ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΒΑΡΗΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο των αποφράξεων στην περιοχή της Βάρης και των νοτίων προαστίων της Αττικής. Σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης, ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος, αποφράξεις παντός είδους, χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού, ριζοκοπτικών μηχανημάτων, με σκοπό το καλύτερο και αρτιότερο δυνατό αποτέλεσμα στον ταχύτερο χρόνο εξυπηρέτησης, προσιτό στον καθένα, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες στις αποφράξεις, καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στη Βάρη αλλά και στις γύρω περιοχές. Ο επαγγελματικός καθαρισμός της αποχέτευσης στις Αποφράξεις στη Βάρη είναι ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθεί η κατάσταση και να αποφευχθεί η εμφάνιση πιθανών προβλημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα είδος προβλήματος που μπορούν να φροντίσουν από μόνοι τους. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας και την επαναφέρουμε στην αρχική, ομαλή της λειτουργία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΗ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Τι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Αντικείμενα

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Προφυλακτικά
 • Τρίχες
 • Κατακάθι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Μωρομάντιλα

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώματα

Αποφράξεις στη Βάρη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Υπάρχουν φραγμένες αποχετεύσεις που κάνουν τη ζωή σας άθλια; Χάνετε ώρες προκειμένου να αποστραγγίσετε το νεροχύτη ή την μπανιέρα σας; Για Αποφράξεις στη Βάρη είμαστε εδώ για εσάς. Έχοντας μια εμπειρία πάνω από 40 χρόνια και διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα συνεργεία είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματα με τις αποχετεύσεις σας για πάντα. Σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, καθημερινά.

Η Αποφράξεις Βάρη είναι κοντά σας για:

 • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς μπανιερών, νιπτήρων, νεροχυτών,
 • Αποφράξεις και καθαρισμούς κάθετων στηλών κτιρίων
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Για να έχετε μια επαγγελματική και σίγουρη λύση, πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Αν έχετε πρόβλημα στην αποχέτευσή σας, είτε πρόκειται για νεροχύτη κουζίνας, είτε μπανιέρα, ή νιπτήρα κ.λ.π. επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων. Εκείνος θα σας αξιολογήσει το πρόβλημα και θα αποτρέψει τυχόν μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να συμβούν στους σωλήνες σας. Αν μια απόφραξη στο σύστημα των αγωγών της αποχέτευσής σας δεν αντιμετωπιστεί σωστά τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερες βλάβες στις εγκαταστάσεις σας και να σας κοστίσει υπερβολικά.

Αντλήσεις υδάτων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Καθαρισμός αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Βουλωμένη αποχέτευση; Η προηγμένη λύση του καθαρισμού με υδροβολή, μπορεί να σώσει την ημέρα σας. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι ασφαλής. Αφαιρεί τα φράγματα και καθαρίζει τους σωλήνες αποχέτευσης. Πώς γνωρίζετε ότι το δίκτυο αποχέτευσης σας είναι φραγμένο; Εάν το σπίτι ή η επιχείρησή σας αντιμετωπίζουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα, πιθανότατα θα πρέπει να καθαριστεί ένα μπλοκάρισμα που σχετίζεται με την αποχέτευση. Η αναμονή θα δημιουργήσει μόνο ανθυγιεινές συνθήκες που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς τόσο για την υγεία σας όσο και για την ιδιοκτησία σας, οπότε φροντίστε να ενεργήσετε γρήγορα. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε υποστεί βλάβη στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, προσέξτε τα εξής σημεία:

 • Στάσιμο νερό σε μπανιέρες ή ντους
 • Αργή αποστράγγιση σε νεροχύτες, τουαλέτες ή μπανιέρες
 • Δυσάρεστες οσμές στην κουζίνα ή το μπάνιο
 • Επιστροφή νερού στο νεροχύτη όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων

Αποφράξεις με την μέθοδο της υδροβολής στη Βάρη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Η υδροβολή είναι μια ασφαλής, εναλλακτική λύση απομάκρυνσης των απορριμάτων της αποχέτευσης που εγγυάται καθαρούς σωλήνες. Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας, στέλνουν νερό υψηλής πίεσης μέσω των σωληνώσεων αποχέτευσης για να απομακρύνουν τη συσσώρευση σκουπιδιών και ιζημάτων, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τα φράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα επαγγελματικής ποιότητας, αλλά ο καθαρισμός με υδροβολή είναι μοναδική, καθώς δεν υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί τυχαία διάτρηση ή να προκληθεί βλάβη στον σωλήνα κατά μήκος του δρόμου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την μέθοδο υδροβολής επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα! Οφέλη από την υδροβολή με νερό υψηλής πίεσης:

 • Αφαιρεί με ασφάλεια τα φράγματα και καθαρίζει τους σωλήνες
 • Δεν υπάρχει κίνδυνος διάτρησης των σωλήνων
 • Μειώνει τον κίνδυνο μελλοντικών απορριμμάτων
 • Δεν μετακινούνται απλά τα μπλοκαρίσματα, αλλά αφαιρούνται τελείως

Υπηρεσίες απόφραξης στη Βάρη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία που υπερηφανεύεται για την παροχής υπηρεσιών των αποχετευτικών δικτύων για πάνω από 4 δεκαετίες. Παρέχουμε αξεπέραστες εγγυήσεις σε όλες τις υπηρεσίες μας που είναι διαθέσιμες 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Παρέχουμε ακριβείς εκτιμήσεις και εκ των προτέρων τιμολόγηση, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις από έναν τεχνικό που μπορούν να εμπιστευτούν.

 • Απόφραξη λεκάνης Βάρη
 • Απόφραξη νεροχύτη Βάρη
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Απόφραξη υδρορροής Βάρη
 • Απόφραξη σιφονιού Βάρη
 • Άντληση υδάτων Βάρη
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Βάρη
 • Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Βάρη 

Αποφράξεις Βάρη επικοινωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΗ

Για την ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στην Αποφράξεις Βάρη είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών. Καλέστε μας άμεσα στο 210 97 00 003 

Πληροφορίες περιοχής Βάρης

Η Βάρη είναι οικισμός της Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, ευρισκόμενη 26 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη ανάμεσα στις νότιες ορεινές απολήξεις του Υμηττού, πολύ κοντά στις ακτές του Σαρωνικού. Μεταξύ των ακτών και του οικισμού παρεμβάλλεται ο οικισμός Βάρκιζα. Στην αρχαιότητα η περιοχή της Βάρης αντιστοιχούσε στο Δήμο Αναγυρούντος της αρχαίας Αθήνας. Διοικητικά ο οικισμός υπάγεται στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην περιοχή της Βάρης εδρεύει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ΤΚ 16672