ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης

Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης – 210 97 00 003

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας. Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης

Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης
Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Αποφράξεις συνοικίες Ηλιούπολης Τοπικά & Οικονομικά – 210 97 00 003

Σαν τοπική εταιρία αποφραξεων στην Ηλιούπολη δίνουμε το μεγαλύτερο βάρος στη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το κύριο μέλημα μας είναι η δημιουργία δεσμών εμπιστοσύνης με εσάς τους κατοίκους της Ηλιούπολης. Τα ειδικευμένα συνεργεία μας μετά από ενδελεχή έλεγχο των αποχετευτικών αγωγών και σιφωνίων, όλου του δικτύου σας βασικά, θα σας ενημερώσουν επακριβώς για την εικόνα του δικτύου σας και τα όποια προβλήματα αυτό παρουσιάζει. Έτσι θα μπορέσετε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πως το πρόβλημα σας θα λυθεί οριστικά και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο είναι κάποιες αποφρακτικές εταιρίες να αποσπούν από τους πελάτες τους πολύ περισσότερα χρήματα προσφέροντας μη οριστική λύση στο πρόβλημα και κάνοντας αποσπασματικούς και συχνούς μικρο καθαρισμούς των φρεατίων, κάθετων στηλών, αγωγών και σιφωνίων. Με αυτή τη μέθοδο το πρόβλημα συνεχίζει επ’ άπειρον και η ταλαιπωρία σας δεν τελειώνει πότε.

Οι αποφράξεις Ηλιούπολης συνειδητά βάζουν εσάς πάνω από όλα και προσφέρουν τίμιες υπηρεσίες που λύνουν μόνιμα το πρόβλημα.

Επιπρόσθετα έχουμε ειδικά προγράμματα συντήρησης των αποχετεύσεων σας αν απαιτείται για το κτίριο σας. Για μεγάλες πολυκατοικίες με πολλούς ενοίκους ή σε κτίρια που παρουσιάζουν προβλήματα λόγω κατασκευής ή παλαιότητας συνήθως είναι η πιο οικονομική λύση ώστε να έχετε ένα μικρο ετήσιο κόστος που δεν σας προκαλεί προβλήματα.

συνοικίες Ηλιούπολης AERIAL

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης που η εταιρία  αποφραξεων μας δραστηριοποιείτε αναλαμβάνοντας αποφρακτικές εργασίες  είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης
 2. Αγία Μαύρα Ηλιούπολης
 3. Αγία Παρασκευή Ηλιούπολης
 4. Άγιος Κωνσταντίνος Ηλιούπολης
 5. Άνω Ηλιούπολη Ηλιούπολης
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα Ηλιούπολης
 7. Κάτω Ηλιούπολη Ηλιούπολης
 8. Κέντρο Ηλιούπολης
 9. Νησάκι Ηλιούπολης
 10. Τυπογραφικά Ηλιούπολης
 11. Χαλικάκι Ηλιούπολης