ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΒΑΡΚΙΖΑΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ. Εξυπηρετώντας όλη τη νότια Αττική από τη δεκαετία του 1970, προσφέρουμε αξία και ποιότητα με κάθε υπηρεσία αποχετευτικού δικτύου. Είτε έχετε φραγμένο αγωγό αποχέτευσης ή βουλωμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε μας, ανταποκρινόμαστε άμεσα. Παρέχουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε πολύ προσιτές τιμές! Εξυπηρέτηση πελατών σε όλα τα νότια προάστια Αττικής. Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση υπηρεσιών αποχέτευσης που λειτουργεί παραπάνω από 40 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας με εγγυημένη ποιότητα που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Αποφράξεις στη Βάρκιζα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Στάσιμο ή τρεχούμενο νερό στον νεροχύτη της κουζίνας; Στάσιμο ή τρεχούμενο νερό στο νιπτήρα του μπάνιου; Αν η στάθμη του νερού ανεβαίνει ή το νερό μένει στάσιμο, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και όχι στην κουζίνα ή στην τουαλέτα. Λύνουμε το πρόβλημα και αποκαθιστούμε τη ζημιά σε πολύ λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα τηλεφωνήσετε ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας. Για κάθε βουλωμένη αποχέτευση σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, δημόσια κτίρια και οργανισμούς.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει:

  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών.
  • Αποφράξεις και καθαρισμούς τουαλετών, μπάνιων και κάθετης στήλης κτιρίων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Άμεσο & εγγυημένο αποτέλεσμα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στον χώρο των αποφράξεων! Είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καλέστε μας στο 210 97 00 003 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε μέσα στο site μας.

Απόφραξη με υδροβολή

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Για τον καθαρισμό της αποχετευτικής γραμμής, συνήθως χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της υδροβολής, η οποία αναφέρεται και ως εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης . Η συγκεκριμένη μέθοδος αφαιρεί το λίπος, τις ρίζες, τα υπολείμματα τροφών και γενικά τα απορρίμματα από τους σωλήνες. Οι περισσότεροι την έχουν επιλέξει ως τον πρωταρχικό τρόπο καθαρισμού των αποχετεύσεών τους. Αυτά τα πιεστικά μηχανήματα έρχονται σε όλα τα μεγέθη από μίνι φορητά έως μεγάλα φορτηγά. Ένα τηλεφώνημα και θα έχουμε ένα από τα τεχνικά μας συνεργεία στο δρόμο για το χώρο σας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με χαμηλό κόστος και εγγυημένη εργασία.

Αποτελεσματική και οικονομική λύση η υδροβολή

Η υδροβολή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον καθαρισμό των αποχετευτικών γραμμών ενός εστιατορίου και γενικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο καθαρισμός των σωλήνων των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης με υδροβολή μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, εάν μπορέσουμε να καθαρίσουμε με επιτυχία ένα σωλήνα ή ένα φρεάτιο, μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε από μια περιττή δαπανηρή εργασία εκσκαφής αποχέτευσης. Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έναν βουλωμένο αποχετευτικό αγωγό, ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υδροβολή, είναι μια γρήγορη, βολική και οικονομικά προσιτή λύση. Την αναλαμβάνουμε γρήγορα και αξιόπιστα, ακόμα και την ίδια ημέρα, χωρίς προβλήματα.

Η υδροβολή είναι μια διαδικασία καθαρισμού υδρορροών και φρεατίων που λειτουργεί σε διάφορους τύπους και μεγέθη σωλήνων, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αποχέτευσης όμβριων υδάτων. Σε αντίθεση με το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα που κόβει ακριβώς μια τρύπα στο μπλοκάρισμα, η υδροβολή απομακρύνει το μπλοκάρισμα από το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, επαναφέροντάς το στην αρχική του διάμετρο. Πρόκειται για μια αποδεδειγμένη λύση για την απομάκρυνση έως και 100% των λιπών, των ριζών και των συντριμμιών που δημιουργούνται στις γραμμές αποχέτευσης. Η μέθοδος της υδροβολής καθαρίζει τις γραμμές της αποχέτευσης όπως καμία άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Απόφραξη με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Στην εταιρεία μας έχουμε χειριστεί και αντιμετωπίσει άπειρα βουλώματα. Αντί να χρησιμοποιήσουμε χημικές ουσίες που μπορεί να διαβρώσουν τους σωλήνες σας και να είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον, έχουμε μια καλύτερη ιδέα. Χρησιμοποιούμε μια μηχανή καθαρισμού αποστράγγισης που είναι εφοδιασμένη με ένα καλά τυλιγμένο καλώδιο με αιχμηρές λεπίδες στο άκρο. Γυρίζει με υψηλό ρυθμό ταχύτητας μέσα στη γραμμή αποχέτευσης, καθαρίζοντας την πλήρη περιφέρεια της γραμμής και πιέζοντας πίσω ή καταστρέφοντας το μπλοκάρισμα.

Έχετε βουλωμένη αποχέτευση; Καλέστε μας και προγραμματίστε μια υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης σήμερα. Η αποχέτευση βουλώνει επειδή με την πάροδο του χρόνου, οι βρομιές, τα λίπη, τα απόβλητα και άλλα συντρίμμια συλλέγονται και μπλοκάρουν σταδιακά την ροή του νερού. Όταν η αποχέτευση βουλώνει τα πάντα γίνονται δραματικά και άβολα και αν το αγνοήσετε τα πράγματα για την καθημερινότητά σας θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Η αποχέτευσή σας θα περιέχει υλικά από νεροχύτες, ντους και τουαλέτες και όχι μόνο είναι αηδιαστικό, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει τεράστια ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Εμπιστευθείτε μας όταν σας λέμε, ως ιδιοκτήτης σπιτιού, αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα θέλατε να έχετε.

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε συστήματος υδραυλικών και όταν αγνοούνται, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε τεράστιο χάος! Με την πάροδο του χρόνου, οι γραμμές αποχέτευσης θα αναπτύξουν μια συσσώρευση λίπους, σαπουνιών, τριχών, σωματιδίων τροφής και οτιδήποτε άλλο θα πέσει μέσα. Εάν έχετε μεγάλα δέντρα ή θάμνους κοντά στο σημείο που ο κύριος αγωγός τρέχει από το σπίτι σας στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης, η συσσώρευση ριζών μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται περιοδικά προσοχή. Αν έχετε πρόβλημα με μια υποστηριζόμενη ή αργή αποχέτευση, καλέστε μας για Αποφράξεις στη Βάρκιζα. Θα φροντίσουμε ώστε η αποχέτευσή σας να καθαριστεί και ρέει σωστά ξανά. Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης που μας επιτρέπει να καθαρίζουμε και να συντηρούμε οτιδήποτε από ένα μικρό νεροχύτη ή αποχέτευση τουαλέτας έως και τις κύριες γραμμές της αποχέτευσης.

Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα στη Βάρκιζα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Χρησιμοποιούμε κάμερες απόφραξης  για να διαπιστώσουμε τυχόν προβλήματα με τις σωληνώσεις σας καθώς και πού βρίσκονται. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί η γραμμή σας. Εάν χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την κατάσταση των αποχετεύσεών σας προτού εκτελέσετε μια σημαντική επισκευή, καλέστε μας για μία ειλικρινή εκτίμηση. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό για την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση των γραμμών ύδρευσης και αποχέτευσης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας πραγματοποιούν αυτές τις εργασίες εδώ και χρόνια. Μην εμπιστεύεστε τα αποχετευτικά σας δίκτυα στον κάθε ένα, χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις.

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις. Μας επιτρέπει να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, η κάμερα έχει τη δυνατότητα  να καταγράφει για να σας την αποχέτευση. Μπορούμε να σας  παραδώσουμε την καταγραφή για οποιαδήποτε μελλοντική χρήση.

Αντλήσεις υδάτων στη Βάρκιζα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες όμβριων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, πάρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Υπηρεσίες απόφραξης στη Βάρη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

  • Αποφράξεις Φρεατίων 
  • Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα 
  • Αποφράξεις Υδρορροής Βάρκιζα 
  • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα 
  • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βάρκιζα 

Αποφράξεις στη Βάρκιζα επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην Βάρκιζα είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003 

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζα

Η Βάρκιζα, είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Το 1968 μετονομάστηκε σε Αλίανθο, αλλά η παλαιότερη ονομασία (Βάρκιζα) χρησιμοποιείται ακόμη. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού και αποτελεί διάσημο τουριστικό θέρετρο. Η τοποθεσία στην οποία απλώνεται ο οικισμός αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

Η πιο γνωστή και οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας με χρυσή αμμουδιά και ρηχά νερά θεωρείται η πλαζ Varkiza Resort Yabanaki.  ΤΚ 16672