ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ εργάζεται στην βιομηχανία αποχέτευσης για πάνω από 40 χρόνια. Η ομάδα της Αποφράξεις Άλιμος είναι σαν οικογένεια και έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά γι΄αυτό. Έχουμε πάντα ως στόχο να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ευχαρίστησή τους. Βέβαια δεν σταματάμε εκεί. Χρόνο με το χρόνο εξελισσόμαστε αναζητώντας νέες τεχνικές και σύγχρονα μηχανήματα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην αποχέτευση, καλέστε μας στο 210 97 00 003.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ αναλαμβάνει την αποχέτευσή σας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων για οικιακές και επαγγελματικές ιδιοκτησίες. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας μπορούν να διαγνώσουν σωστά την πηγή του φράγματος ή την άσχημη οσμή και να διορθώσουν με ασφάλεια το πρόβλημα. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ είναι η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένης εξειδίκευσης σε μια πληθώρα θεμάτων αποχέτευσης, παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μας, που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους και πεπειραμένους τεχνικούς, έχει κατά την διάρκεια των 40 ετών λειτουργίας της, την εμπειρία η οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό θα λύσει τα προβλήματά σας αποτελεσματικά και αποδοτικά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

 

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΟΣΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Συνήθως, οι δυσάρεστες οσμές σε κάποιο κτίριο δηλώνουν την ύπαρξη κάποιου προβλήματος. Πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα σχετίζεται με την αποχέτευση. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο, αρχικά θα πρέπει να τσεκάρετε την αποχέτευση. Καλό είναι να ξεκινήσετε από την κουζίνα και το μπάνιο σας. Ελέγξτε τη ροή του νερού μέσα στον νεροχύτη, τον νιπτήρα και τη μπανιέρα σας. Σε δεύτερο χρόνο, κοιτάξτε τα σιφόνια και όλα τα φρεάτιά σας συμπεριλαμβανομένου και του μηχανοσίφωνα. Ειδικότερα ο τελευταίος είναι τοποθετημένος για να λειτουργεί σαν οσμοπαγίδα δηλαδή για να εξουδετερώνει τις μυρωδιές που προέρχονται από όλα τα συσσωρευμένα πουριά και λίπη.

Τέλος, κοιτάξτε τον εξαερισμό της αποχέτευσης που βρίσκεται στην ταράτσα καθώς πολλές φορές ευθύνεται για τις δυσοσμίες στον περιβάλλοντα χώρο ενός κτιρίου. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας έχουμε διαπιστώσει ό,τι πάρα πολλές φορές επιλέγουν το συγκεκριμένο σημείο πουλιά προκειμένου να κάνουν φωλιά. Αυτό συνεπάγεται και το βούλωμα στην αποχέτευση. Η συμβουλή μας είναι  να εντάξετε στο πρόγραμμά σας έναν καλό προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο  ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να ψάχνετε και να αποκλείσετε το ενδεχόμενο πιθανού βουλώματος που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

* Η χρήση μαγειρικής σόδας σε συνδυασμό με βραστό νερό μέσα στα σιφόνια σας μία φορά το μήνα, είναι μια συνταγή γνωστή που θα σας βοηθήσει να διατηρείτε καθαρή την αποχέτευση.

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δυσάρεστες οσμές στην αποχέτευση

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και λυμαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας  καθαρισμός στην αποχέτευση

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σωλήνας αποχέτευσης

Σωλήνας αποχέτευσης

Μερικά υλικά ή αντικείμενα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ρίχνονται στη τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση σας:

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Γράσο
 • Τρίχες
 • Κόκκοι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Πουρί

Οικιακά επικίνδυνα απόβλητα

Εκτός αν το σύστημα επεξεργασίας έχει σχεδιαστεί για να διαχειριστεί αυτά τα απόβλητα, τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώμα
Αποφράξεις Άλιμος

Αποφράξεις Άλιμος

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ολόκληρο το 24ωρο

Αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι παροχές μας δεν υστερούν σε τίποτα. Η αποδοτικότητα του υπερσύγχρονου εξοπλισμού της εταιρείας επιτρέπει να χειριστούμε τις πιο σκληρές και πιο απαιτητικές εργασίες. Δεν ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας πουλήσουμε ακριβές υπηρεσίες, αλλά για να σας συμβουλεύσουμε και να προσφέρουμε σωστά τις υπηρεσίες της εργασίας μας που αγαπάμε και σεβόμαστε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις αποχετεύσεις σας, ανεξάρτητα το μέγεθός του, που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε.

Τα συνεργεία μας είναι εξοπλισμένα με μία ευρεία ποικιλία άριστα συντηρημένων, υπερσύγχρονων εργαλείων και μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εργασίες που απαιτούνται. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας ώστε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην σας ανησυχεί τίποτα. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, όπως αποφράξεις σε ντους και λουτρά, τουαλέτες, σωλήνες αποχετεύσεως και μπανιέρες.

Με μηχανήματα υψηλής πίεσης, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά, θα σας εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των δικτύων των αποχετεύσεών σας. Με σωστή αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, θα σας λύσουμε κάθε πρόβλημα. Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σήμερα προσδοκώντας σε μια άκρως αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Με τις κάμερες υψηλής ευκρίνειας που έχουμε στη διάθεσή μας, σας γλιτώνουμε από επιπλέον σκοτούρες  που αφορούν την αποχέτευση του κτιρίου που ζείτε ή εργάζεστε. Η επιθεώρηση των αποχετευτικών αγωγών γίνεται με μεγάλη ευκολία και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Έτσι, είστε σε θέση να γνωρίζετε την ακριβή κατάσταση του δικτύου σας σε πραγματικό χρόνο. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, με την επιθεώρηση με κάμερα θα γνωρίζετε αν η γραμμή έχει βουλώσει και που, αν υπάρχουν ρωγμές, σπασίματα ή κοιλιές στις σωληνώσεις. Τέλος, χάρη στο καταγραφικό που διαθέτουν, μπορείτε να κρατήσετε καταγεγραμμένη την κατάστασή της μέσα σε μια κάρτα sd. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό διότι θα σας απαλλάξει από επιπλέον οικονομικά έξοδα και χάσιμο χρόνου.

Αν τυχόν η γραμμή επιδιορθώνεται ή χρειάζεται μόνο ξεβούλωμα και καθάρισμα, οι τεχνικοί της εταιρείας θα το κάνουν επί τόπου. Αν πάλι διαπιστωθεί ότι η αποχέτευση έχει σπάσει ή είναι ελαττωματική, θα σας δοθούν ακριβείς οδηγίες για την επιδιόρθωση ή αποκατάστασή της.

Αποφράξεις Άλιμος

Κάμερα απόφραξης

Καθαρισμός αποχέτευσης μπάνιου – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης μπάνιου: Ίσως η πιο συνηθισμένη οικιακή αποχέτευση που βουλώνει είναι στο μπάνιο. Τα ντους και οι μπανιέρες συνηθίζουν να βουλώνουν με τις τρίχες, το σαπούνι, την οδοντόκρεμα και άλλες ουσίες. Επίσης, οι αποχετεύσεις τουαλέτας είναι συχνά βουλωμένα με χαρτί υγείας και άλλα υλικά. Η Αποφράξεις Άλιμος διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να καθαρίσει σωστά τα αποχετευτικά σας δίκτυα και να απομακρύνει τυχόν μπλοκαρίσματα.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται η υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί να τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες ομβρίων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μιας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα,  να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, παρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας,  φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να σας τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως θα τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

πλημμυρισμένο φρεάτιο

πλημμυρισμένο φρεάτιο

Αποφράξεις Άλιμος: οι ειδικοί στον τομέα των αποφράξεων

Η Αποφράξεις Άλιμος παρέχει άριστη και έντιμη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Εκεί που οι άλλες εταιρείες σταματούν και δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα εμείς συνεχίζουμε και επαναφέρουμε την αποχέτευση σας στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

 • αποφράξεις λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα
 • άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιών δαπέδου
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση κ.α.

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων Άλιμος

Κατά καιρούς, έχουμε δει τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ρίζες των δέντρων στα συστήματα αποχέτευσης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δέντρα και τα φυτά έχουν την τάση να αναπτύσσονται εκεί όπου υπάρχει νερό και υγρασία. Για αυτό και σχεδόν πάντα αναπτύσσονται μέσα και γύρω από τις αποχετεύσεις. Όταν οι ρίζες των δέντρων εισέλθουν στις αποχετεύσεις και δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα και σωστά, οι ρίζες θα συνεχίσουν να αυξάνονται με τον χρόνο. Αυτό οδηγεί σε μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση και μερικές φορές στην κατάρρευση των συστημάτων αποχέτευσης το οποίο μπορεί να είναι πολύ ακριβό και άβολο.

Η ομάδα της Αποφράξεις Άλιμος προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία αφαίρεσης ριζών σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Θα διαπιστώσετε ότι η αφαίρεση των ριζών συχνά απαιτεί υδροβολή υψηλής πίεσης ή ηλεκτρομηχανικούς μεθόδους με εξειδικευμένες μηχανήματα που διασχίζουν την αποχέτευση και διαλύουν τις ρίζες. Ως μέρος της υπηρεσίας αφαίρεση ρίζας, μπορούμε επίσης να διενεργήσουμε και έρευνα με κάμερα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το σύνολο ριζών έχει αφαιρεθεί από το σύστημα αποχέτευσης. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει εναντίον σας. Όταν οι αποχετεύσεις βουλώσουν, μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρά προβλήματα και άσχημες καταστάσεις. Καλέστε μας τώρα για να σας βοηθήσουμε.

Υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Άλιμος

Αποφράξεις Άλιμος 
Απόφραξη Νεροχύτη Άλιμος – 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Άλιμος – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άλιμος – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Άλιμος – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Άλιμος210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Άλιμος – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Άλιμος – 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Άλιμος– 210 97 00 003

Πληροφορίες περιοχής Άλιμος

O Άλιμος ή Καλαμάκι βρίσκεται στο Νότιο Τομέα του λεκανοπεδίου Αθηνών στην Περιφέρεια Αττικής. Συνορεύει με το Ελληνικό στο νότο, με το Παλαιό Φάληρο στα βορειοδυτικά, με τον Άγιο Δημήτριο στα βορειοανατολικά και με την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη στα ανατολικά. Περικλείεται δυτικά από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ανατολικά από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, νοτιοδυτικά του όρους Υμηττού. Ο δήμος, προϊόν συνένωσης των κοινοτήτων Καλαμάκι και Ευωνύμεια (σήμερα Κάτω και Άνω Καλαμάκι, αντίστοιχα) το 1968, έχει έκταση περίπου 7,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου 41.720 κατοίκων, βάσει της απογραφής του 2011. ΤΚ 17455

Αποφράξεις Άλιμος επικοινωνία: 210 97 00 003

Top