ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ. Χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης για το σπίτι ή την επιχείρησή σας; Θα λάβετε την καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία στην περιοχή στην περιοχή της Αργυρούπολης, όταν επιλέγετε την εταιρεία μας. Ως έμπειροι και ειδικοί στα ζητήματα αποχέτευσης και αποφράξεων, μπορείτε να μας υπολογίζετε για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Πάνω από 40 χρόνια παρέχουν στην Αργυρούπολη και τις γύρω περιοχές, εξειδικευμένο καθαρισμό και συντήρηση αποχέτευσης. Με την ανταγωνιστική τιμολόγηση και τη δέσμευσή μας στην εξυπηρέτηση των πελατών, θα λαμβάνετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον καθαρισμό των αποχετεύσεων. 210 9700 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Το σύνολο των εργασιών που εκτελούνται από τους υψηλής ειδίκευσης τεχνικούς μας, συνοδεύεται με εγγύηση ποιότητας της εργασίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας. Έχετε ένα πρόβλημα με το αποχετευτικό σας δίκτυο, που θέλετε και πρέπει να λυθεί άμεσα; Τότε χρειάζεστε μια εταιρεία αποφράξεων που μπορεί να σας εξυπηρετήσει γρήγορα και να είναι κοντά σας. Έχοντας διάσπαρτα υποκαταστήματα σε όλη την Αττική, βρισκόμαστε και στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Καλέστε την μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού σήμερα. Όταν επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, θα έχετε άμεση, επαγγελματική και προσιτή υπηρεσία. Η δέσμευσή μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ξεκινά χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό επιθεώρησης της αποχέτευσης με ειδικές, ψηφιακές κάμερες. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που διατίθενται στην αγορά, η ομάδα μας είναι σε θέση να εντοπίσει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά, όλα τα ζητήματα στη γραμμή της αποχέτευσης. Η τεχνική ομάδα μας είναι υπερήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο της ιδιοκτησίας σας. Δεν έχει σημασία το είδος του ακινήτου σας. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η τεχνική ομάδα μας θα εργαστεί σκληρά για να σας διασφαλίσει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματός σας.

Γιατί είναι απαραίτητος ένας καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Αποφράξεις παντός τύπου στην Αργυρούπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Έχοντας επιλύσει χιλιάδες αποχετευτικά προβλήματα σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής, ολοκληρώνουμε με μεγάλη επιτυχία και άριστη εξυπηρέτηση όλες τις εργασίες μας. Μία φραγμένη αποχέτευση είναι μία από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορεί να συναντήσει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης, διότι το ζήτημα αυτό δεν φαίνεται πού μπορεί να φτάσει. Μπορεί να επιλύσετε προσωρινά το πρόβλημα χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους. Π.χ. η χρήση ενός εμβόλου ή ενός καθαριστικού για αποφράξεις από το σούπερ μάρκετ, αλλά το πρόβλημα θα λυθεί προσωρινά και σίγουρα θα επανεμφανιστεί.

Για να έχετε μια επαγγελματική και σίγουρη λύση, πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Αν έχετε πρόβλημα στην αποχέτευσή σας, είτε πρόκειται για νεροχύτη κουζίνας, είτε μπανιέρα, ή νιπτήρα κ.λ.π. επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων. Εκείνος θα σας αξιολογήσει το πρόβλημα και θα αποτρέψει τυχόν μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να συμβούν στους σωλήνες σας. Αν μια απόφραξη στο σύστημα των αγωγών της αποχέτευσής σας δεν αντιμετωπιστεί σωστά τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερες βλάβες στις εγκαταστάσεις σας και να σας κοστίσει υπερβολικά.

Φιλική και αποτελεσματική ομάδα με γνώση και εμπειρία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Εάν υποφέρετε από φραγμένες τουαλέτες ή αποχετεύσεις τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν γρήγορα πολύ ανθυγιεινά. Χρειάζεστε το πρόβλημα σας να αντιμετωπιστεί γρήγορα και οι βουλωμένες αποχετεύσεις σας να καθαριστούν αποτελεσματικά και οικονομικά. Η εταιρεία μας με την φιλική και αποτελεσματική της ομάδα θα καθαρίσει τις αποχετεύσεις σας γρήγορα, αποτελεσματικά και αποδοτικά. Με την πολύχρονη εμπειρία μας είμαστε εκπαιδευμένοι για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε σεναρίου καθώς ξέρουμε τα πάντα για τις αποχετεύσεις. Έχουμε την τεχνογνωσία που απαιτείται για τον πλήρη καθαρισμό και σας βεβαιώνουμε ότι δεν θα έχετε πρόβλημα και πάλι στο μέλλον.

Αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Οι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας για να καταστήσουν την εμπειρία σας όσο πιο ανώδυνη και εύκολη. Τα προβλήματα αποχέτευσης και οι φραγμένες υδρορροές και τα φρεάτια, έρχονται πάντα σε απροσδόκητες και ενοχλητικές περιόδους. Αντιμετωπίζετε δυσκολία με φραγμένες αποχετεύσεις; Χρειάζεστε τις υπηρεσίες ενός εμπειρογνώμονα τεχνικού ο οποίος μπορεί να επιθεωρήσει τις γραμμές αποχέτευσής σας και να φτάσει στην πηγή του προβλήματος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προσφέρουμε 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα σας την ίδια μέρα που μας τηλεφωνείτε (στις περισσότερες περιπτώσεις), ακόμα και νύχτες ή Σαββατοκύριακα. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού μαζί μας!

Τα πιεστικά μηχανήματα καθαρισμού αποχέτευσης με υδροβολή μπορούν να καθαρίσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα μπλοκαρίσματα. Για τους αποχετευτικούς αγωγούς σας, προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο καθαρισμό αποχέτευσης που είναι γρήγορος και αποτελεσματικός. Τα βουλώματα των αποχετεύσεων μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικά και πολλές φορές οικονομικά δυσβάσταχτα.

Αξιόπιστες υπηρεσίες αποχέτευσης σε 24ωρη βάση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Σας εξασφαλίζουμε εγγυημένο και πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Μια τακτική συντήρηση του συστήματος της αποχετευτικής σας γραμμής και ένας επαγγελματικός καθαρισμός του δικτύου των σωληνώσεων, σας εξασφαλίζει την ιδανικότερη λειτουργία και τη μακροζωία των εγκαταστάσεων του συστήματος της αποχέτευσής σας. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη γραμμή του αποχετευτικού σας δικτύου, καλέστε μας για Απόφραξη στην Αργυρούπολη και το πρόβλημα σας θα λυθεί σε χρόνο μηδέν.

Εδώ και 40 χρόνια προσφέρουμε Αποφράξεις στην Αργυρούπολη όπως υπηρεσίες καθαρισμού και συντηρήσεις αποχετεύσεων στην Αργυρούπολη αλλά και στις γύρω περιοχές. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που σχετίζεται με την αποχέτευσή σας, όπως:

 • Απόφραξη φρεατίου Αργυρούπολη
 • Απόφραξη λεκάνης Αργυρούπολη
 • Απόφραξη νεροχύτη Αργυρούπολη
 • Απόφραξη νιπτήρα Αργυρούπολη
 • Απόφραξη υδρορροής Αργυρούπολη
 • Απόφραξη σιφονιού Αργυρούπολη
 • Άντληση υδάτων Αργυρούπολη
 • Καθαρισμός αποχέτευσης Αργυρούπολη
 • Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Αργυρούπολη

Μπορούμε να χειριστούμε πολλά από τα αποχετευτικά σας προβλήματα αποτελεσματικότερα από κάθε άλλη εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων. Στις Αποφράξεις στην Αργυρούπολη έχουμε 40χρονη και πλέον εμπειρία σε όλους τους τύπους προβλημάτων αποχέτευσης. Είτε έχετε βουλωμένη αποχέτευση στην μπανιέρα ή τον νεροχύτη, μια μεγάλη εμπλοκή, ένα μικρό αποχετευτικό δίκτυο ή ένα πρόβλημα με τη σηπτική σας δεξαμενή, είμαστε στη διάθεσή σας.

Διαθέσιμες υπηρεσίες

 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη ντους & μπανιέρας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη τουαλέτας
 • Απόφραξη υπογείου
 • Απόφραξη σε κύριες γραμμές αποχέτευσης
 • Καθαρισμός με υδροβολή
 • Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα
 • Καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης

Οι νεροχύτες της κουζίνας χρειάζονται τον πιο σχολαστικό καθαρισμό, λόγω του συνόλου των τροφίμων που συχνά κολλάνε στο εσωτερικό των σωλήνων. Μιλήστε μαζί μας για προσιτές και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης κουζίνας.

Αποφράξεις Αργυρούπολη Επικοινωνία: 210 97 00 003

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στις Αποφράξεις στην Αργυρούπολη γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας! Με την χρησιμοποίηση της κάμερας υψηλής ανάλυσης θα διαγνώσουμε την ακριβή αιτία που δημιούργησε το πρόβλημα στην αποχέτευση σας.

Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Οι κακοσυντηρημένες αποχετεύσεις μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε μπλοκαρίσματα και πολλά προβλήματα και μια τεράστια αναστάτωση. Αντί αυτού μπορείτε να ακολουθήσετε την εύκολη οδό και να δώσετε στις αποχετεύσεις σας λίγη προσοχή για να τις κρατήσετε σε άριστη κατάσταση. Τα λίπη, οι τρίχες, οι ρίζες δέντρων και τα φύλλα, τα μωρομάντηλα και τα χαρτιά, τα υπολείμματα των τροφών και διάφορα άλλα αντικείμενα είναι οι κύριοι ένοχοι για τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι αποχετεύσεις σας θα είναι πραγματικά καθαρές το πιο συνετό είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία. Εκείνη θα αναλάβει την μηνιαία, δίμηνη, τρίμηνη ή και εξάμηνη συντήρηση ανάλογα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Καλέστε μας στο 210 97 00 003 και η Αποφράξεις Αργυρούπολη θα σας προτείνει την συντήρηση αποχετεύσεων που ταιριάζει σε εσάς.

Διάγνωση με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Στις Αποφράξεις στην Αργυρούπολη διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας κάμερα υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας. Με την χρήση της κάμερας καταφέρνουμε να βρούμε και να εντοπίσουμε κάθε πρόβλημα. Διοχετεύεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει την ακριβή θέση που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε και χρήματα αλλά και σκαψίματα που ενδεχομένως θα χρειαζόταν.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας στην Αργυρούπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις που συμπεριλαμβάνεται και ο νεροχύτης της κουζίνας, φράσσουν με την πάροδο του χρόνου και την χρήση που όλοι κάνουμε. Συνήθως προκαλούνται από τον συνδυασμό των απορρυπαντικών, των λιπών και ελαίων και των συσσωρευμένων υπολειμμάτων τροφίμων. Αυτά όλα μαζί ανακατεμένα κολλάνε με την πάροδο του χρόνου στα εσωτερικά τοιχώματα των σωληνώσεων εμποδίζοντας τη ροή των λυμάτων ώσπου εντέλει βουλώνει εντελώς. Μην κάνετε κάτι μόνοι σας! Στις περιπτώσεις που έχουμε πάει και οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα και δυσκόλεψαν στη συνέχεια και τη δουλειά της απόφραξης και εσείς επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος.

Απόφραξη αποχέτευσης από ρίζες στην Αργυρούπολη

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Η εισβολή και η είσοδος ριζών στους σωλήνες είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που βουλώνουν οι αποχετεύσεις. Ωστόσο, αυτές οι ρίζες μπορούν να αφαιρεθούν από έναν εξειδικευμένο τεχνικό με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Οι ρίζες απομακρύνονται, χωρίς να χρειάζεται να σκάψετε. Επαναφέρουν τη ροή και την λειτουργία στο μέγιστο. Προληπτικά και μόνο μπορούμε να ελέγξουμε τις σωληνώσεις των αποχετεύσεων για να αποτρέψουμε την εισχώρηση των ριζών στο εσωτερικό τους μελλοντικά. Οι ρίζες μπορούν να προκαλέσουν πάμπολλα προβλήματα στην περιουσία σας αλλά το πιο σημαντικό στην δημόσια υγεία. Καλέστε μας τώρα για να συζητήσουμε το πρόβλημά σας και να σας προτείνουμε τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

Υπηρεσίες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ερχόμαστε στο χώρο σας 15 λεπτά μετά την κλήση σας και σας λύνει το πρόβλημα οριστικά! Καθημερινά εκατοντάδες πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους. Από τη δεκαετία του 1970, οι ειδικοί καθαρισμού αποχέτευσης στις Αποφράξεις της Αργυρούπολη έχουν συνδυάσει την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και όλες τις αργίες για:

Αποφράξεις Αργυρούπολη σε φρεάτια – 210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αργυρούπολη – 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Αργυρούπολη– 210 97 00 003

Καμία άλλη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Αποφράξεις Αθήνα.

Πληροφορίες περιοχής Αργυρούπολης

Η Αργυρούπολη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης του Νοτίου Τομέα Αθηνών, 9 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, στις νότιες παρυφές του Υμηττού, έκτασης περίπου 8 τετ.χλμ. Συνορεύει με τους δήμους της Γλυφάδας, του Αλίμου και της Ηλιούπολης. Χωροταξικά έχει αναπτυχθεί νοτιοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και βόρεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Από τον Ιούλιο του 2013, η Αργυρούπολη εξυπηρετείται από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό της Αθήνας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη κεντρική πλατεία της πόλης. Στο παρελθόν, η Αργυρούπολη αποτελούσε αυτόνομο δήμο, από το 2011 όμως αποτελεί δημοτική κοινότητα και έδρα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. ΤΚ 16452