ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 210 97 00 003

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ εδώ και 40 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Γλυφάδα αλλά και στις γύρω περιοχές. Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνουμε ένα πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει χειρότερο και θα κοστίσει πολύ περισσότερο. Και μια συμβουλή: ποτέ μην προσπαθήσετε μόνοι σας να επιλύσετε το πρόβλημα, η κατάσταση ίσως εξελιχθεί σε πολύ άσχημη. Καλέστε άμεσα στο 210 97 00 003

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ προσφέρουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αποφύγετε δαπανηρές επιλογές – ενημερωθείτε δωρεάν για τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης. Η Αποφράξεις Γλυφάδα  είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει. Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες, έκτακτης ανάγκης, καθαρισμού αποχέτευσης και αποφράξεων για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρήσεων. Με πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, ριζοκοπτικά και κάμερες ξεβουλώνουμε κάθε δίκτυο σε ελάχιστο χρόνο.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αν δοκιμάσετε να  ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις σας μόνοι σας, θυμηθείτε πως τα χημικά προϊόντα του λιανικού εμπορίου που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας. Επίσης, εάν χρησιμοποιηθούν συχνά είναι επικίνδυνα και για το περιβάλλον αλλά και την υγεία σας. Παρακαλούμε να ξέρετε μέχρι πού φτάνουν οι ικανότητες και τα όριά σας. Αν η εμπλοκή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους ξεβουλώσετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, οπότε η καλύτερη λύση είναι να καλέσετε την εταιρεία μας.

Καθημερινά  χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες και επαγγελματικές μέθοδος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος των λυμάτων σας. Αν υπάρχει σπασμένος ή φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης, θα εντοπίσουμε γρήγορα και επαγγελματικά την αιτία, χωρίς να διαταράξουμε το πρόγραμμά σας ή να δημιουργήσουμε χάος στο χώρο σας. Μπορούμε ακόμη να εκτελέσουμε αποφράξεις και συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα, για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας, ενώ διορθώνουμε αποτελεσματικά το ζήτημα με τους σωλήνες αποχέτευσης.

Σωλήνας αποχέτευσης
Σωλήνας αποχέτευσης

Καθαρισμός αποχέτευσης

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη
Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Μερικά υλικά ή αντικείμενα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση σας:

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

Επιπλέον οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Επίσης τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα
Αποφράξεις Γλυφάδα
Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις Γλυφάδα: Επικοινωνία όλο το 24ωρο

Η εταιρεία μας διατηρεί έναν στόλο από οχήματα εξοπλισμένα με μηχανήματα εξειδικευμένης και προηγμένης τεχνολογίας. Είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία ώστε να φτάσουν έγκαιρα στον χώρο σας. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι με υψηλά προσόντα και τους περισσότερους τους έχουμε στη διάθεσή μας, πολλά χρόνια. Φροντίζουν το σπίτι σας σαν να ήταν δικό τους, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και σας εγγυόμαστε ότι το αποχετευτικό σας δίκτυο θα λειτουργεί σαν καινούργιο για τα επόμενα χρόνια. Καλύπτουμε την Γλυφάδα και όλη την περιοχή της νότιας Αττικής 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Καλέστε μας για την αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όταν τη χρειάζεστε περισσότερο 210 97 00 003!

Λοιπές υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Γλυφάδα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι αποχετεύσεις φράζουν και βουλώνουν. Οι ρίζες των δέντρων είναι γενικότερα υπεύθυνες για την πλειοψηφία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σε οικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης μπορούν να προκληθούν από λίπη, σαπούνια, οδοντόκρεμες, φύλλα ή διάφορα αντικείμενα, χαρτιά, κ.α. Όποια και αν είναι η αιτία μιας φραγμένης λεκάνης, σιφονιού, φρεατίου, νεροχύτη, νιπτήρα, υδρορροής, οι επιπτώσεις μπορεί να είναι σοβαρές : άσχημες μυρωδιές, επιπτώσεις στην υγεία και καταστροφές σε περιουσιακά στοιχεία. Οι επιλογές μας είναι πολλές. Δεν είναι απλά μια άβολη και αγχωτική κατάσταση, αλλά μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, η Αποφράξεις Γλυφάδα έχει σύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα που χρειάζονται για να γίνει η δουλειά σωστά.

Αποφράξεις Γλυφάδα
Ρίζες δέντρων που έχουν εισχωρήσει μέσα στην αποχέτευση

Απόφραξη με κάμερα από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόφραξη με κάμερα: Υπάρχουν και κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου το πρόβλημα δεν λύνεται και σε αυτή την περίπτωση θα σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσουμε την προηγμένης τεχνολογίας κάμερα στο εσωτερικό των σωληνώσεων για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Ο εξειδικευμένος τεχνικός της Αποφράξεις Γλυφάδα αφού διοχετεύσει στο εσωτερικό των σωληνώσεων την κάμερα απόφραξης, θα δει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και θα προτείνει τρόπους για την αποκατάστασή του ώστε να μην εμφανιστεί ξανά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Απόφραξη & διάγνωση με κάμερα:

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο & χρήματα με μια διάγνωση – απόφραξη με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα
τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

 

Συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετεύσεων Γλυφάδα

Η Αποφράξεις Γλυφάδα προσφέρει τακτικούς προληπτικούς καθαρισμούς αποχέτευσης. Θα αναλύσουμε την κατάσταση του δικού σας αποχετευτικού δικτύου και θα σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Όπως προαναφέραμε τα προγραμματισμένα ραντεβού εξαρτώνται από την κατάσταση και την χρήση της αποχέτευσης που κάνετε. Έτσι μπορεί να είναι μηνιαία, διμηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια, κ.α. Για να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση να μας καλέσετε εκτάκτως, ο συντηρητής θα σας επισκέπτεται με προκαθορισμένο ραντεβού και θα αποφεύγετε κάθε άσχημη κατάσταση."ΚΑΘΑΡΟ

Οι αποχετεύσεις κουζίνας είναι αρκετά επιρρεπείς σε φράξιμο. Με τον καιρό, τα τρόφιμα, το λίπος, το σαπούνι, τα λίπη και τα απορρυπαντικά συσσωρεύονται στους σωλήνες και προκαλούν μπλοκαρίσματα και βουλώματα. Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις της κουζίνας και χρησιμοποιούν ένα πιεστικό μηχάνημα ακριβείας για να απομακρύνουν το βούλωμα και να αφαιρέσουν τυχόν συντρίμμια.

Ορισμένες κατοικίες έχουν επίσης αποχετεύσεις που βρίσκονται στο υπόγειο, το γκαράζ, τις αυλές κλπ. Συνήθως αυτές οι αποχετεύσεις βρίσκονται στο πάτωμα ή στο έδαφος και είναι συνήθως εξοπλισμένες με σχάρα. Η λάσπη, τα φύλλα και άλλα απορρίμματα μπορούν εύκολα να τις φράξουν. Η Αποφράξεις Γλυφάδα διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%.

Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Γλυφάδα

Αποφράξεις Φρεατίων Γλυφάδα 
Απόφραξη Νεροχύτη Γλυφάδα 
Απόφραξη Υδροροής Γλυφάδα 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Γλυφάδα 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Γλυφάδα 
Καθαρισμός Φρεατίων Γλυφάδα 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Γλυφάδα 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Γλυφάδα 
Απολύμανση – Απεντόμωση Γλυφάδα

Απόφραξη στη Γλυφάδα –  Επικοινωνία

Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Πληροφορίες περιοχής Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι παραθαλάσσιο προάστιο και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών. Η περιοχή της Γλυφάδας κατά την αρχαιότητα ονομαζόταν Αιξωνή και ήταν ένας από τους Δήμους της αρχαίας Αθήνας, γνωστή για την αιξωνική τρίγλη (μπαρμπούνι). Η ονομασία Γλυφάδα είναι σχετικά πρόσφατη και προέρχεται από τα πηγάδια της περιοχής, των οποίων το νερό είναι υφάλμυρο, δηλαδή γλυφό. Στη Γλυφάδα έχουν ανεγερθεί σημαντικά μνημεία όπως ο μαρμάρινος ανδριάντας του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην πλατεία της Αγίας Τριάδας καθώς και το μνημείο των Γ. Σεφέρη και Οδ. Ελύτη στην οδό Λαμπράκη.

Διασχίζεται σε όλο το μήκος της, από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την σχεδόν παράλληλη προς αυτήν παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και τοπικά στην Άνω Γλυφάδα από την οδό Δ. Γούναρη. Ο δήμος χωρίζεται σε δύο βασικά τμήματα: την Άνω Γλυφάδα, που περιλαμβάνει την Τερψιθέα, την Άνω Γλυφάδα, το Πυρνάρι, την Ευρυάλη, την Αίγλη, την Αιξωνή, τα Δικηγορικά, και την Κάτω Γλυφάδα που περιλαμβάνει το κέντρο της πόλης και τον Άγιο Νικόλαο και γειτνιάζει με τους δήμους Ελληνικού – Αργυρούπολης και Βούλας. Η Τερψιθέα αποτελεί το βορειότερο και πυκνότερα δομημένο τμήμα του δήμου και περικλείεται από τα Μαυροβούνια, την Άνω Γλυφάδα και το Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικου. ΤΚ 16675

wikipedia