Αποφράξεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός 210 97 00 003

Οι ιδιαίτερες ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη είναι σημαντικές για την Αποφραξεις Υμηττος. Η εστίασή μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια έχει κάνει την Αποφράξεις Υμηττός την πρώτη επιλογή στην ευρύτερη περιοχή του Υμηττού.

Αποφράξεις Υμηττός

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Σας προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων. Στην Αποφράξεις Υμηττός για παραπάνω από 40 χρόνια, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στους κατοίκους των προαστίων της Αττικής. Το όνομά μας σχετίζεται με όλες τις υπηρεσίες στο αποχετευτικό σύστημα και μπορούμε να το φροντίσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να σας απαλλάξουμε από τα επιβλαβή απορρίμματα στο σύστημα αποχέτευσης. Εάν διαθέτετε ένα αποχετευτικό σύστημα που πρέπει να καθαριστεί, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να προσφέρουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας.

Είτε χρειάζεστε μία προληπτική συντήρηση στο αποχετευτικό σας δίκτυο, είτε η αποχέτευσή σας χρειάζεται καθαρισμό, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ είναι πάντα εδώ για σας. Απλά μας δώστε ένα στίγμα και θα πάμε στη ρίζα του προβλήματός σας. Μια καλά καθαρισμένη αποχέτευση μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε την αγορά ενός ολοκαίνουριου συστήματος ξανά.

Ο καθαρισμός με υδροβολή χρησιμοποιεί πεπιεσμένο νερό για να καθαρίσει τους φραγμένους αγωγούς ή σωλήνες

Η Αποφράξεις Υμηττός εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης. Η μέθοδος της υδροβολής με υψηλή πίεση νερού στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις είναι ο πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος καθαρισμού.

Καθαρισμός φρεατίου στον Υμηττό

Καθαρισμός φρεατίου στον Υμηττό

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και προληπτικής συντήρησης σε όλους τους πελάτες μας. Φροντίζουμε για εμπλοκές και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα του αποχετευτικού συστήματος υπάρχει. Όταν τελειώσουμε, θα σας αφήσουμε με ένα καθαρό και σωστά διατηρημένο δίκτυο αποχέτευσης. Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα ενώ εργαζόμαστε στο χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι κάνουμε τη δουλειά μας σωστά από την πρώτη φορά.
Προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση για τον καθαρισμό και την συντήρηση των αποχετευτικών συστημάτων στην περιοχή των προαστίων της Αθήνας εδώ και 4 δεκαετίες. Οι αποχετεύσεις απαιτούν καθαρισμό για να λειτουργούν σωστά. Είναι η καλύτερη πρακτική να γίνεται αυτή η υπηρεσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό θα βοηθήσει την αποχέτευση να λειτουργεί σωστά για πολύ καιρό.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Η Αποφράξεις Υμηττός είναι μια τοπική, οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων σε εμπορικούς και οικιακούς πελάτες στον Υμηττό και τις γύρω περιοχές. Παρέχουμε ποιοτική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση με λογικές τιμές. Είμαστε ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για να επιλύσουμε το ζήτημα των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων, να καθαρίσουμε την αποχέτευσή σας ή να παράσχουμε αξιόπιστες και προγραμματισμένες προληπτικές συντηρήσεις. Δουλεύουμε με ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εξοπλισμών, από τα παραδοσιακά ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα, μέχρι την υψηλής ισχύος πίεση νερού. Στην Αποφράξεις Υμηττός είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας, την εργασιακή ηθική και τις έντιμες επιχειρηματικές πρακτικές μας. Για ποιότητα και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε εξαιρετική τιμή, καλέστε την Αποφράξεις Υμηττός.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Στην Αποφράξεις Υμηττού διατηρούμε μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων πελατών

Αυτό μας επιτρέπει να προγραμματίζουμε την τακτική, προληπτική συντήρηση και εξυπηρέτηση των συστημάτων των πελατών μας χωρίς εμπόδιο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών.

Μια φραγμένη αποχέτευση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα! Όταν ο σωλήνας αποχέτευσης είναι βουλωμένος, το νερό δεν μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα να γίνουν διάφορες δαπανηρές ζημιές σε κτίρια. Όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση ή ακόμα κι αν το υποψιάζεστε, καλέστε τους πλέον ειδικούς στο χώρο δηλαδή την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ.

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Η Αποφρακτική Υμηττού θα έρθει στον χώρο σας σε 15’με ένα πλήρως εκπαιδευμένο συνεργείο το οποίο χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα.

Αναλαμβάνουμε με πλήρη επιτυχία:

  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών και υδρορροών.
  • Αποφράξεις και καθαρισμούς σε μπανιέρες, λεκάνες, ντουζιέρες, νεροχύτες και νιπτήρες.
  • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Διάγνωση με κάμερα.

Εξυπηρετούμε καθημερινά όλο το 24ωρο και κάθε χώρο!

Μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Υμηττού να αναλάβει τη φροντίδα της αποχέτευσης σας ημέρα ή νύχτα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Υπάρχει λόγος που οι πελάτες μας μας καλούν.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Είμαστε περήφανοι που φτάνουμε τόσο γρήγορα στον χώρο σας και αυτό γιατί καταλαβαίνουμε την πολυάσχολη καθημερινότητά σας. Είναι σαφές ότι θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και τις υλικές ζημιές. Δεν χρειάζεται να περιμένετε.
Ο χρόνος απόκρισης σε μια έκτακτη ανάγκη είναι άμεσος. Παίρνουμε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε αναλάβει απέναντι σας και είμαστε πάντα προετοιμασμένοι με τον κατάλληλο εξοπλισμό στα φορτηγά μας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε το πρόβλημα που έχετε αντιληφθεί και εμείς άμεσα θα σας στείλουμε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.

ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ

Συντήρηση Αποχέτευσης στον Υμηττό

Η Αποφραξεις Υμηττος δεν ειδικεύονται μόνο στην απόφραξη φρεατίων, λεκανών, νιπτήρων, νεροχυτών και τον καθαρισμό αποχετεύσεων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μελλοντικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης. Αυτό σημαίνει ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το αποχετευτικό σας δίκτυο και την χρήση που κάνετε θα σας προτείνουμε και τον αριθμό των συντηρήσεων που πρέπει να γίνονται κατά την διάρκεια του έτους. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Διάγνωση με κάμερα στον Υμηττό

Έχετε συνεχώς προβλήματα που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις σας; Εάν έχετε δυσκολία προσδιορισμού της ακριβούς αιτίας και της θέσης κάποιου αποχετευτικού προβλήματος, η διάγνωση με κάμερα θα μπορέσει με σιγουριά να λύσει το μυστήριο.

Η διάγνωση με κάμερα προσφέρει μια ασφαλή και μη καταστρεπτική μέθοδος για τον έλεγχο της κατάστασης των σωλήνων σας. Αυτός ο εξειδικευμένος εξοπλισμός της κάμερας επιτρέπει στους επαγγελματίες τεχνικούς να επιθεωρεί κάθε σπιθαμή του αποχετευτικού σας συστήματος για να καθορίσει με ακρίβεια την ακριβή αιτία και τη θέση των προβλημάτων. Θα αποφύγετε και σκαψίματα αλλά και περαιτέρω σπατάλη χρημάτων.

Απόφραξη τουαλέτας Υμηττός

Οι βουλωμένες τουαλέτες είναι ένα κοινό πρόβλημα σε όλα τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ρίχνοντας λάθος υλικά και αντικείμενα στην λεκάνη της τουαλέτας, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μπλοκαρίσματα. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όμως. Δημιουργούνται δυσάρεστες οσμές, υπερχειλίσεις υδάτων και λυμάτων και μεγάλοι κίνδυνοι για την υγεία.

Καθαρή λεκάνη καταστήματος στην Ηλιούπολη μετά από απόφραξη από την αποφράξεις Ηλιούπολη

Καθαρή λεκάνη καταστήματος στην Ηλιούπολη μετά από απόφραξη από την αποφράξεις Ηλιούπολη

Στην Αποφράξεις Υμηττός λαμβάνουμε κάθε ημέρα πάμπολλες κλήσεις από ιδιοκτησίες που έχουν βουλωμένες τουαλέτες και έχουμε όλες τις αποδοτικές τεχνικές που θα αποκαταστήσουν γρήγορα την τουαλέτα σας στην κανονική χρήση με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στον πελάτη.

Η ομάδα μας των τεχνικών μας θα προσδιορίσει αρχικά που βρίσκεται το πρόβλημα. Αυτό μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σημείο της αποχέτευσης. Κατόπιν οι τεχνικοί με τα κατάλληλα μηχανήματα θα αναλάβουν δράση και με τα κατάλληλα μηχανήματα θα αποφράξουν την τουαλέτα σας.

Εκτός από την εξασφάλιση ότι η αποχέτευση σας θα αποφραχθεί, εάν είναι αναγκαίο και απαιτείται θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός.

Καλέστε μας στο 210 97 00 003, για να συζητήσουμε κάθε σας προβληματισμό.

Πληροφορίες περιοχής Υμηττού

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Διαθέτει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου, ενώ η υψηλότερη κορυφή του φτάνει τα 1026 μ. Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματα του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Υμηττός – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Υμηττός – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Υμηττός210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Υμηττός – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Υμηττός – 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Υμηττός– 210 97 00 003

Αποφραξεις Υμηττός. Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Top