ΠΡΟΣΦΟΡΑ

15 ευρώ

Μηνιαία Πακέτα Συντήρησης Αποχετεύσεων

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΗΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 210 97 00 003

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες για άρτια και μόνιμη λύση στο πρόβλημα με σκοπό την δημιουργία ευχαριστημένων πελατών. Καλέστε όλο το 24ωρο και το εξειδικευμένο της προσωπικό θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συστημάτων HACCP και ISO. Με τον όρο απολυμάνσεις περιγράφονται οι εργασίες που είναι αναγκαίες για τον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιοί και πρωτόζωα. Η Απολυμάνσεις Είμαστε μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις απολυμάνσεις πολλές δεκαετίες. Νοιαζόμαστε για την υγεία των πελατών μας, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζώα και την ιδιοκτησία σας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και ζητήστε να ενημερωθείτε σχετικά από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της. Η εταιρεία λειτουργεί καθημερινά και θα βρεθεί στο χώρο σας όποτε εσείς επιθυμείτε. Καλέστε μας στο 210 97 00 003.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη - κατσαρίδες

Χρησιμοποιούμε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και σκευάσματα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η εταιρεία μας εγγυάται κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ειδικοί στον τομέα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Καθοδηγούνται πάντα από τον υπεύθυνο επιστήμονα και παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές. Μετά την διαδικασία τη κάθε εφαρμογής δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας. Ειδικευόμαστε στον έλεγχο και στην καταπολέμηση κάθε παρασίτου όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, ψιλή κατσαρίδα, τσιμπούρια, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σχολεία, οικίες, επιχειρήσεις, εργαστήρια, εστιατόρια, διαμερίσματα και σε κάθε οίκημα. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τους πελάτες μας, τις ανάγκες και τις περιουσίες τους, αλλά πάνω από όλα την ασφάλεια τους και την υγεία τους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Είναι συχνά εύκολο να εντοπιστούν τα σημάδια από μία πραγματική μόλυνση από κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι κυρίως νυχτόβια παράσιτα και κατά τη διάρκεια της ημέρας προτιμούν να παραμένουν κρυμμένες σε ρωγμές και βγαίνουν κυρίως τη νύχτα για να αναζητήσουν την τροφή τους. Οι κατσαρίδες προσελκύονται από όλους τους τύπους τροφίμων που μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι σας. Τρώνε οτιδήποτε, από ανθρώπινες τροφές, χάρτινες συσκευασίες, πλαστικά και υφάσματα μέχρι περιττώματα από χάμστερ και κουνέλια. Εάν υποπτεύεστε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να μάθετε εάν υπάρχουν κατσαρίδες. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας σήμερα για μία αποτελεσματική απολύμανση για κατσαρίδες.

Μερικά κοινά σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αν χρειάζεστε απολύμανση για κατσαρίδες είναι:

  •  Ασυνήθιστη μυρωδιά – Μια συνηθισμένη προσβολή από κατσαρίδες παράγει μια παρατεταμένη και δυσάρεστη οσμή που προσβάλλει τα στοιχεία που έρχονται σε επαφή.
  • Περιττώματα – Εάν υπάρχει έστω και λίγο διαθέσιμο νερό, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανόχρωμα, κυλινδρικά περιττώματα, μήκους περίπου 2 χιλιοστών.
  • Σημάδια από λεκέδες – Εάν το νερό είναι άφθονο, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανά και ακανόνιστα στίγματα. Ελέγξτε τα σημάδια στις οριζόντιες επιφάνειες και στις διασταυρώσεις τοίχου-δαπέδου όπου διέρχονται οι κατσαρίδες.
  • Φλούδες από δέρμα – Οι κατσαρίδες ρίχνουν το δέρμα τους από 5-8 φορές, καθώς ωριμάζουν σε ενήλικες. Αυτά τα αποχρωματισμένα δέρματα βρίσκονται συνήθως κοντά στην περιοχή όπου φιλοξενούν τις κατσαρίδες.

Απολύμανση – Απεντόμωση για ψιλή κατσαρίδα

Η πιο κοινή κατσαρίδα που προσβάλλει το εσωτερικό των σπιτιών είναι η γερμανική κατσαρίδα. Μεταφέρονται στο σπίτι με κουτιά, τσάντες, έπιπλα, συσκευές, κουτιά αναψυκτικών, σακούλες, βαλίτσες, κ.α. Επίσης μπορούν να έρθουν και από γειτονικά σπίτια. Μπορούν να κρυφτούν οπουδήποτε μπορούν να βρουν σκοτάδι, ζεστασιά, λίγη υγρασία, στέγη και τροφή. Μερικές κοινές κρυψώνες είναι ντουλάπια,, κάτω από τους νεροχύτες κουζίνας, σε συρτάρια, συσκευές, βιβλία, μεντεσέδες, κ.λ.π. Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβιες. Αποφεύγουν το φως και κρύβονται από αυτό. Αν δείτε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες πολλές κατσαρίδες που οι κρυψώνες είναι υπερπλήρεις. Πρόσφατες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κατσαρίδες μπορούν εύκολα να μεταδώσουν βακτήρια και μικρόβια. Μερικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα τα παιδιά, μπορεί να είναι αλλεργικοί και να έχουν ασθματικές αντιδράσεις στις ίδιες, στο δέρμα τους και τις εκκρίσεις τους.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Συχνά η πρώτη αντίδραση όταν βλέπει κανείς μια σειρά μυρμηγκιών μέσα στο σπίτι είναι να αρπάξει ένα τυχαίο εντομοκτόνο και να τα ψεκάσει. Αυτή η στρατηγική συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μερικά νεκρά μυρμήγκια. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει μόνο τα συμπτώματα ενός προβλήματος. Μία επαγγελματική απολύμανση για μυρμήγκια και των μονοπατιών τους σπανίως προσφέρει τη σωστή θεραπεία, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα μυρμήγκια από όπου προέρχονταν αυτά. Για τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εξόντωσης των επιβλαβών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των μυρμηγκιών, ο αποκλεισμός είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Αυτό συνεπάγεται τη λήψη μέτρων για την αποτροπή εισόδου των παρασίτων στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές, τα μυρμήγκια φωλιάζουν έξω από μια κατοικία και κάνουν περιοδικές “επιδρομές” στους εσωτερικούς χώρους σε αναζήτηση τροφής.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μερικές φορές εισέρχονται στο σπίτι και δημιουργούν φωλιές μέσα σε αυτό. Επιθεωρήστε τα σημεία εισόδου των μυρμηγκιών γύρω από το σπίτι, την αποχέτευση και τα υπόγεια. Εφαρμόστε ένα στεγανωτικό υλικό, όπως η σιλικόνης, στα κενά από όπου εισέρχονται τα μυρμήγκια στο σπίτι και σε άλλα πιθανά σημεία εισόδου. Καλό θα ήταν να γίνουν οι παραπάνω ενέργειες πριν ή αμέσως μετά την απολύμανση για μυρμήγκια από την εταιρεία μας.

Απολύμανση για κουνούπια

Στο ευρύτερο περιβάλλον, υπάρχουν σχεδόν περισσότερα από 3.000 διαφορετικά είδη κουνουπιών. Τα κουνούπια λατρεύουν το νερό και αυτός είναι ο λόγος που θα τα συναντήσετε συχνότερα όπου υπάρχουν νερά στάσιμα ή μη. Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με γύρη και νέκταρ ενώ τα θηλυκά είναι εκείνα που τσιμπούν επειδή χρειάζονται αίμα ως τροφή προκειμένου να γονιμοποιήσουν τα αυγά τους. Πολλοί από εμάς καταλαβαίνουμε το τσίμπημα του κουνουπιού κατευθείαν ενώ άλλοι πάλι, όχι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα σημάδια τους προκαλούν σε όλους μας μια ενοχλητική φαγούρα. Επίσης, κάποια από αυτά είναι επικίνδυνα επειδή είναι φορείς και μεταδότες διαφόρων ασθενειών όπως είναι η ελονοσία. Τα κουνούπια πετάνε και δεν γίνεται να καταπολεμηθούν εντελώς. Μια απολύμανση για κουνούπια όμως μπορεί να περιορίσει σημαντικά ο πληθυσμός τους. Η επιχείρηση μας θα σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Η ιδανικότερη λύση είναι η απολύμανση για κουνούπια κάθε 25 περίπου ημέρες, ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι από τους πιο συχνούς ενοχλητικούς επισκέπτες. Η κυριότερη πηγή μετάδοσής τους είναι τα κατοικίδια ζώα με τη γάτα να έχει τα πρωτεία. Αυτοί είναι και οι ξενιστές τους. Μπορεί όμως, να τους μεταφέρουμε κι εμείς οι άνθρωποι σε κάποιο χώρο μέσω των ρούχων μας ή των παπουτσιών μας. Συγκριτικά με το μέγεθός τους, οι ψύλλοι πετάνε κάνοντας πολύ μεγάλα άλματα. Οι ψύλλοι τσιμπάνε και τρέφονται αίμα. Τα τσιμπήματα των ψύλλων γίνονται επί τόπου αισθητά και αρκετές φορές πονάνε. Επίσης, μοιάζουν με τσιμπήματα από κουνούπι γιατί το δέρμα κοκκινίζει και πρήζεται ενώ συνοδεύεται και από κνησμό. Σε όσους έχουν προδιάθεση, υπάρχει περίπτωση, τα τσιμπήματα των ψύλλων να προκαλέσουν φλεγμονές και αλλεργικές αντιδράσεις. Η εξήγηση σε αυτό είναι ότι οι ψύλλοι είναι φορείς παθογόνων οργανισμών και βακτηρίων που προκαλούν διάφορες λοιμώξεις.

Οι ψύλλοι διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες. Στους ενήλικες, τις προνύμφες και στα αυγά τους (κουκούλια). Τα αυγά των ψύλλων μπορεί να παραμείνουν σε ένα χώρο σε αδράνεια κάτι περισσότερο από δύο χρόνια. Όταν αντιληφθούν «ζωή» στο χώρο, ενεργοποιούνται ξανά. Αν τους αντιληφθείτε στο χώρο σας, η μόνη λύση είναι η απολύμανση για ψύλλους. Απολύμανση που θα εφαρμοστεί από ειδικά συνεργεία με τα κατάλληλα φάρμακα. Η εταιρεία μας είναι η πλέον κατάλληλη καθώς οι γνώσεις της και η εμπειρία της είναι πολύτιμες. Εξυπηρετεί καθημερινά και χρησιμοποιεί αποτελεσματικά σκευάσματα για απολύμανση για ψύλλους, ασφαλή για την υγεία σας, τα ζωάκια συντροφιάς σας και το περιβάλλον.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Σε αντίθεση με τους ψύλλους, οι κοριοί δεν πετάνε. Όμως, περπατάνε πάρα πολύ γρήγορα και έχουν την ικανότητα να σκαρφαλώνουν παντού. Έτσι, θα τους συναντήσετε όχι μόνο σε πατώματα και στρώματα αλλά και επάνω σε ταβάνια, σοβατεπί, κουρτίνες, ψευδοροφές, με λίγα λόγια, οπουδήποτε! Οι κοριοί τσιμπάνε και αυτοί αλλά το τσίμπημά τους δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κοριός μας πιάνει κυριολεκτικά «στον ύπνο»! Όσο γρηγορότερα λοιπόν τους εντοπίσετε, τόσο το καλύτερο. Βέβαια, τα τσιμπήματα των κοριών, μοιάζουν και αυτά πολύ με εκείνα των κουνουπιών. Είναι δηλαδή μικρά κυκλικά ερυθήματα σαν φουσκάλες που προκαλούν φαγούρα. Περνάνε και αυτά σχετικά γρήγορα, μέσα σε ένα 24ωρο.

Όσο πιο νωρίς εντοπίσετε τους κοριούς, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τους ξεφορτωθείτε. Ο λόγος είναι ότι πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ γρήγορα. Αν και εφόσον εισβάλλουν στο σπίτι σας και γενικότερα στο χώρο σας, θα χρειαστείτε τη βοήθεια των ειδικών επειδή μόνο έτσι θα απαλλαγείτε. Ερασιτεχνικές και οικιακές λύσεις για την εξόντωσή τους, δυστυχώς δεν υπάρχουν. Τα συνεργεία μας είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Έχουν την κατάλληλη εμπειρία ώστε να εντοπίσουν τις εστίες των κοριών σε κάποιο χώρο και να τον καθαρίσουν από τα συγκεκριμένα έντομα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν για απολύμανση για κοριούς είναι απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Όλες οι απολυμάνσεις για κοριούς γίνονται με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον. Σας προσφέρουμε οριστικό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

Σας αρέσει να ξοδεύετε χρόνο έξω από το σπίτι σας την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ενώ εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας απολαμβάνετε την υπέροχη ύπαιθρο, μπορεί να υπάρχουν και τσιμπούρια, που περιμένουν στη γωνία για αίμα. Γιατί πρέπει να ανησυχείτε για τα τσιμπούρια; Τα τσιμπούρια είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση πολλών ασθενειών τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα. Από όλα τα αρθρόποδα, τα τσιμπούρια μεταδίδουν την ευρύτερη σειρά ασθενειών. Όταν τα τσιμπούρια που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα είναι ικανά να μεταδώσουν ασθένειες όπως η νόσος Lyme, η Κροτωγενής Παράλυση και πολλά άλλα. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες πρόληψης κροτώνων, τηλεφωνήστε μας για μία επιθεώρηση παρασίτων. Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τσιμπήματα τσιμπουριών;

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Η εταιρία μας προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία ελέγχου τσιμπουριών που δημιουργεί ένα απωθητικό φράγμα έναντι τους. Ένας έμπειρος τεχνικός θα εκτελέσει μια θεραπεία που εστιάζεται σε περιοχές όπου τα τσιμπούρια συνήθως βρίσκονται όταν δεν τρέφονται από τους ξενιστές τους, όπως:

  • Περιμετρική βλάστηση
  • Υπερβολικά χλοώδεις περιοχές
  • Πολυσύχναστα μονοπάτια
  • Τμήματα της αυλής που συνορεύουν με δάσος

Μυοκτονία – Απολύμανση για ποντίκια

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα ποντίκια μακριά από τον χώρο σας είναι απλά να μας καλέσετε για μια απολύμανση για ποντίκια. Όταν πρόκειται για αρουραίους και ποντίκια στόχος μας είναι να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Με πολυετή εμπειρία στην καταπολέμιση τρωκτικών, καταλαβαίνουμε τις συνήθειές τους και έχουμε αναπτύξει μια αποτελεσματική προσέγγιση για την εξάλειψή τους. Τα τρωκτικά εισβάλλουν σε εκατομμύρια σπίτια κάθε χρόνο και πολύ εύκολα μπορούν να μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες. Είναι ευφυή, εξαιρετικά προσαρμόσιμα και αναπαράγονται γρήγορα. Κανείς δεν θέλει να ζει με τρωκτικά, αλλά από την στιγμή που θα μπουν στο σπίτι σας χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για την μυοκτονία τους. Καλέστε μας στο 210 97 00 003 για να προγραμματίσετε την επίσκεψή μας, είναι το πρώτο βήμα για την διόρθωση του προβλήματος σας.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Η διασπορά του νέου κορωνοϊού covid-19 είναι τάχιστη και έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρόκειται από όσα μέχρι στιγμής ξέρουμε, για έναν καινούριο ιό ο οποίος σχετίζεται και προσβάλλει το ανθρώπινο αναπνευστικό σύστημα. Η μετάδοσή του θεωρείται ότι γίνεται κυρίως μέσω του αναπνευστικού με σταγονίδια από το βήχα και το φτέρνισμα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλοι μας. Οι οδηγίες που έχουν δοθεί από την επιστημονική κοινότητα, κάνουν λόγο για πολύ καλή συχνή υγιεινή των χεριών, απόσταση, χρήση μάσκας και σωστή απολύμανση κάθε χώρου και κάθε επιφάνειας. Η απολύμανση για κορωνοϊό είναι μια απαραίτητη διαδικασία που θα πρέπει να εφαρμόζεται έτσι κι αλλιώς σε κάθε χώρο, τουλάχιστον 1 με 2 φορές το χρόνο. Με την εφαρμογή της, καταπολεμώνται και εξοντώνονται σε μεγάλο βαθμό ιοί, βακτήρια και μικρόβια. Στις μέρες του κορωνοϊού, αντιλαμβάνεστε ότι είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ.

Καθημερινά αγγίζουμε πάρα πολλά πράγματα τόσο στο σπίτι μας όσο και στην εργασία μας. Επίσης, πολλοί από εμάς μετακινούμαστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κίνδυνος να νοσήσουμε παραμονεύει παντού. Σε σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και όπου υπάρχει συνωστισμός. Γιατί ο ιός μπορεί να βρίσκεται ακόμα και επάνω σε αντικείμενα, επιφάνειες ή εργαλεία. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και μικροβιοκτονίες υψηλής ποιότητας σε κάθε χώρο. Με οικολογική συνείδηση και ευαισθησία, χρησιμοποιεί σκευάσματα και προϊόντα απολύτως ασφαλή. Είναι όλα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάθε απολύμανση για κορωνοϊό, συνοδεύεται από το ανάλογο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τους επιστήμονες συνεργάτες μας. Τηρήστε όλα τα μέτρα και θωρακίστε την υγεία σας. Προστατέψτε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και τους οικείους σας όπως και όλες τις ευπαθείς ομάδες του κοινωνικού συνόλου.

Εμπειρία 40 ετών

Το μυστικό της επιτυχίας της μας στον τομέα ελέγχου παρασίτων για πάνω από 40 χρόνια οφείλεται στην τεχνογνωσία και την ικανότητα των τεχνικών μας. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι. Έχοντας παρακολουθήσει προγράμματα εντατικής εκπαίδευσης, οι υπάλληλοι μας εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν γρήγορα τα προβλήματα των παρασίτων σας, να εκτελούν με ασφάλεια τις εφαρμογές με τον ασφαλέστερο και τον πιο μη παρεμβατικό τρόπο. Οι απολυμαντές μας είναι έμπειροι σε θέματα βιολογίας και συμπεριφοράς των παρασίτων. Με τη σαφή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρονται τα τσιμπούρια, ο τεχνικός μας μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κροτώνων και άλλων παρασίτων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η πιθανή μετάδοση της νόσου Lyme είναι ο # 1 λόγος για τον οποίο ο έλεγχος και η πρόληψη των κροτώνων είναι μια αναγκαιότητα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η ασθένεια Lyme εξαπλώνεται μέσω του δαγκώματος του τσιμπουριού Ixodes scapularis. Τα συμπτώματα της νόσου του Lyme περιλαμβάνουν πυρετό και ένα κόκκινο εξάνθημα γνωστό ως «μεταναστευτικό ερύθημα». Αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, άλλα συμπτώματα είναι έντονος πόνος στα άκρα, μία ή περισσότερες πρησμένες αρθρώσεις, σύγχυση και δυσκολίες συγκέντρωσης, ωτορινολαρυγγολογικά συμπτώματα, σπασμοί μυών κλπ. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προληπτική υπηρεσία ελέγχου τσιμπουριών ή θα θέλατε να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση από έναν τεχνικό, επικοινωνήστε μαζί μας. Διαθέτοντας ευέλικτα προγράμματα ελέγχου παρασίτων σχεδιασμένα με γνώμονα την οικογένειά σας, η επιχείρηση μας μπορεί να προστατεύσει το σπίτι σας από την απειλή των κροτώνων.