Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη 210 97 00 003

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Αποφράξεις Βουλιαγμένη 210 97 00 003

Όταν πρόκειται για καθαρισμό, επιθεώρηση, συντήρηση ή απόφραξη αποχέτευσης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Αποφράξεις Βουλιαγμένη έχουν απαράμιλλο επαγγελματισμό για να βοηθήσουν τους πελάτες μας να αποφύγουν προβλήματα και να ανακαλύψουν θέματα προτού καταστούν σημαντικά.
Πολλοί αποφεύγουν να επιθεωρούν το σύστημα αποχέτευσης, πριν από την αγορά μίας κατοικίας. Έτσι στην Αποφράξεις Βουλιαγμένης δεχόμαστε πολλές κλήσεις από νέους ιδιοκτήτες σπιτιού που καταλήγουν να έχουν προβλήματα αποχέτευσης επειδή οι σωλήνες αποχέτευσης δεν επιθεωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς στο σπίτι.
Μπορούμε να επιθεωρήσουμε σωλήνες ανεξαρτήτου διαμέτρου, χρησιμοποιώντας μια τεχνολογικά προηγμένη, ειδική, ψηφιακή κάμερα για αναλυτικές επιθεωρήσεις. Ψάχνουμε για ρίζες δέντρων, σπασμένους σωλήνες, ενοχλητικά μπλοκαρίσματα και πολλά άλλα στις γραμμές αποχέτευσης.

Ακόμη και όταν τα πράγματα φαίνεται να λειτουργούν σωστά και δεν απαιτούν συνεχή προσοχή, οι τακτικές επιθεωρήσεις της Αποφράξεις Βουλιαγμένη είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να αποφύγετε ένα επείγον πρόβλημα της αποχέτευσης.

Ειδικευόμαστε σε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και εξυπηρετούμε επιτυχώς τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στα νότια προάστια της Αττικής για πάνω από 40 χρόνια.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Αποφράξεις στη Βουλιαγμένη

Η εταιρεία Αποφράξεις Βουλιαγμένη, ειδικεύεται με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό, συντήρηση και απόφραξη αποχετεύσεων παρέχοντας επαγγελματική, φιλική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις ζωής.

Στόχος μας είναι φεύγοντας να αφήσουμε τους πελάτες μας περισσότερο από ευτυχείς με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, αφού οι συστάσεις σας είναι το μέλλον της επιχείρησής μας. Μια αποχέτευση μπορεί να βουλώσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία σας και το περιβάλλον. Για αυτό και είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες και μέσα σε 15’.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ για απόφραξη σε κάθε επαγγελματικό χώρο, πολυκατοικία, κατάστημα, ξενοδοχείο, νοσοκομείο, εστιατόριο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Βουλιαγμένη αποφράξεις για:

  • απόφραξη και καθαρισμό αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών, τουαλετών, κουζινών.
  • διάγνωση με κάμερα.
  • άντληση υδάτων.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στα πιο δύσκολα προβλήματα αποχέτευσης στην επιχείρησή σας

Ωστόσο,μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση είναι σημαντική για τα εκ των υστέρων οφέλη της επιχείρησής σας. Συνιστούμε τις τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις που προσφέρονται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό υπερσύγχρονων μηχανημάτων και εξειδικευμένων συνεργείων που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο 100%. Εγγύησή μας είναι οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι και πιστοί πελάτες της περιοχής μας!

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Σωλήνας πριν και μετά την απόφραξη

Καλέστε την Αποφραξεις Βουλιαγμενη για ριζικές λύσεις στα προβλήματα αποχέτευσης. Είμαστε μια εταιρεία που βασίζεται σε μια ισχυρή φήμη αποτελεσματικής και αποδοτικής εργασίας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για να βεβαιωθείτε ότι ο αγωγός σας καθαρίζεται σωστά και με ασφάλεια.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Διάγνωση με κάμερα – Αποφράξεις Βουλιαγμένη

Η επιθεώρηση με κάμερα στην αποχέτευση έχουν δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιού και όχι μόνο, να ελέγχουν την κατάσταση της γραμμής αποχέτευσης όταν υπάρχουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα ή όταν αγοράζουν ένα σπίτι. Δεδομένου ότι μια τακτική επιθεώρηση στο σπίτι δεν περιλαμβάνει απλά μια ματιά στη γραμμή αποχέτευσης και οι επισκευές των γραμμών αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, μια επιθεώρηση με κάμερα στην Βουλιαγμένη, είναι κρίσιμη.

Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αναφέρονται παρακάτω μπορούν να μετριαστούν με ένα καλό προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης. Καλέστε μας στο 210 97 00 003 για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της κάμερας αποχέτευσης;

Ένα καλώδιο με μια κάμερα στο άκρο τροφοδοτείται στη γραμμή αποχέτευσης. Η εργασία καταγράφεται σε μια κάρτα μνήμης για να μπορείτε να το παρακολουθείτε στην άνεση του σπιτιού σας. Ενώ παρακολουθείτε αυτό, υπάρχουν 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Βουλιαγμένη

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ρίζες – Είναι φυσιολογικό οι ρίζες να αναπτυχθούν σε γραμμή μια αποχέτευσης ενώ ψάχνουν για θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης φυσιολογικό για τους ανθρώπους να υποθέτουν ότι, όταν βλέπουν τις ρίζες στη γραμμή, σημαίνει ότι ολόκληρη η γραμμή πρέπει να αντικατασταθεί. Αυτό δεν είναι αλήθεια και δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ αν δεν είναι απαραίτητο. Με τον καθαρισμό της αποχέτευσης το πρόβλημα συνήθως επιλύεται.

Κοιλιά στην γραμμή – Θυμηθείτε ότι ο φακός της κάμερας είναι πολύ μικρός, και κάνει τα πράγματα να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην πραγματικότητα. Μια “κοιλιά” στη γραμμή, μπορεί να φαίνεται τρομερή. Υπάρχουν πολλές γραμμές αποχέτευσης με χαμηλά σημεία που διατηρούνται εδώ και χρόνια.

Ραγίσματα – Μερικές φορές οι άνθρωποι συγχέουν τα ραγίσματα στις γραμμές αποχέτευσης για σπασίματα. Είναι λεία και συμβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, οι ρίζες μπορούν να διαπεράσουν τις γραμμές στις αρθρώσεις.

Σπασίματα – Ένα σπάσιμο στη γραμμή θα φαίνεται ομαλό, και συνήθως θα δείτε λάσπη και / ή συντρίμμια. Οι οπές μπορεί επίσης να είναι ορατές στον αγωγό.

Στην υπηρεσία αποχέτευσης της Αποφράξεις Βάρκιζα, θα εκτελέσουμε την υπηρεσία κάλυψης αποχέτευσης μόνο εάν υπάρχει ένας καλός λόγος, επειδή πρόκειται για πρόσθετο κόστος. Θυμηθείτε, είμαστε σε θέση να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί. Δεδομένου ότι δεν σας πωλούμε μια αντικατάσταση γραμμής, δεν υπάρχει κανένα όφελος για εμάς. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να σώσουμε τους πελάτες μας χιλιάδες ευρώ συστήνοντας ένα απλό καθαρισμό αποχέτευσης αντί για μια δαπανηρή αντικατάσταση γραμμών.

Πληροφορίες περιοχής Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη είναι παραθαλάσσιος οικισμός, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών που βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού. Διοικητικά ανήκει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2001, είναι 6.442 κάτοικοι. Οφείλει το όνομά της στην ομώνυμη λίμνη που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους (εκεί παραπέμπει και το όνομά της) στο μακρινό παρελθόν. Η περιοχή στην οποία απλώνεται ο οικισμός περιλαμβάνει μία μεγάλη και δαντελωτή παραλιακή ζώνη, στην οποία σχηματίζονται και οι χερσόνησοι του Καβουρίου και του Λαιμού. Αποτελεί μία από τις ακριβότερες περιοχές στην Ελλάδα.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βουλιαγμένη 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Βουλιαγμένη

Top