ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι παρούσα και στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ καθώς εξυπηρετούμε με συνέπεια και άλλες περιοχές κοντά στην Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων. Με σημείο αναφοράς το έμπειρο προσωπικό μας, οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο και είναι σε θέση να προτείνουν την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας, συζητώντας μαζί σας για την ενδεδειγμένη κατά περίπτωση αποφρακτική εργασία. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο βούλωμα, διαρροές ή δυσοσμίες στην αποχέτευση και θέλετε να λυθεί άμεσα,  καλέστε μας στο 210 97 00 003

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

24 ώρες – 365 ημέρες

Εξυπηρετούμε όλες τις αποχετευτικές ανάγκες σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πότε πρέπει να μας καλέσετε; Υπάρχουν πολλά προειδοποιητικά σημάδια ότι ήρθε η ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες να βοηθήσουν σε ένα φραγμένο αποχετευτικό σύστημα. Το προσωπικό του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένο ώστε να σας εξηγήσει κάθε διαδικασία που ενδεχομένως απαιτείται για την επίλυση του προβλήματός σας. Άμεσα θα σας στείλει ένα από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, αφού κάθε όχημα του στόλου μας διαθέτει μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Με πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, ριζοκοπτικά ή κάμερες απόφραξης, θα παρέμβουμε όταν:

 • Ο νεροχύτης αργεί πάρα πολύ για να αποστραγγιστεί τελείως
 • Ανιχνεύετε μια άσχημη μυρωδιά γύρω από το νεροχύτη, την τουαλέτα ή τη μπανιέρα
 • Η τουαλέτα κάνει ένα χαρακτηριστικό ήχο όταν τραβήξετε το καζανάκι
 • Έχετε προσπαθήσει να ξεβουλώσετε μόνοι σας και το πρόβλημα παραμένει

Θυμηθείτε ότι οι φραγμένες γραμμές των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας μπορούν να μεταφέρουν βακτήρια και άλλους μολυσματικούς μικροοργανισμούς ή υλικά που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες ή ακόμη και θάνατο. Εάν παρατηρήσετε αυτές τις προειδοποιητικές ενδείξεις που εμφανίζονται στο σπίτι σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αν δοκιμάσετε να  ξεβουλώσετε τις αποχετεύσεις σας μόνοι σας, θυμηθείτε πως τα χημικά προϊόντα του λιανικού εμπορίου που έχουν σχεδιαστεί για να ξεβουλώνουν αποχετεύσεις, μπορούν να διαβρώσουν τις σωληνώσεις σας. Επίσης, εάν χρησιμοποιηθούν συχνά είναι επικίνδυνα και για το περιβάλλον αλλά και την υγεία σας. Παρακαλούμε να ξέρετε μέχρι πού φτάνουν οι ικανότητες και τα όριά σας. Αν η εμπλοκή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μία από αυτές τις απλές λύσεις, μπορεί να καταστρέψει τους σωλήνες σας σε μια προσπάθεια να τους ξεβουλώσετε. Τις περισσότερες φορές είναι προτιμότερο να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, οπότε η καλύτερη λύση είναι να καλέσετε την εταιρεία μας.

Πάντα χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες και επαγγελματικές μέθοδος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος των λυμάτων σας. Αν υπάρχει σπασμένος ή φραγμένος σωλήνας αποχέτευσης, θα εντοπίσουμε γρήγορα και επαγγελματικά την αιτία, χωρίς να διαταράξουμε το πρόγραμμά σας ή να δημιουργήσουμε χάος στο χώρο σας. Μπορούμε ακόμη να εκτελέσουμε αποφράξεις και συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα, για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας, ενώ διορθώνουμε οριστικά τη βλάβη που έχουν υποστεί οι σωλήνες της αποχέτευσης.

Γιατί είναι απαραίτητος ένας καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το αποχετευτικό δίκτυο είναι τοποθετημένο για να συσσωρεύει όλες τις βρωμιές και ακαθαρσίες από τα είδη υγιεινής του κτιρίου με σκοπό να τα διώχνει στο κεντρικό σημείο συλλογής λυμάτων.  Καθημερινά μέσα σε αυτό καταλήγουν χαρτιά από λεκάνες τουαλέτας, τρίχες,  πουρί και απορρυπαντικά από τα σιφόνια και τις μπανιέρες, λίπη και υπολείμματα τροφών από τις κουζίνες. Συνεπώς, ο καθαρισμός στην αποχέτευση θα σας ενισχύσει την καλή υγιεινή του χώρου και θα σας απαλλάξει από δυσοσμίες, πλημμύρες και άλλα προβλήματα απόφραξης. Θα έχετε ακούσει ή παρατηρήσει ό,τι σε μια ξαφνική βροχόπτωση τα ακάθαρτα νερά βγαίνουν από τα φρεάτια και ρυπαίνουν εκτός από τον περιβάλλοντα χώρο,  πυλωτές, πάρκινγκ, υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα.

Πότε είναι απαραίτητος ο καθαρισμός στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βάσει της εμπειρίας μας, θα σας πούμε ό,τι ο καθαρισμός της αποχέτευσης καλό είναι να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο και ιδιαίτερα ακριβώς πριν την απολύμανση – απεντόμωση.  Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο τη σωστή λειτουργία των αποχετευτικών σας συστημάτων αλλά καθαρίζονται και από τυχόν παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια που ευδοκιμούν στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Τι δεν πρέπει να ρίχνουμε στην τουαλέτα και γενικότερα στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αντικείμενα

 • Βρεφικές πάνες μιας χρήσης
 • Προϊόντα γυναικείας περιποίησης
 • Προφυλακτικά
 • Τρίχες
 • Κατακάθι καφέ
 • Χαρτιά
 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Μαγειρικά έλαια
 • Μωρομάντιλα

Επικίνδυνα απόβλητα

Τα παρακάτω αν διοχετευτούν στο σύστημα αποχέτευσης, θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση ρύπων στο περιβάλλον.

 • Βενζίνη
 • Πετρέλαιο
 • Αντιψυκτικό υγρό
 • Φυτοφάρμακα
 • Λιπάσματα
 • Χρώματα

Επένδυση στην τεχνολογία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Επειδή αγαπάμε την δουλειά μας,  σεβόμαστε  κάθε χώρο που επισκεπτόμαστε. Θέλουμε για εσάς το καλύτερο, και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες, καινοτόμες τεχνολογίες και στην συνεχή κατάρτιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας για την παροχή ασφαλών παροχών. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και σε συνδυασμό με την εμπειρία και τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό προσφέρουν υπηρεσίες άριστης ποιότητας. Όλα μας τα συνεργεία φέρουν κάμερες απόφραξης, πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά μηχανήματα.

Δίνουμε δυναμικά το παρόν στις αποφράξεις, εδώ και 40 χρόνια! Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς και συντηρήσεις αποχετεύσεων στον Άγιος Δημήτριο αλλά και στις γύρω περιοχές.

Απόφραξη φρεατίου Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη λεκάνης Άγιος Δημήτριος
Άντληση υδάτων Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη νεροχύτη Άγιος Δημήτριος
Καθαρισμός αποχέτευσης Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη νιπτήρα Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη υδρορροής Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη σιφονιού Άγιος Δημήτριος
Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης Άγιος Δημήτριος

Ρίζες στην αποχέτευση

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τα πρώτα σημάδια μιας βουλωμένης αποχέτευσης μπορεί να περιλαμβάνουν άσχημη μυρωδιά ή γάργαρους ήχους. Θα παρατηρήσετε επίσης στην τουαλέτα ότι η στάθμη του νερού ανεβαίνει ή φεύγει αργά και αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για την υγεία. Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι συχνά το αποτέλεσμα ριζών από δέντρα που ψάχνουν για υγρασία. Αρχικά οι ρίζες των δέντρων μπορεί να εισβάλλουν μέσα από μικροσκοπικές ρωγμές στον σωλήνα, αλλά οι ρίζες των δέντρων μεγαλώνουν. Αυτό ξεκινά ως μερική απόφραξη εντός της αποχέτευσης, αλλά τελικά οδηγεί σε πλήρη απόφραξη με την πάροδο του χρόνου. Άλλες αιτίες είναι τα λίπη από νεροχύτες, οι τρίχες, οδοντόκρεμες, τρόφιμα, χαρτιά και διάφορα ξένα αντικείμενα. Όποια και αν είναι η αιτία στις Αποφράξεις Άγιου Δημητρίου έχει την τεχνογνωσία για την ταχεία επίλυση του ζητήματος με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση σε εσάς.

Απόφραξη με κάμερα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τα περισσότερα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο επιλύονται χωρίς την ανάγκη της επιθεώρησης με κάμερα. Ωστόσο, κάποια μπλοκαρίσματα μπορεί να παραμείνουν. Με την κάμερα μπορούμε να διαγνώσουμε με ακρίβεια το σημείο του προβλήματος. Όποια και αν είναι η αιτία, εντοπίζουμε την ακριβή θέση που δημιουργεί το πρόβλημα και έχουμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να επιλύσουμε αμέσως το ζήτημα. Όλες οι κάμερες που διαθέτουμε έχουν επίσης το πλεονέκτημα να εισχωρούν μέσα σε κάθε σωλήνα και επιπλέον να καταγράφουν την εικόνα της αποχέτευσής σας σε πραγματικό χρόνο.

Η απόφραξη με κάμερα γίνεται σαφώς πιο εύκολα αφού κάθε κάμερα διαθέτει εντοπισμό θέσης και μπορούμε έτσι και βλέπουμε επιτόπου το πρόβλημα. Αμέσως μετά το κατηγοριοποιούμε και προχωράμε στο ξεβούλωμα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

Γλιτώστε χρόνο & χρήματα με μια διάγνωση – απόφραξη με κάμερα

Η χρήση ειδικής, ψηφιακής βιντεοκάμερας δίνει στους τεχνικούς μας τη δυνατότητα να εντοπίσουν προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα και να επιλέξουν την καταλληλότερη λύση. Η διάγνωση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα σημαίνει άμεση και αποτελεσματική δουλειά, που σας γλιτώνει από χρήματα και χρονικές καθυστερήσεις. Αν επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα καταλάβετε τα πολύτιμα οφέλη της.

Αντλήσεις υδάτων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κάθε φορά που βουλώνει η αποχέτευση, προκαλείται υπερχείλιση νερών  και ακάθαρτων λυμάτων στα φρεάτια και στους αγωγούς της. Το ίδιο θα συμβεί αν τυχόν βουλώσουν οι υδρορροές και οι σχάρες όμβριων. Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως κατά τη διάρκεια μίας έντονης βροχόπτωσης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να τραβήξει αυτά τα ύδατα, να κάνει δηλαδή άντληση. Καθαρίζουμε από νερά κάθε χώρο όπως: υπόγεια, πάρκινγκ, ασανσέρ, πυλωτές, ισόγεια σπίτια και καταστήματα. Τα συνεργεία μας, φεύγοντας από το χώρο σας, θα έχουν φροντίσει να τον παραδώσουν  πεντακάθαρο αφού προηγουμένως τον έχουν καθαρίσει με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής.

Καλέστε στο 210 97 00 003 για Αποφράξεις στον Άγιο Δημήτριο

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Εάν χρειάζεστε επαγγελματίες τεχνικούς στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, καλέστε μας σήμερα. Φημιζόμαστε για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απόφραξης φρεατίων και όχι μόνο, καθαρισμού και συντήρησης αποχέτευσης σε κατοικίες, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας και τα πάντα θα μείνουν καθαρά όπως πριν έρθουμε. Στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ αντιλαμβανόμαστε ότι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δεν συμβαίνουν μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες. Αυτός είναι ο λόγος που προσφέρουμε στους πελάτες μας ταχεία εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι, αν χρειάζεστε κάποιον τεχνικό αποχετεύσεων θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζεστε.

Υπηρεσίες

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ & ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αποφράξεις Φρεατίων Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη Νεροχύτη  
Απόφραξη Υδρορροής Άγιος Δημήτριος 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άγιος Δημήτριος
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Άγιος Δημήτριος 
Καθαρισμός Φρεατίων Άγιος Δημήτριος 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Άγιος Δημήτριος 
Μηνιαίες Συντηρήσεις Άγιος Δημήτριος 
Απολύμανση – Απεντόμωση Άγιος Δημήτριος

Πληροφορίες περιοχής Αγίου Δημητρίου

Ο Άγιος Δημήτριος (γνωστός και ως Μπραχάμι) είναι μέρος του Νότιου τομέα της Αθήνας. Έχει έκταση 536,4 εκτάρια (5.364 στρέμματα), μόνιμο πληθυσμό 70.970 κατοίκους, βάσει της απογραφής του 2011, ενώ ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 85.000, και πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού 14.340,27 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της πόλης αποτελεί το ρέμα Πικροδάφνης, που έχει χαρακτηρισθεί ως τόπος ιδιαίτερου περιβαλλοντικού κάλους και καταβάλλεται προσπάθεια για την ανάπλαση του. ΤΚ 17343

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου διαιρείται στις ακόλουθες συνοικίες: