ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Στόχος μας είναι απλά να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στον βιομηχανικό, εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα με αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων. Η καλή φήμη της Αποφράξεις Ελληνικό έχει δημιουργηθεί χάρη σε εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και είναι χτισμένη στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις καλές τιμές. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχουμε την εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, με στόχο πάντα την ικανοποίηση σας.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Μια βουλωμένη τουαλέτα είναι το αποτέλεσμα μιας ποικιλίας διαφορετικών προβλημάτων, όπως ξένα αντικείμενα που εμποδίζουν προς την έξοδο, αποσμητικά τουαλέτας, παιχνίδια, είδη υγιεινής ή πάνες, χαρτιά, μωρομάντηλα. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα και η αιτία, η εταιρεία μας θα διορθώσει το πρόβλημα με την χρήση του πιο κατάλληλου εργαλείου. Αν αντιμετωπίζετε μια βουλωμένη κύρια γραμμή αποχέτευσης, που επηρεάζει όλους τους σωλήνες στο σπίτι σας ή απλά ένα ντους που δε αποστραγγίζει το νερό ή μια τουαλέτα που δεν ξεπλένεται, εδώ στην Αποφράξεις Ελληνικό έχουμε τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να διορθώσουμε γρήγορα το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την καθημερινότητά σας. Παρέχουμε δωρεάν πληροφορίες για το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τη σωστή υπηρεσία στη σωστή τιμή.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μερικά υλικά ή αντικείμενα που ΠΟΤΕ δεν πρέπει να ρίχνονται στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση σας:

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

Επιπλέον οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Επίσης τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα
Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Ελληνικό

Απόφραξη & διάγνωση προβλήματος με κάμερα

Απόφραξη με κάμερα:

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει πολλούς ισχυρούς ανιχνευτές, συνοδεύεται από φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο & χρήματα με μια διάγνωση – απόφραξη με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

πλημμυρισμένο φρεάτιο

πλημμυρισμένο φρεάτιο

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ένας βουλωμένος νεροχύτης συνήθως προκαλείται από την συσσώρευση υπολειμμάτων τροφίμων και λίπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βουλώσει τελείως ή να φεύγει το νερό πάρα πολύ αργά. Ένας νεροχύτης που κοντεύει να βουλώσει μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές. Η Αποφράξεις Ελληνικό έχει μια ποικιλία διαφορετικών μεθόδων για την αντιμετώπιση όλων των αποχετευτικών προβλημάτων. Τα μηχανήματά μας είναι προηγμένης και τελευταίας τεχνολογίας.

Αν έχει μπλοκάρει ο νεροχύτης, η τουαλέτα ή οτιδήποτε άλλο, αφήστε εμάς να σας φροντίσουμε. Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό διαθέτει έναν εξειδικευμένο εξοπλισμό, διορθώνοντας το πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Η έμπειρη και εξυπηρετική ομάδα μας είναι διαθέσιμη όποτε εσάς βολεύει καθώς σεβόμαστε τον περιορισμένο χρόνο σας.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Συντήρηση και αποφράξεις αποχετεύσεων Ελληνικό

Συντήρηση αποχετεύσεων Ελληνικό: Η εταιρεία Αποφράξεις Ελληνικό προσφέρει προληπτικές τακτικές συντηρήσεις μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη του αποχετευτικού σας συστήματος σας και το διατηρούμε καθαρό παρέχοντάς σας κάλυψη όλο το 24ώρο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος. Ένα πρόγραμμα τακτικής προληπτικής συντήρησης μπορεί να σας σώσει από μια μεγάλη ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.

Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια, διαθέσιμα χρονοδιαγράμματα συντήρησης
 • Όλες οι χρεώσεις έχουν καθοριστεί εκ των προτέρων, πριν από την εκτέλεση της εργασίας
 • Λογική και ανταγωνιστική τιμολόγηση
 • Προσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων που απαιτούνται για τις συχνά εξυπηρετούμενες αποχετεύσεις χωρίς επιπλέον χρέωση
 • Δεν υπάρχουν επιπλέον έξοδα από προβλήματα αποχέτευσης ή από υπηρεσίες σε σημεία που καλύπτονται από το πρόγραμμα
 • Ειδικές εκπτώσεις για προγραμματισμένη εργασία σε χαμηλές τιμές
 • Σημαντικές εκπτώσεις για εργασίες εκτός των συμβεβλημένων παροχών
 • Ευέλικτα προγράμματα πληρωμής: Μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια.

  Φρεάτιο στο Ελληνικό - Αποφραξεις Ελληνικο

  Φρεάτιο στο Ελληνικό

Καλέστε την Αποφράξεις Ελληνικό και πολύ σύντομα θα είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να ηρεμήσετε και να διώξετε το πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου. Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. ΤΚ 16777

Πληροφορίες περιοχής Ελληνικού

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η συνολική έκταση του ανέρχεται σε 7,5 τετ. χλμ. εκ των οποίων τα 5,5 ανήκαν στο παλαιό Διεθνές Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης και οι εγκαταστάσεις των δύο (2) αεροδρομίων καθώς και ο χώρος των βάσεων χωρίζουν τον πρώην Δήμο Ελληνικού στις τέσσερις συνοικίες.

Το Ελληνικό συνορεύει με τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και την Γλυφάδα. Διαθέτει 14 πλατείες και 15 παιδικές χαρές. Η κυκλοφοριακή σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της Αθήνας πραγματοποιείται σήμερα με οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας: τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και την παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Top