ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ εδώ και 40 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στην Βούλα αλλά και στις γύρω περιοχές. Στην Αποφράξεις Βούλα προσφέρουμε τις αξιόπιστες υπηρεσίες που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι αποτελεσματικές μας μέθοδοι θα αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο δύσκολες εμπλοκές. Χρησιμοποιούμε ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, ισχυρά πιεστικά υδροβολής και εξειδικευμένα εργαλεία. Θα καθαρίσουμε το σύστημα αποχέτευσης και τους αγωγούς σας σχολαστικά και αποτελεσματικά, δίνοντάς σας τη σιγουριά ότι το πρόβλημα δεν θα κρατήσει την ιδιοκτησία σας, τους αγαπημένους σας ή το εργατικό δυναμικό σε κίνδυνο.

 

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΒΟΎΛΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΟΣΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση

Προβλήματα αποχέτευσης που αντιμετωπίζουμε

Προβλήματα αποχέτευσης που αντιμετωπίζουμε: Η διατήρηση των απαραίτητων αυτών υπηρεσιών θα βοηθήσει στην πρόληψη προβλημάτων και θα διατηρήσει την ομαλή λειτουργία του συστήματος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Στην Αποφράξεις Βούλα θα βρείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνικό για να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες και να φροντίσει για τις ανάγκες που έχετε σχετικά με το σύστημα της αποχέτευσης σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι αποχετεύσεις φράζουν με το πέρασμα του χρόνου και για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Τα δύο πιο κοινά σημεία για μια βουλωμένη αποχέτευση είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Συνήθη υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση της κουζίνας:

 • Λιπαντικά
 • Σαπούνια
 • Υπολείμματα τροφίμων (καφές, ζυμαρικά, τσόφλια αυγών κλπ.)
 • Χημικά, υγρά καθαριστικά απόφραξης

Συνήθη υλικά που βουλώνουν την αποχέτευση του μπάνιου:

 • Σαπούνι
 • Τρίχες
 • Προϊόντα χάρτου
 • Προϊόντα προσωπικής περιποίησης

Αυτά τα υλικά μπορούν να συσσωρευθούν στα τοιχώματα των σωλήνων και να προκαλέσουν εμπλοκή. Σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο τεχνικό της Αποφράξεις Βούλα για να επιθεωρήσετε και να καθαρίσετε την γραμμή της αποχέτευσης σας. Η παραμέληση του αποχετευτικού δικτύου θα δημιουργήσει ανεπιθύμητα και περιττά προβλήματα.

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ για τις βέλτιστες υπηρεσίες αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ για βέλτιστες υπηρεσίες: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ είναι έμπειρη στην αντιμετώπιση όλων των τύπων προβλημάτων αποχετευτικών εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας το καλύτερο στις υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού της αποχέτευσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάτι που θεωρείται φυσιολογικό για εμάς. Εάν έχετε πρόβλημα με πλήρως βουλωμένες ή αργές αποχετεύσεις, καλέστε μας σήμερα στο 210 97 00 003. Τα πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, οχήματα του στόλου μας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούν γρήγορα και αποτελεσματικά για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα του καθαρισμού, των αποφράξεων και της συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ ολόκληρο το 24ωρο

Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας, όπως:

Απόφραξη φρεατίου Βούλα
Απόφραξη λεκάνης Βούλα
Απόφραξη νεροχύτη Βούλα
Απόφραξη νιπτήρα Βούλα
Απόφραξη υδρορροής Βούλα
Απόφραξη σιφονιού Βούλα
Άντληση υδάτων Βούλα
Καθαρισμός αποχέτευσης Βούλα
Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Βούλα

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Η Αποφράξεις Βούλα σας εγγυάται ολοκληρωμένη & οριστική λύση στο πρόβλημά σας από την 1η κιόλας επίσκεψη!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Βούλα

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

πλημμυρισμένο φρεάτιο

πλημμυρισμένο φρεάτιο

Κοντά σας μόλις σε 15’, 365 ημέρες το χρόνο και όλο το 24ωρο. Η Αποφράξεις Βούλα προσφέρει άμεσο και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αποφράξεις Βούλα

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφράξεις Βούλα

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει πολλούς ισχυρούς ανιχνευτές, συνοδεύεται από φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

τεχνικος κανει αποφραξη με καμερα

Καθαρισμός αποχέτευσης

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και λυμαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σωλήνας αποχέτευσης

Σωλήνας αποχέτευσης

Αποφράξεις Βούλα 40 χρόνια δίπλα σας

Αποφράξεις Βούλα 40 χρόνια δίπλα σας: Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον χρόνων, είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις ποιότητας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό.
Με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό απαράμιλλης τεχνολογικής υπεροχής και τεχνολογίας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και εσείς.

Καθημερινά αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Διάγνωση αποχέτευσης
 • Συντηρήσεις αποχετεύσεων
 • Άντληση υδάτων

 

Αποφράξεις Βούλα επικοινωνία 210 97 00 003

Υπηρεσίες αποφράξεων

Αποφράξεις Φρεατίων Βούλα 
Απόφραξη Νεροχύτη Βούλα
Απόφραξη Υδρορροής Βούλα 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βούλα
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βούλα 
Καθαρισμός Φρεατίων Βούλα 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βούλα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βούλα 
Απολύμανση – Απεντόμωση Βούλα

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι. Στην Βούλα βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του τραμ, ο σταθμός Ασκληπείου Βούλας, με δρομολόγια προς Πλατεία Συντάγματος και ΣΕΦ. Το ομώνυμο επίσης νοσοκομείο, Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Top