσκονται στον αέρα και σε κάθε αναπνοή που παίρνετε. Γι αυτό σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους σκευάσματα. Καλέστε κατευθείαν την εταιρεία μας.

Υπηρεσίες αποφράξεων στο Παλαιό Φάληρο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο επικοινωνία 210 97 00 003

Πληροφορίες περιοχής Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στον Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας (δυτικά-βόρεια, με όριο τη Λεωφόρο Συγγρού), Νέας Σμύρνης (βόρεια-βορειοανατολικά), Αγίου Δημητρίου (ανατολικά) και Αλίμου (ανατολικά-νοτιοανατολικά, με όριο το Ρέμα της Πικροδάφνης). Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό.

Παλαιό Φάληρο ΤΚ 17561