ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ και 40 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες της στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Βάρη αλλά και στις γύρω περιοχές. Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης από την Αποφράξεις Βάρη είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθεί η κατάσταση και να αποφευχθεί η εμφάνιση πιθανών προβλημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα είδος προβλήματος που μπορούν να φροντίσουν από μόνοι τους.Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας και την επαναφέρουμε στην αρχική, ομαλή της λειτουργία.

Αποφράξεις Βάρη

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΟΣΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και λυμαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σωλήνας αποχέτευσης

Σωλήνας αποχέτευσης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ: Υπηρεσίες

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ είναι εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή της Βάρης και των νοτίων προαστίων της Αττικής. Σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης, ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος, αποφράξεις παντός είδους, χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού, ριζοκοπτικών μηχανημάτων κλπ , με σκοπό το καλύτερο και αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στον ταχύτερο χρόνο εξυπηρέτησης, προσιτό στον καθένα, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Καθαρό φρεάτιο

Καθαρό φρεάτιο

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ από το 1970

Μερικά υλικά ή αντικείμενα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση σας:

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

Οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Εκτός αν το σύστημα επεξεργασίας έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστεί αυτά τα απόβλητα, τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα
Απόφραξη νεροχύτη

Απόφραξη νεροχύτη

Αποφράξεις στη Βάρη

Υπάρχουν φραγμένες αποχετεύσεις που κάνουν τη ζωή σας άθλια; Χάνετε ώρες προκειμένου να αποστραγγίσετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα σας; Η Αποφράξεις Βάρη είναι εδώ για εσάς. Έχοντας μια εμπειρία πάνω από 40 χρόνια και διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα συνεργεία είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας για πάντα. Σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, καθημερινά.

Η Αποφράξεις Βάρη είναι κοντά σας για:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς μπανιερών, νιπτήρων, νεροχυτών,
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.
  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ – ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

  Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

  πλημμυρισμένο φρεάτιο

  πλημμυρισμένο φρεάτιο

  Άμεση αντιμετώπιση γρήγορα και αξιόπιστα

Καθαρισμός αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Βουλωμένη αποχέτευση; Η προηγμένη λύση του καθαρισμού με υδροβολή, μπορεί να σώσει την ημέρα σας. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι ασφαλής. Αφαιρεί τα φράγματα και καθαρίζει τους σωλήνες αποχέτευσης. Πώς γνωρίζετε ότι το δίκτυο αποχέτευσης σας είναι φραγμένο; Εάν το σπίτι ή η επιχείρησή σας αντιμετωπίζουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα, πιθανότατα θα πρέπει να καθαριστεί ένα μπλοκάρισμα που σχετίζεται με την αποχέτευση. Η αναμονή θα δημιουργήσει μόνο ανθυγιεινές συνθήκες που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς τόσο για την υγεία σας όσο και για την ιδιοκτησία σας, οπότε φροντίστε να ενεργήσετε γρήγορα. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε υποστεί βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, προσέξτε τα εξής σημεία:

 • Στάσιμο νερό σε μπανιέρες ή ντους
 • Αργή αποστράγγιση σε νεροχύτες, τουαλέτες ή μπανιέρες
 • Δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα ή το μπάνιο
 • Επιστροφή νερού στο νεροχύτη όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων

  ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ Αποφράξεις Βάρη

  ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Αποφράξεις με την μέθοδο της υδροβολής στη Βάρη

Η υδροβολή είναι μια ασφαλής, εναλλακτική λύση απομάκρυνσης των απορριμάτων της αποχέτευσης που εγγυάται καθαρούς σωλήνες. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, στέλνουν νερό υψηλής πίεσης μέσω των σωληνώσεων αποχέτευσης για να απομακρύνουν τη συσσώρευση σκουπιδιών και ιζημάτων, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τα φράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα επαγγελματικής ποιότητας, αλλά ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μοναδική, καθώς δεν υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί τυχαία διάτρηση ή να προκληθεί βλάβη στον σωλήνα κατά μήκος του δρόμου. Οφέλη από την υδροβολή με νερό υψηλής πίεσης:

 • Αφαιρεί με ασφάλεια τα φράγματα και καθαρίζει τους σωλήνες
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος διάτρησης των σωλήνων
 • Μειώνει τον κίνδυνο μελλοντικών απορριμμάτων
 • Δεν μετακινούνται απλά τα μπλοκαρίσματα, αλλά αφαιρούνται τελείως

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που υπερηφανεύεται για την παροχής υπηρεσιών των αποχετευτικών δικτύων για πάνω από 4 δεκαετίες. Παρέχουμε αξεπέραστες εγγυήσεις σε όλες τις υπηρεσίες μας που είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Παρέχουμε ακριβείς εκτιμήσεις και εκ των προτέρων τιμολόγηση, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις από έναν τεχνικό που μπορούν να εμπιστευτούν. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την μέθοδο υδροβολής επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα!

 • Απόφραξη φρεατίου Βάρη
 • Απόφραξη λεκάνης Βάρη
 • Απόφραξη νεροχύτη Βάρη
 • Απόφραξη νιπτήρα Βάρη
 • Απόφραξη υδρορροής Βάρη
 • Απόφραξη σιφονιού Βάρη
 • Άντληση υδάτων Βάρη
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Βάρη
 • Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Βάρη 

Εμπιστευθείτε μας για Αποφράξεις στη Βάρη

Εμπιστευθείτε και εσείς την Αποφράξεις Βάρη, όπως και τόσοι άλλοι πελάτες μας! Αν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, αντιμετωπίζετε προβλήματα στην αποχέτευση, καλέστε κατευθείαν εμάς. Όλο το 24ωρο βρισκόμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε και να ξεβουλώσουμε τη δικιά σας αποχέτευση. Παρέχουμε την κατάλληλη εργασία στην κατάλληλη τιμή! Αποδεσμευτείτε από τα προβλήματα που μπορεί να έχει η αποχέτευσή σας. Οι αποφράξεις είναι η δική μας δουλειά και πιστέψτε μας, ξέρουμε και την κάνουμε άριστα! Με τα πιεστικά και τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα, τις κάμερες διάγνωσης, τις υπερσύγχρονες αντλίες μας. θα έρθουμε με τα τελευταίας τεχνολογίας φορτηγά μας και θα σας χαροποιήσουμε με τα αποτελέσματά μας.

Αποφράξεις Βάρη επικοινωνία

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στην Αποφράξεις Βάρη είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003 

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, ευρισκόμενη 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στις νότιες ορεινές απολήξεις του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στο Δήμο Αναγυρούντος της αρχαίας Αθήνας. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ΤΚ 16672

Top