ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την αποχέτευσή σας η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για την επίλυση όλων των προβλημάτων αποχέτευσης. Κατανοούμε ότι τα μπλοκαρίσματα των γραμμών αποχέτευσης είναι ενοχλητικά, αγχωτικά και μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημά γρήγορα, αποτελεσματικά και σε μια τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΑΠΟ ΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

  • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
  • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
  • Γράσο
  • Τρίχες
  • Κόκκοι καφέ
  • Χαρτιά
  • Υπολείμματα τροφίμων
  • Μαγειρικά έλαια
  • Πουρί
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Καθαρισμός αποχέτευσης

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και λυμαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Μην αφήνετε δυσάρεστες οσμές και επικίνδυνα βακτηρίδια να ταλανίζουν την προσωπική και οικογενειακή σας υγεία ή να δυσφημούν την επιχείρησή σας. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ τώρα και ένας ειδικευμένος τεχνικός τηλεφωνικά θα προσπαθήσει να σας κατατοπίσει ώστε να μπορέσετε να σχεδιάσετε μία αποφρακτική εργασία η οποία θα διορθώσει τη βλάβη.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Η εταιρεία μας χειρίζεται και παρέχει όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε. Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και πλέον με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα που φέρουν τα φορτηγά μας έχουν τις ικανότητες να ολοκληρώσουν αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στην αποχέτευσή σας.

Με σύγχρονα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, ριζοκοπτικά και κάμερες υψηλής ευκρίνειας θα σας παραδώσουμε την αποχέτευση καθαρή και πλήρως λειτουργική!

Κάθε είδους αποφράξεις στη Νέα Σμύρνη

Αναλαμβάνουμε όποτε μας το ζητήσετε την αποχέτευσή σας και την κάνουμε καινούρια. Η κάθε αποχέτευση χρειάζεται προσοχή και φροντίδα! Απόφραξη φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη σιφονιών δαπέδου, καθαρισμός αποχέτευσης, προληπτική συντήρηση, κ.α.

Η ειδικότητα μας είναι οι αποχετεύσεις και ότι έχει σχέση με αυτές. Μπορείτε να μας φωνάξετε και απόφραξη φρεατίου, λεκάνης, υδρορροής, νιπτήρα, νεροχύτη, σιφονιού, κ.α. καθώς και τον καθαρισμό και την συντήρηση των αποχετεύσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Απόφραξη με κάμερα

Παράλληλα με όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη προσφέρει και την διάγνωση με κάμερα. Ο κύριος λόγος που κάποιος θα χρειαστεί την επιθεώρηση με κάμερα είναι μια διεξοδική διάγνωση και κατανόηση της κατάστασης του εσωτερικού των σωληνώσεων. Όταν ένα πρόβλημα στην αποχέτευσή σας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την απόφραξη ή τον καθαρισμό τότε κάτι περίεργο συμβαίνει και το επόμενο λογικό βήμα είναι η διάγνωση με κάμερα. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς μας να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι ρίζες, τα σπασίματα κλπ με την πάροδο του χρόνου επηρεάζουν την ταχύτητα ροής της αποχέτευσης. Αυτά τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν. Επαρκεί να πούμε ότι η απόφραξη με κάμερα από την Αποφράξεις Νέα Σμύρνη θα αποκαλύψει κάθε πρόβλημα. Δεν έχει σημασία το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένοι οι σωλήνες σας. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα.

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

πώς γίνεται η απόφραξη με κάμερα;

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει πολλούς ισχυρούς ανιχνευτές, συνοδεύεται από φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Αποφράξεις Φρεατίων Νέα Σμύρνη 
Απόφραξη Νεροχύτη Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Υδροροής Νέα Σμύρνη
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Νέα Σμύρνη 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Νέα Σμύρνη 
Καθαρισμός Φρεατίων Νέα Σμύρνη 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Νέα Σμύρνη 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Νέα Σμύρνη 
Απολύμανση – Απεντόμωση Νέα Σμύρνη

Στην Αποφράξεις Νέα Σμύρνη γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Καθαρό φρεάτιο από την Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη επικοινωνία 210 97 00 003

Πάντα πρωτοπόροι όσον αφορά τις αποφράξεις,  μπορούμε και αναλαμβάνουμε παντός είδους τεχνικές εργασίες που αφορούν τις αποχετεύσεις και γενικότερα το δίκτυο των όμβριων υδάτων σας. Αν μία δυσλειτουργία έχει παρουσιαστεί και αντιμετωπίζετε πρόβλημα καλέστε την Αποφράξεις Νέας Σμύρνης. Θα πληροφορηθείτε για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επιστρέψετε σε μία φυσιολογική ροή υδάτων και ταυτόχρονα μία φυσιολογική καθημερινότητα. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003

Πληροφορίες περιοχής Νέας Σμύρνης

Η Νέα Σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών στην Αττική. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η δημιουργία του συνοικισμού ανάγεται στη δεκατία του 1920, μετά την έλευση Ελλήνων προσφύγων από τη Σμύρνη και άλλες περιοχές της Μικράς Ασίας στα τότε περίχωρα της Αθήνας. Μεταξύ των μνημείων της, ξεχωρίζει ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Φωτεινής με το κωδωνοστάσιο του, το οποίο αποτελεί ακριβές αντίγραφο αυτού που βρισκόταν στην Αγία Φωτεινή της Σμύρνης μέχρι την Καταστροφή του 1922. Άλλα σημαντικά ιστορικά κτήρια της περιοχής είναι το Μέγαρο της Εστίας Νέας Σμύρνης, το Ιωσηφόγλειο ορφανοτροφείο και η Εθνική Στέγη.

Η Νέα Σμύρνη συνορεύει με το Νέο Κόσμο στα βόρεια, τον Άγιο Δημήτριο στα ανατολικά, το Παλαιό Φάληρο στα νότια και την Καλλιθέα. Στα δυτικά, συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού και της γραμμής του τραμ. Τέλος, τη συνδέει επίσης και με άλλα νότια προάστια όπως το Μοσχάτο, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα. ΤΚ 17122

Top