ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Όταν πρόκειται για καθαρισμό, επιθεώρηση, συντήρηση ή απόφραξη αποχέτευσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ έχουν απαράμιλλο επαγγελματισμό για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποφύγουν προβλήματα και να ανακαλύψουν θέματα προτού καταστούν σημαντικά. Πολλοί αποφεύγουν να επιθεωρούν το σύστημα αποχέτευσης, πριν από την αγορά μίας κατοικίας. Έτσι στην Αποφράξεις Βουλιαγμένη δεχόμαστε πολλές κλήσεις από νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που καταλήγουν να έχουν προβλήματα αποχέτευσης επειδή οι σωλήνες αποχέτευσης δεν επιθεωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς στο σπίτι. Καλέστε μας άμεσα στο 210 9700 003.

Από τι βουλώνει συνήθως μια αποχέτευση;

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

  Αποφράξεις Ηλιούπολη

  Καθαρό φρεάτιο στην Ηλιούπολη

Επιπλέον οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Επίσης τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον:

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα

Η εταιρεία Αποφράξεις Βουλιαγμένη δίνει λύση στις αποχετεύσεις

Η εταιρεία Αποφράξεις Βουλιαγμένη δίνει λύση στις αποχετεύσεις: Μπορούμε να επιθεωρήσουμε σωλήνες ανεξαρτήτου διαστάσεως & διαμέτρου, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογικά προηγμένη, ειδική, ψηφιακή κάμερα για αναλυτικές επιθεωρήσεις. Ψάχνουμε για ρίζες δέντρων, σπασμένους σωλήνες, ενοχλητικά μπλοκαρίσματα και πολλά άλλα στις γραμμές αποχέτευσης. Ακόμη και όταν τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν σωστά και δεν απαιτούν συνεχή προσοχή, οι τακτικές επιθεωρήσεις της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να αποφύγετε ένα επείγον πρόβλημα της αποχέτευσης. Ειδικευόμαστε σε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και εξυπηρετούμε επιτυχώς τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στα νότια προάστια της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ειδικεύεται στον καθαρισμό, την συντήρηση και απόφραξη αποχετεύσεων παρέχοντας επαγγελματική, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις ζωής. Στόχος μας είναι φεύγοντας να αφήσουμε τους πελάτες μας περισσότερο από ευτυχείς με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφού οι συστάσεις σας είναι το μέλλον της επιχείρησής μας. Μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας και το περιβάλλον. Για αυτό και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και μέσα σε 15’.

Αποφράξεις για οικίες και επιχειρήσεις στη Βουλιαγμένη

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ για απόφραξη σε κάθε επαγγελματικό χώρο, πολυκατοικία, κατάστημα, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εστιατόριο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη για:

 • απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών.
 • διάγνωση με κάμερα.
 • άντληση υδάτων.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ - Αποφραξεις Βουλιαγμενη

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Για τα πιο δύσκολα προβλήματα αποχέτευσής σας

Μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση είναι σημαντική για τα εκ των υστέρων οφέλη της επιχείρησής σας. Συνιστούμε τις τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Με τη χρήση πιεστικών, ηλεκτροκίνητων και ριζοκοπτικών, το βέβαιο είναι ό,τι θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε το δίκτυό σας στην αρχική του, ομαλή λειτουργία. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Καθαρισμός αποχέτευσης

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και λυμαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ;

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σωλήνας αποχέτευσης

Σωλήνας αποχέτευσης

Καλέστε την Αποφράξεις Βουλιαγμένης για ριζικές λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης. Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται σε μια ισχυρή φήμη αποτελεσματικής και αποδοτικής εργασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι ο αγωγός σας καθαρίζεται σωστά και με ασφάλεια.

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη: Απόφραξη με κάμερα

Η επιθεώρηση με κάμερα στην αποχέτευση έχει δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών και όχι μόνο, να ελέγχουν την κατάσταση της γραμμής αποχέτευσης όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα ή όταν αγοράζουν ένα σπίτι. Δεδομένου ότι μια τακτική επιθεώρηση στο σπίτι δεν περιλαμβάνει απλά μια ματιά στη γραμμή αποχέτευσης και οι επισκευές των γραμμών αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, επιβάλλεται μια επιθεώρηση με κάμερα στην Βουλιαγμένη. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να μετριαστούν με ένα καλό προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Πώς λειτουργεί η απόφραξη της κάμερας αποχέτευσης;

Ένα καλώδιο με μια κάμερα στο άκρο τροφοδοτείται στη γραμμή αποχέτευσης. Η εργασία καταγράφεται σε μια κάρτα μνήμης για να μπορείτε να το παρακολουθείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Ενώ παρακολουθείτε αυτό, υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

 • Ρίζες – Είναι φυσιολογικό οι ρίζες να αναπτυχθούν σε γραμμή μια αποχέτευσης ενώ ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης φυσιολογικό για τους ανθρώπους να υποθέτουν ότι, όταν βλέπουν τις ρίζες στη γραμμή, σημαίνει ότι ολόκληρη η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ αν δεν είναι απαραίτητο. Με τον καθαρισμό της αποχέτευσης το πρόβλημα συνήθως επιλύεται.
 • Κοιλιά στην γραμμή – Θυμηθείτε ότι ο φακός της κάμερας είναι πολύ μικρός, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα. Μια “κοιλιά” στη γραμμή, μπορεί να φαίνεται τρομερή. Υπάρχουν πολλές γραμμές αποχέτευσης με χαμηλά σημεία που διατηρούνται εδώ και χρόνια.
 • Ραγίσματα – Μερικές φορές οι άνθρωποι συγχέουν τα ραγίσματα στις γραμμές αποχέτευσης για σπασίματα. Είναι λεία και συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, οι ρίζες μπορούν να διαπεράσουν τις γραμμές στις αρθρώσεις.
 • Σπασίματα – Ένα σπάσιμο στη γραμμή θα φαίνεται ομαλό, και συνήθως θα δείτε λάσπη και / ή συντρίμμια. Οι οπές μπορεί επίσης να είναι ορατές στον αγωγό.

  τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

  τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά

Αποφράξεις Φρεατίων Βουλιαγμένη 
Απόφραξη Νεροχύτη Βουλιαγμένη
Απόφραξη Υδρορροής Βουλιαγμένη 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλιαγμένη 
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλιαγμένη 
Καθαρισμός Φρεατίων Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βουλιαγμένη 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βουλιαγμένη 
Απολύμανση – Απεντόμωση Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη επικοινωνία

210 97 00 003 ΤΚ 16671

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είναι 4.180 κάτοικοι. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Top