ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες καταστάσεις απόφραξης

Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες καταστάσεις απόφραξης

Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες καταστάσεις απόφραξης
ΆΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες καταστάσεις απόφραξης. Χάρη στη 40χρονη εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλα τα αποχετευτικά συστήματα σε όλη τη νότια Αττική. Π{άρα πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίζουμε καταστάσεις που είναι έξω από την περιοχή της Ηλιούπολης. Όπως ακριβώς συνέβη ένα χρόνο πριν, σε ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λουτράκι.

Η παρέμβασή μας ήταν καθοριστική καθώς είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποφράξεων στην Αττική. Διαθέτουμε τον κατάλληλο, σύγχρονο εξοπλισμό, τα μηχανήματα, τους τεχνικούς και τα ειδικά οχήματα με αντλίες και πιεστικά μηχανήματα.

Οι έκτακτες καταστάσεις στα αποχετευτικά δίκτυα μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολύ πιο δύσκολες από τις συνηθισμένες περιπτώσεις. Οι σωληνώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες σε μήκος και διάμετρο και τα συστήματά τους πολύ πιο σύνθετα. Επίσης δε θα πρέπει να αγνοήσουμε το γεγονός ότι αυτοί οι σωλήνες είναι γεμάτοι λύματα, χαρτιά, λίπη κι ακαθαρσίες που προέρχονται από τους εκατοντάδες θαμώνες του ξενοδοχείου κι αυξάνονται συνεχώς, επιβαρύνοντας το δίκτυο, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο η ζημιά ήταν τεράστια κι οι ιδιοκτήτες του ήταν σε απόγνωση, καθώς αντιμετώπιζαν ένα χάος. Οι σωλήνες ήταν εντελώς βουλωμένοι. Με τα ειδικά πιεστικά μηχανήματα, που φτάνουν σε μεγάλο μήκος και εκτοξεύουν μεγάλες ποσότητες νερού με υψηλή πίεση, καθαρίσαμε τη γραμμή των ομβρίων μέσα σε λίγα λεπτά, με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να δημιουργηθεί η παραμικρή ζημιά. Η υψηλή πίεση του νερού δε μας επιτρέπει περιθώρια λάθους.

Τα συγκεκριμένα πιεστικά μηχανήματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο από την Αποφράξεις Ηλιούπολη

Χάρη στη 40χρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας καταφέραμε να καθαρίσουμε τους φραγμένους σωλήνες. Αποφύγαμε την καταστροφή του τεράστιου αποχετευτικού δικτύου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, χωρίς να αφήσουμε το παραμικρό χάος πίσω μας. Εφαρμόζοντας μία διάγνωση με ειδική, ψηφιακή κάμερα επιβεβαιώσαμε ότι τα πάντα εσωτερικά των σωληνώσεων είχαν αποκατασταθεί και δεν υπήρχε πλέον κανένας λόγος ανησυχίας για τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τη μακρινή απόσταση που έπρεπε να καλύψουμε, το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο και η συμπεριφορά μας άκρως επαγγελματική. Οι ιδιοκτήτες και οι πελάτες του ξενοδοχείου μας έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη και κατανόηση. Έτσι καταφέραμε να δουλέψουμε σωστά και με μεθοδικότητα. Με τόσα που έχουμε δει κι έχουμε αντιμετωπίσει αυτά τα 40 και πλέον χρόνια, για εμάς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η Αποφράξεις Ηλιούπολη αποτελεί την κορυφαία και πιο σίγουρη επιλογή για τις αποφράξεις, τη συντήρηση και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Όχι μόνο στα νότια προάστια της Αθήνας αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής και γύρω από αυτήν.