ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΒΟΥΛΑΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ. Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες στις αποφράξεις, στους καθαρισμούς και στις συντηρήσεις αποχετεύσεων στην Βούλα αλλά και στις γύρω περιοχές. Στις Αποφράξεις προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι αποτελεσματικές μας μέθοδοι θα αντιμετωπίσουν ακόμη και τις πιο δύσκολες εμπλοκές. Χρησιμοποιούμε ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, ισχυρά πιεστικά υδροβολής και εξειδικευμένα εργαλεία. Θα καθαρίσουμε το σύστημα αποχέτευσης και τους αγωγούς σας σχολαστικά και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι το πρόβλημα δεν θα κρατήσει την ιδιοκτησία σας, τους αγαπημένους σας ή το εργατικό σας δυναμικό σε κίνδυνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Προβλήματα αποχέτευσης που αντιμετωπίζουμε

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Η διατήρηση των απαραίτητων αυτών υπηρεσιών θα βοηθήσει στην πρόληψη προβλημάτων και θα διατηρήσει την ομαλή λειτουργία του συστήματος του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Καλέστε μας και θα βρείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνικό για να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες και να φροντίσει για τις ανάγκες που έχετε σχετικά με το σύστημα της αποχέτευσης σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι αποχετεύσεις φράζουν με το πέρασμα του χρόνου και για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα. Τα δύο πιο κοινά σημεία για μια βουλωμένη αποχέτευση είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Συνήθη υλικά που βουλώνουν

Αποχέτευση κουζίνας
 • Λιπαντικά
 • Σαπούνια
 • Υπολείμματα τροφίμων (καφές, ζυμαρικά, τσόφλια αυγών κλπ.)
 • Χημικά, υγρά καθαριστικά απόφραξης
Αποχέτευση μπάνιου
 • Σαπούνι
 • Τρίχες
 • Προϊόντα χάρτου
 • Προϊόντα προσωπικής περιποίησης
 • Οδοντικά νήματα, Οδοντόκρεμες

Αυτά τα υλικά μπορούν να συσσωρευθούν στα τοιχώματα των σωλήνων και να προκαλέσουν εμπλοκή. Σε περίπτωση βουλωμένης αποχέτευσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους τεχνικούς μας για να επιθεωρήσετε και να καθαρίσετε την γραμμή της αποχέτευσης. Η παραμέληση του αποχετευτικού δικτύου θα δημιουργήσει ανεπιθύμητα και περιττά προβλήματα.

Ρίζες δένδρων στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Οι ρίζες των δέντρων μπορούν να διεισδύσουν στο σωλήνα αποχέτευσης, σε μια προσπάθεια να τραφούν από το νερό που βρίσκεται μέσα. Οι υδρατμοί, που διαφεύγουν είτε μέσω μιας χαλαρής άρθρωσης είτε μέσω μιας ρωγμής σε έναν σωλήνα προσελκύουν τις ρίζες. Εξαιτίας αυτού, οι ρίζες τελικά θα διεισδύσουν μέσω οποιουδήποτε πιθανού ανοίγματος σε έναν σωλήνα αποχέτευσης και στην πραγματικότητα το νερό που είναι μέσα, θα τις βοηθήσεις να αναπτυχθούν. 

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και κατά τους χειμερινούς μήνες, όταν μπορεί να νομίζετε ότι ένα δέντρο είναι απλά αδρανές, αλλά ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, όταν μπει στο σωλήνα, η ρίζα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται μέχρι να γεμίσει το σωλήνα, οδηγώντας σε υπερχειλίσεις και φράγματα που δημιουργούνται από τη μάζα που σχηματίζεται από διαφορετικά υλικά που δεν μπορούν να περάσουν, όπως χαρτί, γράσο και άλλα στερεά υλικά.

Στην περίπτωση μιας πολύ μεγάλης ρίζας, σε συνδυασμό με τη μάζα, αυτό είναι που οδηγεί σε βουλωμένη αποχέτευση. Εάν το πρόβλημα φτάσει στο σημείο όπου η αποχέτευση σας είναι βουλωμένη, καλέστε μας για να διορθώσουμε το πρόβλημα και να βεβαιωθούμε ότι έχουν αφαιρεθεί πλήρως οι ρίζες καθώς και να ελέγξουμε για δομικές ζημιές στο σωλήνες αποχέτευσης.

Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την αφαίρεση ριζών από τις σωληνώσεις και έμπειρο τεχνικό προσωπικό το οποίο έχει αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα φράγματα από ρίζες.

Βέλτιστες υπηρεσίες αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Διαθέτουμε εμπειρία στην αντιμετώπιση όλων των τύπων προβλημάτων αποχετευτικών εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας το καλύτερο στις υπηρεσίες απόφραξης και καθαρισμού της αποχέτευσης και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κάτι που θεωρείται φυσιολογικό για εμάς. Εάν έχετε πρόβλημα με πλήρως βουλωμένες ή αργές αποχετεύσεις, καλέστε μας σήμερα στο 210 97 00 003. Τα πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, οχήματα του στόλου μας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ανταποκριθούν γρήγορα και αποτελεσματικά για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα του καθαρισμού, των αποφράξεων και της συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων στην ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής.

Αποφράξεις στη Βούλα ολόκληρο το 24ωρο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας, όπως:

 • Απόφραξη φρεατίου Βούλα
 • Απόφραξη λεκάνης Βούλα
 • Απόφραξη νεροχύτη Βούλα
 • Απόφραξη νιπτήρα Βούλα
 • Απόφραξη υδρορροής Βούλα
 • Απόφραξη σιφονιού Βούλα
 • Άντληση υδάτων Βούλα
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Βούλα
 • Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Βούλα

Αντλήσεις υδάτων στη Βούλα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες όμβριων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, πάρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Διάγνωση με κάμερα στη Βούλα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση. Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρομιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο, πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Κάθε πότε χρειάζεται καθαρισμό αποχέτευσης;

Κατά γενικό κανόνα, το αποχετευτικό σας σύστημα χρειάζεται τακτικό καθαρισμό κάθε 18 έως 22 μήνες. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν το γνωρίζουν αυτό και καλούν για απόφραξη αποχέτευσης μόνο όταν παρατηρούν προβλήματα με τις αποχετεύσεις τους.

Δυστυχώς, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα αποχέτευσης, μπορεί να είναι λίγο αργά για μικρές επισκευές. Από την άλλη πλευρά, τα προφανή προβλήματα μπορεί να δείξουν ότι το αποχετευτικό σας σύστημα χρειάζεται σοβαρή επισκευή.

Έτσι, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε δυσάρεστα ζητήματα αποχέτευσης, προγραμματίστε τακτικά τον καθαρισμό της αποχέτευσης. Αναλαμβάνουμε πρόγραμμα τακτικής συντήρησης αποχέτευσης σε όλα τα αποχετευτικά συστήματα κτιρίων, πολυκατοικιών και ιδιαίτερα επαγγελματικών χώρων.

40 χρόνια αποφράξεις στη Βούλα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Διενεργούμε αποφράξεις στη Βούλα 40 χρόνια. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία είμαστε εδώ να σας προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις ποιότητας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό.
Με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό απαράμιλλης τεχνολογικής υπεροχής και τεχνολογίας μπορείτε να μας εμπιστευθείτε και εσείς.

Καθημερινά αναλαμβάνουμε:

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Διάγνωση αποχέτευσης
 • Συντηρήσεις αποχετεύσεων
 • Άντληση υδάτων

Υπηρεσίες αποφράξεων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Αποφράξεις στη Βούλα επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Πληροφορίες περιοχής Βούλας

Η Βούλα είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού, 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πόλης. Βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, του οποίου είναι και έδρα. Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών και ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, είναι 28.364 κάτοικοι. Στην Βούλα βρίσκεται ο τερματικός σταθμός του τραμ, ο σταθμός Ασκληπείου Βούλας, με δρομολόγια προς Πλατεία Συντάγματος και ΣΕΦ. Το ομώνυμο επίσης νοσοκομείο, Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki.  ΤΚ 16672