ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Όταν πρόκειται για καθαρισμό, επιθεώρηση, συντήρηση ή απόφραξη αποχέτευσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν απαράμιλλο επαγγελματισμό για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποφύγουν προβλήματα και να ανακαλύψουν θέματα προτού καταστούν σημαντικά. Πολλοί αποφεύγουν να επιθεωρούν το σύστημα αποχέτευσης, πριν από την αγορά μίας κατοικίας. Έτσι στις Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη δεχόμαστε πολλές κλήσεις από νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που καταλήγουν να έχουν προβλήματα αποχέτευσης επειδή οι σωλήνες αποχέτευσης δεν επιθεωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς στο σπίτι. Καλέστε μας άμεσα στο 210 9700 003.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Τι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Αντικείμενα

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Προφυλακτικά
 • Τρίχες
 • Κατακάθι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Μωρομάντιλα

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώματα

Δίνουμε λύσεις στις αποχετεύσεις

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Μπορούμε να επιθεωρήσουμε σωλήνες οποιασδήποτε διαστάσεως & διαμέτρου, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογικά προηγμένη, ειδική, ψηφιακή κάμερα για αναλυτικές επιθεωρήσεις. Ψάχνουμε για ρίζες δέντρων, σπασμένους σωλήνες, ενοχλητικά μπλοκαρίσματα και πολλά άλλα στις γραμμές αποχέτευσης. Ακόμη και όταν τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν σωστά και δεν απαιτούν συνεχή προσοχή, οι τακτικές επιθεωρήσεις είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να αποφύγετε ένα επείγον πρόβλημα της αποχέτευσης. Ειδικευόμαστε σε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και εξυπηρετούμε επιτυχώς τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στα νότια προάστια της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια.

Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό, την συντήρηση και απόφραξη αποχετεύσεων παρέχοντας επαγγελματική, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις ζωής. Στόχος μας είναι φεύγοντας να αφήσουμε τους πελάτες μας περισσότερο από ευτυχείς με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφού οι συστάσεις σας είναι το μέλλον της επιχείρησής μας. Μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας και το περιβάλλον. Για αυτό και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και μέσα σε 15’.

Αποφράξεις για οικίες και επιχειρήσεις στη Βουλιαγμένη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Απόφραξη σε κάθε επαγγελματικό χώρο, πολυκατοικία, κατάστημα, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εστιατόριο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

 • Απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Άντληση υδάτων.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Για τα πιο δύσκολα προβλήματα αποχέτευσής σας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση είναι σημαντική για τα εκ των υστέρων οφέλη της επιχείρησής σας. Συνιστούμε τις τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Με τη χρήση πιεστικών, ηλεκτροκίνητων και ριζοκοπτικών, το βέβαιο είναι ό,τι θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε το δίκτυό σας στην αρχική του, ομαλή λειτουργία. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρομιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Καλέστε μας για Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη, δίνουμε ριζικές λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης. Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται σε μια ισχυρή φήμη αποτελεσματικής και αποδοτικής εργασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι ο αγωγός σας καθαρίζεται σωστά και με ασφάλεια.

Απόφραξη με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η επιθεώρηση με κάμερα στην αποχέτευση έχει δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών και όχι μόνο, να ελέγχουν την κατάσταση της γραμμής αποχέτευσης όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα ή όταν αγοράζουν ένα σπίτι. Δεδομένου ότι μια τακτική επιθεώρηση στο σπίτι δεν περιλαμβάνει απλά μια ματιά στη γραμμή αποχέτευσης και οι επισκευές των γραμμών αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, επιβάλλεται μια επιθεώρηση με κάμερα στην Βουλιαγμένη. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να μετριαστούν με ένα καλό προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης.

Πώς λειτουργεί η απόφραξη της κάμερας αποχέτευσης;

Ένα καλώδιο με μια κάμερα στο άκρο τροφοδοτείται στη γραμμή αποχέτευσης. Η εργασία καταγράφεται σε μια κάρτα μνήμης για να μπορείτε να το παρακολουθείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Ενώ παρακολουθείτε αυτό, υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

 • Ρίζες – Είναι φυσιολογικό οι ρίζες να αναπτυχθούν σε γραμμή μια αποχέτευσης ενώ ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης φυσιολογικό για τους ανθρώπους να υποθέτουν ότι, όταν βλέπουν τις ρίζες στη γραμμή, σημαίνει ότι ολόκληρη η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ αν δεν είναι απαραίτητο. Με τον καθαρισμό της αποχέτευσης το πρόβλημα συνήθως επιλύεται.
 • Κοιλιά στην γραμμή – Θυμηθείτε ότι ο φακός της κάμερας είναι πολύ μικρός, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα. Μια “κοιλιά” στη γραμμή, μπορεί να φαίνεται τρομερή. Υπάρχουν πολλές γραμμές αποχέτευσης με χαμηλά σημεία που διατηρούνται εδώ και χρόνια.
 • Ραγίσματα – Μερικές φορές οι άνθρωποι συγχέουν τα ραγίσματα στις γραμμές αποχέτευσης για σπασίματα. Είναι λεία και συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, οι ρίζες μπορούν να διαπεράσουν τις γραμμές στις αρθρώσεις.
 • Σπασίματα – Ένα σπάσιμο στη γραμμή θα φαίνεται ομαλό, και συνήθως θα δείτε λάσπη και / ή συντρίμμια. Οι οπές μπορεί επίσης να είναι ορατές στον αγωγό.

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

 • Αποφράξεις Φρεατίων
 • Απόφραξη Νεροχύτη Βουλιαγμένη
 • Απόφραξη Υδρορροής Βουλιαγμένη 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλιαγμένη 
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλιαγμένη 
 • Καθαρισμός Φρεατίων Βουλιαγμένη 210 97 00 003
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βουλιαγμένη 
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Βουλιαγμένη 
 • Απολύμανση – Απεντόμωση Βουλιαγμένη

Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένης

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών, που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Μαζί με τη νησίδα Υδρούσα αποτελούν τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είναι 4.180 κάτοικοι. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

ΤΚ 16671