ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή της ΑΘΗΝΑΣ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ. Κατέχουμε ηγετική θέση στον χώρο των αποφράξεων, των καθαρισμών και των συντηρήσεων στα αποχετευτικά συστήματα. Γνωρίζουμε πώς να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στα φρεάτια και τις υδρορροές της αποχέτευσής σας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, σας εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με ένα πρόβλημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής τους. Αυτό σημαίνει ότι ένα πρόβλημα είναι βέβαιο ότι θα συμβεί, όπως ένα πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης, που δεν μπορείτε να διορθώσετε, ανεξάρτητα από τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι κατασκευασμένο για να συσσωρεύει όλες τις βρομιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ότι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και βρομίζουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο, πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια, ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ένας καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται όχι μόνο η σωστή λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Σημάδια βουλώματος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Επιλύουμε το «αδιευκρίνιστο» πρόβλημα και παρέχουμε γρήγορες υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης στην Αθήνα. Γνωρίστε τα σημάδια και τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα. Ποιο να είναι το πραγματικό ζήτημα; Με απλά λόγια, οι αποχετεύσεις βουλώνουν για πολλούς λόγους. Παρακολουθήστε αυτά τα κοινά σημάδια προβλημάτων:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΝΙΠΤΗΡΑΣ
 • Το νερό λιμνάζει σε μια αποχέτευση
 • Το νερό στην τουαλέτα δε φεύγει, ακόμα και μετά τη χρήση ενός εμβόλου
 • Δυσάρεστες μυρωδιές από τις αποχετεύσεις σας
 • Πτώση της πίεσης του νερού

Οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα μπορεί να σηματοδοτήσει ένα βαθύτερο πρόβλημα στις γραμμές ή το σύστημα αποχέτευσης

Άριστη εξυπηρέτηση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Δεδομένου ότι κανένα πρόβλημα στη γραμμή της αποχέτευσης δεν είναι ίδιο, προσαρμόζουμε πάντα τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ώστε να λάβετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία που χρειάζεστε και θέλετε. Αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε ό,τι έχει αναστατώσει την γαλήνη του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας. Μέσα από την εμπειρία και την εκπαίδευση, οι τεχνικοί μας έχουν αποκτήσει τεχνογνωσία και αυτοπεποίθηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 • Λεπτομερείς υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης
 • Επιθεωρήσεις κάμερας για τους σωλήνες σας
 • Απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες
 • Συμβουλές για την καλή συντήρηση των σωλήνων

Υπηρεσίες εγγυημένες και αποτελεσματικές

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλο μας το προσωπικό επιλέγεται με αυστηρά και επαγγελματικά κριτήρια για να σας παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι λύσεις που παρέχουμε είναι ειδικά επικεντρωμένες σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Έτσι αποτρέπουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Εκτός από την αποτροπή των βουλωμάτων, η τακτική, προληπτική συντήρηση από την εταιρεία μας διατηρεί την ακεραιότητα των σωλήνων σας, μειώνοντας τις πιθανότητες οξείδωσης, αποσύνθεσης, διαρροών ή ρωγμών στο μέλλον. Τα χρήματα που ξοδεύετε σε αυτή την υπηρεσία τώρα, σχεδόν σίγουρα θα σας γλιτώσουν από έξοδα για μεγάλες επισκευές στο μέλλον και θα βοηθήσουν στη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του σπιτιού σας.

Απόφραξη με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Κάθε διαγνωστική κάμερα διαθέτει έναν εύκαμπτο άξονα πολλών εκατοντάδων μέτρων ο οποίος μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντάς μας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή το φράξιμο του αγωγού. Ο κάθε τεχνικός της εταιρείας μας είναι άρτια εκπαιδευμένος  ώστε να μπορεί να πραγματοποιήσει με απόλυτη επιτυχία μια απόφραξη με κάμερα. Ο εύκαμπτος σωλήνας διαθέτει φωτισμό LED ενώ συνδέεται με μια βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας. Όταν ο τεχνικός μας βάζει το μακρύ εύκαμπτο πομπό μέσα στην αποχέτευση ξεκινά να επιθεωρεί την κατάστασή της σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την καταγράφει για να σας την παραδώσει για οποιαδήποτε άλλη ή μελλοντική χρήση.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο και χρήματα με μία διάγνωση – απόφραξη με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

Διαθέτουμε μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

 • πιεστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού
 • ηλεκτροκίνητα που φέρουν περιστροφικές μηχανές
 • κάμερες διάγνωσης
 • ριζοκοπτικά μηχανήματα
 • σύγχρονες αντλίες υδάτων

Κατανοώντας απόλυτα την αξία του διαθέσιμου χρόνου σας, θα είμαστε κοντά σας, σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που μας έχετε θέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει βλάβη η οποία  δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί από τους τεχνικούς μας. Ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθός της.

Αντλήσεις υδάτων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί αν τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες όμβριων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μίας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα, να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, πάρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας, φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Υπηρεσίες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Ερχόμαστε στο χώρο σας 15 λεπτά μετά την κλήση σας και σας λύνει το πρόβλημα οριστικά! Καθημερινά εκατοντάδες πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους. Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και όλες τις αργίες για:

 • Απόφραξη και καθαρισμό υδρορροών, φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, λεκανών, μπανιέρας, νιπτήρων, νεροχυτών και κάθετων στηλών κτιρίων
 • Διάγνωση βλαβών με χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
 • Αντλήσεις υδάτων
 • Αποφράξεις Φρεατίων
 • Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα
 • Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα
 • Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα
 • Καθαρισμός Φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αθήνα
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα
 • Απολύμανση – Απεντόμωση

Καμία άλλη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Αποφράξεις Αθήνα.

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, αρχικά οικισμός πάνω στην Ακρόπολη, εξελίχθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. σε μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Υπήρξε, κατά την κλασική εποχή, κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας.

Συχνά, η Αθήνα, όπως και γενικότερα η Ελλάδα, χαρακτηρίζεται «λίκνο του δυτικού πολιτισμού», ενώ άλλες φορές, ο τίτλος αυτός αποδίδεται στη Μεσοποταμία. Η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πληθυσμό της να εκτιμάται το 2004 στους 4.013.368 κατοίκους.