Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Βύρωνας 210 97 00 003

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Καθαρός νεροχύτης στο Βύρωνα μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Βύρωνας

Η Αποφράξεις Βύρωνας αναλαμβάνει την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου (σιφώνια, λεκάνες, φρεάτια, υδρορροές) με άμεση εξυπηρέτηση, σε προνομιακές τιμές και οριστικές λύσεις τω προβλημάτων σας. Ευθύς εξ αρχής οι στόχοι της εταιρείας μας είναι η ποιότητα και η συνέπεια προς τους πελάτες μας, φέροντας πάντα εις πέρας τις εργασίες με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Καταφέραμε να καθιερωθούμε στη συνείδηση των απαιτητικών πελατών της, ως μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου των αποχετευτικών συστημάτων, με συνεχή ανοδική πορεία.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, καταλαβαίνουμε ότι προκαλεί άγχος και άσχημη κατάσταση στο σπίτι και την οικογενειακή σας γαλήνη. Κατόπιν της τηλεφωνικής σας κλήσεως θα στείλουμε κατευθείαν κάποιο από τα συνεργεία μας, για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα που έχει αναστατώσει τον οικιακό ή επαγγελματικό χώρο σας.

Έχουμε επενδύσει στον εξοπλισμό μας, ανανεώνοντας τον σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και για να είστε εσείς βέβαιοι ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Από τη στιγμή της πρώτης επαφής, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακούμε τους προβληματισμούς σας και εργαζόμαστε για να λύσουμε το πρόβλημά στα φρεάτια ή τις υδρορροές της αποχέτευσης σας, με την ελάχιστη αναστάτωση.

 

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Βύρωνας

Η Αποφράξεις Βύρωνας είναι αφοσιωμένη στη λεπτομέρεια σε ό,τι εργασία και αν αναλάβει σχετική με το αποχετευτικό δίκτυο ενός σπιτιού ή μίας επιχείρησης . Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις με τους πελάτες και διατηρούμε επικοινωνία με τους πελάτες μας και για τις παροχές μας και αφήνουμε τον χώρο καθαρό και τακτοποιημένο, όπως τον βρήκαμε.

Καθαρή λεκάνη καταστήματος στον Βύρωνα μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Βύρωνας

Καθαρή λεκάνη καταστήματος στον Βύρωνα μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Βύρωνας

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Πριν την αποκατάσταση του προβλήματος θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το ακριβές σημείο που έχει βουλώσει. Πρόκειται για μια χρονοβόρα και δύσκολη δουλειά, αλλά δε θα πρέπει να φτάσει να γίνει μια κακή εμπειρία. Καλώντας την Αποφράξεις Βλάχος στο Βύρωνα, να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Κατανοούμε την αξία του χρόνου σας και συνειδητοποιούμε ότι είναι ένα πολύτιμο αγαθό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν, για αυτό και προσφέρουμε τηλεφωνική και τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο και εγγυόμαστε ότι θα εμφανιστούμε στην ώρα μας.

Αποφράξεις Βύρωνα για:

 • Απόφραξη και καθαρισμό φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, υδρορροών, μπανιερών, νιπτήρων, τουαλετών, νεροχυτών, λεκανών και κάθετων στηλών τουαλετών και κουζινών.
 • Αντλήσεις υδάτων από υπόγειους, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

  ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

  ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Μην διστάσετε να μας καλέσετε. Έχουμε την λύση για κάθε πρόβλημα.

Μπορεί να υπάρχει μια ποικιλία από λόγους για τους οποίους εμφανίζονται προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυό σας και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συσσωρεύσεις από:

 • λίπη
 • έλαια
 • υπολείμματα από τα τρόφιμα
 • τρίχες
 • άμμος
 • τσιμέντο
 • φύλλα
 • ρίζες δέντρων
 • διάφορα ξένα αντικείμενα, κ.α.

Καλέστε Αποφράξεις Βύρωνας σήμερα και θα σας αποδείξουμε την αξία μας με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

Αποφράξεις Βύρωνας – ειδικοί στις αποχετεύσεις

Τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μπορεί να είναι απογοητευτικά. Οι ειδικοί τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ μπορούμε να το κατανοήσουμε αυτό καλύτερα από τον καθένα. Για αυτό και αποτελούμε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών απόφραξης φρεατίων, νεροχυτών, κ.α., συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων.

Ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρήσεων βασίζονται στην Αποφραξεις Βυρωνας για άμεση και αποτελεσματική φροντίδα, μικρά και μεγάλα προβλήματα, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Όταν εμπιστεύεστε την Αποφράξεις Βύρωνα, τα προβλήματά σας λύνονται γρήγορα. Οι τεχνικοί μας είναι ασφαλισμένοι και αδειοδοτημένοι, φοράνε ρούχα με την επωνυμία της εταιρείας μας και οδηγούν υπερσύγχρονα φορτηγά με τα απαραίτητα εργαλεία και τον εξοπλισμό.

Αποφράξεις Βύρωνας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Αποφράξεις παντός είδους στον Βύρωνα

Η Αποφράξεις Βύρωνας παρέχει στον Βύρωνα και τις γύρω περιοχές καθαρισμό υψηλής πίεσης με εκτόξευση νερού σε όλες τις οικιακές και επαγγελματικές ιδιοκτησίες. Το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής είναι αποτελεσματικό στον καθαρισμό και την απομάκρυνση όλων των ειδών υλικών και είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο στον κλάδο καθαρισμού αποχετεύσεων. Καλέστε την Αποφράξεις Βύρωνας για να προγραμματίσετε τον καθαρισμό αποχέτευσης με υψηλή πίεση νερού σήμερα.

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Από ένα βουλωμένο νεροχύτη της κουζίνας έως μια μπλοκαρισμένη γραμμή αποχέτευσης, στην Αποφράξεις Βύρωνας έχουμε τα εργαλεία και την εμπειρία για την επίλυση των προβλημάτων των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Καθαρίζουμε αποχετεύσεις για περισσότερα από 40 χρόνια. Όταν καλείτε την Αποφράξεις Βύρωνα, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε εργασία. Οι τεχνικοί μας είναι εξουσιοδοτημένοι και ασφαλισμένοι και θα αντιμετωπίσουν με απόλυτο σεβασμό τόσο εσάς όσο και το σπίτι ή τον τόπο δραστηριότητάς σας. Όταν καλείτε την Αποφραξεις Βυρωνας, θα σας υποδεχτεί το εξαιρετικό προσωπικό του γραφείου μας που θα χαρεί να σας κλείσει ένα ραντεβού.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

 • Καθαρισμός αποχέτευσης
 • Έλεγχος και διάγνωση γραμμής αποχέτευσης
 • Υπηρεσία καθαρισμού με υδροβολή
 • Επιθεώρηση κάμερας γραμμής αποχέτευσης
 • Αποφράξεις αποχέτευσης
 • Ανίχνευση και αφαίρεση ριζών από σωλήνες αποχέτευσης

Γιατί φράζουν οι αποχετεύσεις;

Λόγοι για τους οποίους οι αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν ή να βουλώσουν:

 • Οι νεροχύτες και οι αποχετεύσεις του μπάνιου είναι συχνά φραγμένες με τρίχες, ξένα αντικείμενα, σαπούνι, σαμπουάν ή μαλακτικό. Με την πάροδο του χρόνου, η σταδιακή συσσώρευση μπορεί να οδηγήσει σε αργή ή πλήρως αποκλεισμένη αποχέτευση.
 • Οι βουλωμένες τουαλέτες μπορεί να οφείλονται σε υπερφόρτωση χαρτιού τουαλέτας ή σε αντικείμενα που μπορεί να έχουν πέσει στην τουαλέτα.
 • Η εσφαλμένη απόφραξη ενός σωλήνα μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Οι προσπάθειες να το αντιμετωπίσει κάποιος μόνος του είναι μερικές φορές η αιτία γι ‘αυτό.
 • Οι σπασμένες σωληνώσεις θα μπορούσαν να είναι η αιτία μιας παρεμποδισμένης αποχέτευσης. Οι σωλήνες μπορούν να σπάσουν λόγω ηλικίας, από τις ρίζες των δέντρων ή την ακατάλληλη εγκατάσταση.
 • Η κλίση ενός σωλήνα είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή ροή νερού και λυμάτων. Η αποστράγγιση σχετίζεται άμεσα με τη βαρύτητα. Χωρίς αρκετή ρήση, ένας σωλήνας μπορεί να φράξει και να επιδεινωθεί μέχρις ότου εμφανιστεί πλήρης εμπλοκή.
 • Οι γραμμές αποχέτευσης μπορούν να εμποδιστούν από την ανάπτυξη των ριζών δέντρων στους σωλήνες, τη συσσώρευση λυμάτων, τη βύθιση ή τις κοιλιές στο σωλήνα και από ρωγμές ή σπασίματα.

  Πριν και μετά - Αποφράξεις Βύρωνας

  Πριν και μετά – Αποφράξεις Βύρωνας

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας – Αποφράξεις Βύρωνας

Λένε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού – αλλά είναι επίσης και η καρδιά του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού. Η σωστή λειτουργία του νεροχύτη είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας αλλά και θέμα υγιεινής. Τα λίπη και τα συσσωρευμένα υπολείμματα τροφών μπορούν να οδηγήσουν στην ανάγκη απόφραξης. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να πετάμε τίποτα στον νεροχύτη. Ο νεροχύτης της αποχέτευσης έχει κατασκευαστεί για να δέχεται συγκεκριμένα πράγματα. Ούτε καν τα λάδια δεν πρέπει να πετάμε στο νεροχύτη μας. Είναι άκρως απαγορευτικό!

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας – Αποφράξεις Βύρωνας

Το μπάνιο είναι ένα πολύ σημαντικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι και το πιο σημαντικό είναι να λειτουργούν όλα σωστά. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού παντού υπολογίζουν στην Αποφράξεις Βύρωνα για όλες τις πτυχές των υδραυλικών μπάνιο, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής, αντικατάστασης και εγκατάστασης.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να λύσουν κάθε είδους πρόβλημα που σχετίζεται με τους νεροχύτες, ντους, μπανιέρες, λεκάνες, γραμμές νερού και αποχετεύσεις στο μπάνιο σας. Η ανταπόκριση μας είναι άμεση. Κανείς δεν θέλει να περιμένει για ώρες έναν τεχνικό και ιδίως για ένα κομμάτι του σπιτιού όπως η τουαλέτα.

Αποφράξεις Βύρωνας

Αποφράξεις Βύρωνας

Πληροφορίες περιοχής Βύρωνα

Ο Βύρωνας είναι δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Πήρε το όνομά του από το Λόρδο Βύρωνα τον Ιανουάριο του 1924, με τον εορτασμό των 100 ετών από το θάνατό του.

Η σημερινή πόλη του Βύρωνα αρχικά αποτελούσε κοινότητα και το 1934 έγινε δήμος. Ανατολικά, βρίσκεται ο Υμηττός και το δάσος του. Αρχικά, η περιοχή αποτελούνταν από βοσκοτόπια και χωράφια, τα οποία άρχισαν να αστικοποιούνται μετά τις δεκαετίες του ’20 και του ’30 κυρίως από πρόσφυγες από την Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9.000 στρέμματα ενώ έχει πληθυσμό 61.308 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Βύρωνας – 210 97 00 003
Απόφραξη Υδροροής Βύρωνας – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βύρωνας – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Βύρωνας – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Βύρωνας210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βύρωνας – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βύρωνας210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Βύρωνας– 210 97 00 003

Αποφραξεις Βυρωνας. Γνωρίζουμε ότι πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στην αποχέτευσή σας μπορεί να συμβούν σε άβολες στιγμές όπως αργά το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο ή σε κάποια γιορτή. Θα σας προσφέρουμε άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πάσχα.

Top