ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή του ΒΥΡΩΝΑ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ: Αναλαμβάνουμε την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου (σιφώνια, λεκάνες, φρεάτια, υδρορροές) με άμεση εξυπηρέτηση, σε προνομιακές τιμές και οριστικές λύσεις των προβλημάτων σας. Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας είναι η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες μας, φέροντας πάντα εις πέρας τις εργασίες με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Καταφέραμε να καθιερωθούμε στη συνείδηση των απαιτητικών πελατών της, ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου των αποχετευτικών συστημάτων, με συνεχή ανοδική πορεία. Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, καταλαβαίνουμε ότι προκαλεί άγχος και άσχημη κατάσταση στο σπίτι και την οικογενειακή σας γαλήνη. Κατόπιν της τηλεφωνικής σας κλήσεως, στις Αποφράξεις στο Βύρωνα θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία μας, για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει τον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο σας. Καλέστε μας στο 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

 • Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Υπηρεσίες απόφραξης στο Βύρωνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Είμαστε αφοσιωμένοι στη λεπτομέρεια σε ό,τι εργασία και αν αναλάβουμε σχετική με το αποχετευτικό δίκτυο ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης . Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις με τους πελάτες και διατηρούμε επικοινωνία με τους πελάτες μας και για τις παροχές μας και αφήνουμε τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο, όπως τον βρήκαμε. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πριν την αποκατάσταση του προβλήματος θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το ακριβές σημείο που έχει βουλώσει. Πρόκειται για μια χρονοβόρα και δύσκολη δουλειά, αλλά δε θα πρέπει να φτάσει να γίνει μια κακή εμπειρία. Καλώντας την εταιρεία μας, να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η επιχείρησή μας παρέχει στον Βύρωνα και τις γύρω περιοχές καθαρισμό υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού σε όλες τις οικιακές και επαγγελματικές ιδιοκτησίες. Το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής είναι αποτελεσματικό στον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των ειδών υλικών και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο στον κλάδο καθαρισμού αποχετεύσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε τον καθαρισμό αποχέτευσης με υψηλή πίεση νερού σήμερα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Απόφραξη και καθαρισμό φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, υδρορροών, μπανιερών, νιπτήρων, τουαλετών, νεροχυτών, λεκανών και κάθετων στηλών τουαλετών και κουζινών.
 • Αντλήσεις υδάτων από υπόγειους, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Εργασίες

 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Έλεγχος και διάγνωση γραμμής αποχέτευσης
 • Υπηρεσία καθαρισμού με υδροβολή
 • Επιθεώρηση κάμερας γραμμής αποχέτευσης
 • Αποφράξεις αποχέτευσης
 • Ανίχνευση και αφαίρεση ριζών από σωλήνες αποχέτευσης

Μην διστάσετε να μας καλέσετε.

Μπορεί να υπάρχει μία ποικιλία από λόγους για τους οποίους εμφανίζονται προβλήματα στο αποχετευτικό σας δίκτυο και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συσσωρεύσεις από:

 • λίπη
 • έλαια
 • υπολείμματα από τα τρόφιμα
 • τρίχες
 • άμμος
 • τσιμέντο
 • φύλλα
 • ρίζες δέντρων
 • διάφορα ξένα αντικείμενα

Κατανοούμε την αξία του χρόνου σας και συνειδητοποιούμε ότι είναι ένα πολύτιμο αγαθό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν, για αυτό και προσφέρουμε τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο και εγγυόμαστε ότι θα εμφανιστούμε στην ώρα μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη λεπτομέρεια σε ό,τι εργασία και αν αναλάβουμε σχετική με το αποχετευτικό δίκτυο ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης . Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις με τους πελάτες και διατηρούμε επικοινωνία με τους πελάτες μας και για τις παροχές μας και αφήνουμε τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο, όπως τον βρήκαμε. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διάγνωση προβλήματος με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας.

Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο & χρήματα με μια διάγνωση με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

Σύγχρονος εξοπλισμός, άμεσες λύσεις

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Στις Αποφράξεις στο Βύρωνα, τα προβλήματά σας λύνονται γρήγορα. Ερχόμαστε στο χώρο σας και με την βοήθεια σύγχρονων πιεστικών, ηλεκτροκίνητων ή ριζοκοπτικών σας παραδίδουμε την αποχέτευση ξανά σε πλήρη λειτουργικότητα. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Έχουμε επενδύσει στις Αποφράξεις στον Βύρωνα στον εξοπλισμό, ανανεώνοντάς τον σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και για να είστε εσείς βέβαιοι ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες. Από τη στιγμή της πρώτης επαφής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακούμε τους προβληματισμούς σας και εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημά στα φρεάτια, τα σιφόνια ή τις υδρορροές της αποχέτευσης σας, με την ελάχιστη αναστάτωση.

Γιατί φράζουν οι αποχετεύσεις;

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Λόγοι για τους οποίους οι αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν ή να βουλώσουν:

 • Οι νεροχύτες και οι αποχετεύσεις του μπάνιου είναι συχνά φραγμένες με τρίχες, ξένα αντικείμενα, σαπούνι, σαμπουάν ή μαλακτικό. Με την πάροδο του χρόνου, η σταδιακή συσσώρευση μπορεί να οδηγήσει σε αργή ή πλήρως αποκλεισμένη αποχέτευση.
 • Οι βουλωμένες τουαλέτες μπορεί να οφείλονται σε υπερφόρτωση χαρτιού τουαλέτας ή σε αντικείμενα που μπορεί να έχουν πέσει στην τουαλέτα.
 • Η εσφαλμένη απόφραξη ενός σωλήνα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Οι προσπάθειες να το αντιμετωπίσει κάποιος μόνος του είναι μερικές φορές η αιτία γι ‘αυτό.
 • Οι σπασμένες σωληνώσεις θα μπορούσαν να είναι η αιτία μίας παρεμποδισμένης αποχέτευσης. Οι σωλήνες μπορούν να σπάσουν λόγω ηλικίας, από τις ρίζες των δέντρων ή την ακατάλληλη εγκατάσταση.
 • Η κλίση ενός σωλήνα είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή ροή νερού και λυμάτων. Η αποστράγγιση σχετίζεται άμεσα με τη βαρύτητα. Χωρίς αρκετή ρήση, ένας σωλήνας μπορεί να φράξει και να επιδεινωθεί μέχρις ότου εμφανιστεί πλήρης εμπλοκή.
 • Οι γραμμές αποχέτευσης μπορούν να εμποδιστούν από την ανάπτυξη των ριζών δέντρων στους σωλήνες, τη συσσώρευση λυμάτων, τη βύθιση ή τις κοιλιές στο σωλήνα και από ρωγμές ή σπασίματα.

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Βύρωνας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

 • Αποφράξεις Φρεατίων 
 • Απόφραξη Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Υδροροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών 
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 

Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας στο Βύρωνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Λένε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού – αλλά είναι επίσης και η καρδιά του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού. Η σωστή λειτουργία του νεροχύτη είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας αλλά και θέμα υγιεινής. Τα λίπη και τα συσσωρευμένα υπολείμματα τροφών μπορούν να οδηγήσουν στην ανάγκη απόφραξης. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να πετάμε τίποτα στον νεροχύτη. Ο νεροχύτης της αποχέτευσης έχει κατασκευαστεί για να δέχεται συγκεκριμένα πράγματα. Ούτε καν τα λάδια δεν πρέπει να πετάμε στο νεροχύτη μας. Είναι άκρως απαγορευτικό!

Αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας στο Βύρωνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Το μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι και το πιο σημαντικό είναι να λειτουργούν όλα σωστά. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού παντού υπολογίζουν στην Αποφράξεις Βύρωνα για όλες τις πτυχές των υδραυλικών μπάνιο, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής, αντικατάστασης και εγκατάστασης. Οι τεχνικοί μας μπορούν να λύσουν κάθε είδους πρόβλημα που σχετίζεται με τους νεροχύτες, ντους, μπανιέρες, λεκάνες, γραμμές νερού και αποχετεύσεις στο μπάνιο σας. Η ανταπόκριση μας είναι άμεση. Κανείς δεν θέλει να περιμένει για ώρες έναν τεχνικό και ιδίως για ένα κομμάτι του σπιτιού όπως η τουαλέτα.

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Καλέστε μας για Αποφράξεις στo Βύρωνα, δίνουμε ριζικές λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης. Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται σε μια ισχυρή φήμη αποτελεσματικής και αποδοτικής εργασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι ο αγωγός σας καθαρίζεται σωστά και με ασφάλεια.

Αντλήσεις υδάτων στο Βύρωνα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Αποφράξεις στο Βύρωνα επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Πληροφορίες περιοχής Βύρωνα

Ο Βύρωνας είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του. Πήρε την ονομασία του από τον Λόρδο Βύρωνα. Αρχικά στην περιοχή βρίσκονταν βοσκοτόπια και χωράφια Αθηναίων, τα οποία άρχισαν να απαλλοτριώνονται και να ρυμοτομούνται στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 για την αποκατάσταση των προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9.204 τετρ. χλμ. και έχει πληθυσμό 61.308 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Κεντρική εκκλησία της πόλης είναι ο Καθεδρικός Ι. Ν. Αγίας Τριάδος και μεγάλες ενορίες αποτελούν ο Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου και ο Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Οι τρεις αυτές εκκλησίες συνδέονται με την εγκατάσταση των προσφύγων στον Βύρωνα. Μέχρι την ανέγερσή τους, ο εκκλησιασμός των κατοίκων γινόταν στον μικρό σήμερα ναό του Αγίου Λαζάρου, στο κέντρο της πόλης. Μέσα στα όρια του δήμου βρίσκονται το αγιορείτικο μετόχι της Αναλήψεως (μετόχι της Μονής Σίμωνος Πέτρας), η Μονή Ζωοδόχου Πηγής, η Μονή Αγίου Ιωάννου Καρέα και η Μονή Αγίου Γεωργίου Κουταλά. Μικρά παρεκκλήσια είναι ο Άγιος Λάζαρος (πρώτος προσφυγικός ναός), ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος και η μικρή μεταβυζαντινή εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.