ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της Γλυφάδας καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ. Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες για αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Γλυφάδα αλλά και στις γύρω περιοχές. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε ένα πρόβλημα να υφίσταται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει χειρότερο και θα κοστίσει πολύ περισσότερο. Και μια συμβουλή: αν δεν τα καταφέρετε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μην επιμείνετε γιατί η κατάσταση ίσως εξελιχθεί σε πολύ άσχημη. Καλέστε άμεσα στο 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Γιατί να μας επιλέξετε

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Προσφέρουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αποφύγετε δαπανηρές επιλογές – ενημερωθείτε δωρεάν για τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης. Η Αποφράξεις Γλυφάδα  είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες, έκτακτης ανάγκης, καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρήσεων. Με πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, ριζοκοπτικά και κάμερες ξεβουλώνουμε κάθε δίκτυο σε ελάχιστο χρόνο.

Αποφράξεις με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αν δοκιμάσετε να  ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις σας μόνοι σας, θυμηθείτε πως τα χημικά προϊόντα του λιανικού εμπορίου που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας. Επίσης, εάν χρησιμοποιηθούν συχνά είναι επικίνδυνα και για το περιβάλλον αλλά και την υγεία σας. Παρακαλούμε να ξέρετε μέχρι πού φτάνουν οι ικανότητες και τα όριά σας. Αν η εμπλοκή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους ξεβουλώσετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, οπότε η καλύτερη λύση είναι να καλέσετε την εταιρεία μας.

Καθημερινά  χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες και επαγγελματικές μέθοδος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος των λυμάτων σας. Αν υπάρχει σπασμένος ή φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης, θα εντοπίσουμε γρήγορα και επαγγελματικά την αιτία, χωρίς να διαταράξουμε το πρόγραμμά σας ή να δημιουργήσουμε χάος στο χώρο σας. Μπορούμε ακόμη να εκτελέσουμε αποφράξεις και συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα, για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας, ενώ διορθώνουμε αποτελεσματικά το ζήτημα με τους σωλήνες αποχέτευσης.

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Τι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση

Αντικείμενα

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Προφυλακτικά
 • Τρίχες
 • Κατακάθι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Μωρομάντιλα

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώματα

Λοιπές υπηρεσίες απόφραξης που παρέχουμε στη Γλυφάδα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι αποχετεύσεις φράζουν και βουλώνουν. Οι ρίζες των δέντρων είναι γενικότερα υπεύθυνες για την πλειοψηφία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης μπορούν να προκληθούν από λίπη, σαπούνια, οδοντόκρεμες, φύλλα ή διάφορα αντικείμενα, χαρτιά, κ.α. Όποια και αν είναι η αιτία μιας φραγμένης λεκάνης, σιφονιού, φρεατίου, νεροχύτη, νιπτήρα, υδρορροής, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρές : άσχημες μυρωδιές, επιπτώσεις στην υγεία και καταστροφές σε περιουσιακά στοιχεία. Οι επιλογές μας είναι πολλές. Δεν είναι απλά μια άβολη και αγχωτική κατάσταση, αλλά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, για τις Αποφράξεις στη Γλυφάδα έχουμε σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα που χρειάζονται για να γίνει η δουλειά σωστά.

Απόφραξη με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Υπάρχουν και κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου το πρόβλημα δεν λύνεται και σε αυτή την περίπτωση θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσουμε την προηγμένης τεχνολογίας κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ο εξειδικευμένος τεχνικός της Αποφράξεις Γλυφάδα αφού διοχετεύσει στο εσωτερικό των σωληνώσεων την κάμερα απόφραξης, θα δει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και θα προτείνει τρόπους για την αποκατάστασή του ώστε να μην εμφανιστεί ξανά.

Απόφραξη & διάγνωση με κάμερα

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων. Αυτός μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο & χρήματα με μια διάγνωση – απόφραξη με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

Συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων Γλυφάδα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Στις Αποφράξεις στη Γλυφάδα προσφέρουμε τακτικούς προληπτικούς καθαρισμούς αποχέτευσης. Θα αναλύσουμε την κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου και θα σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Όπως προαναφέραμε τα προγραμματισμένα ραντεβού εξαρτώνται από την κατάσταση και την χρήση της αποχέτευσης που κάνετε. Έτσι μπορεί να είναι μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια, κ.α. Για να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση να μας καλέσετε εκτάκτως, ο συντηρητής θα σας επισκέπτεται με προκαθορισμένο ραντεβού και θα αποφεύγετε κάθε άσχημη κατάσταση.

Οι αποχετεύσεις κουζίνας είναι αρκετά επιρρεπείς σε φράξιμο. Με τον καιρό, τα τρόφιμα, το λίπος, το σαπούνι, τα λίπη και τα απορρυπαντικά συσσωρεύονται στους σωλήνες και προκαλούν μπλοκαρίσματα και βουλώματα. Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις της κουζίνας. Χρησιμοποιούν ένα πιεστικό μηχάνημα ακριβείας για να απομακρύνουν το βούλωμα και να αφαιρέσουν τυχόν συντρίμμια.

Ορισμένες κατοικίες έχουν επίσης αποχετεύσεις που βρίσκονται στο υπόγειο, το γκαράζ, τις αυλές κλπ. Συνήθως αυτές οι αποχετεύσεις βρίσκονται στο πάτωμα ή στο έδαφος και είναι συνήθως εξοπλισμένες με σχάρα. Η λάσπη, τα φύλλα και άλλα απορρίμματα μπορούν εύκολα να τις φράξουν. Στις Αποφράξεις στη Γλυφάδα διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%.

Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόφραξη στη Γλυφάδα –  Επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Πληροφορίες περιοχής Γλυφάδας

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Κατά την αρχαιότητα η περιοχή της Γλυφάδας ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν ένας από τους Δήμους της αρχαίας Αθήνας, γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, των οποίων το νερό είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη.

Διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην Άνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη. Ο δήμος χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα: την Άνω Γλυφάδα, που περιλαμβάνει την Τερψιθέα, την Άνω Γλυφάδα, το Πυρνάρι, την Ευρυάλη, την Αίγλη, την Αιξωνή, τα Δικηγορικά, και την Κάτω Γλυφάδα που περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης και τον Άγιο Νικόλαο και γειτνιάζει με τους δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης και Βούλας. Η Τερψιθέα αποτελεί το βορειότερο και πυκνότερα δομημένο τμήμα του δήμου και περικλείεται από τα Μαυροβούνια, την Άνω Γλυφάδα και το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικου. ΤΚ 16675