Αποφράξεις Βάρκιζα

Αποφράξεις Βάρκιζα 210 97 00 003

Αποφράξεις Βάρκιζα

ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΒΆΡΚΙΖΑ

Αποφράξεις Βάρκιζα

Εξυπηρετώντας όλη τη νότια Αττική από τη δεκαετία του 1970, προσφέρουμε αξία και ποιότητα με κάθε υπηρεσία αποχετευτικού δικτύου. Είτε έχετε φραγμένο αγωγό αποχέτευσης ή βουλωμένο αποχετευτικό δίκτυο, καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζα. Παρέχουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς αποχετεύσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων σε πολύ προσιτές τιμές! Εξυπηρέτηση πελατών σε όλα τα νότια προάστια Αττικής.

Η Αποφράξεις Βάρκιζας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση υπηρεσιών αποχέτευσης που λειτουργεί παραπάνω από 40 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας με εγγυημένη ποιότητα που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

Απόφραξη στην Βάρκιζα

Στάσιμο ή τρεχούμενο νερό στον νεροχύτη της κουζίνας; Στάσιμο ή τρεχούμενο νερό στο νιπτήρα του μπάνιου; Αν η στάθμη του νερού ανεβαίνει ή το νερό μένει στάσιμο, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα στην κύρια γραμμή αποχέτευσης και όχι στην κουζίνα ή στην τουαλέτα.

Η Αποφράξεις Βάρκιζα, λύνουν το πρόβλημα και αποκαθιστούν τη ζημιά σε πολύ λίγα λεπτά από τη στιγμή που θα τηλεφωνήσετε ανεξαρτήτως ώρας και ημέρας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ, αναλαμβάνουν:

  • Αποφράξεις και καθαρισμούς αποχετεύσεων, σιφονιών, φρεατίων, υδρορροών.
  • Αποφράξεις και καθαρισμούς τουαλετών, μπάνιων και κάθετης στήλης κτιρίων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Αντλήσεις νερών από υπόγεια, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Άμεσο & εγγυημένο αποτέλεσμα με τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στον χώρο των αποφράξεων!

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΡΚΙΖΑΣ για κάθε βουλωμένη αποχέτευση σε σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εστιατόρια, δημόσια κτίρια και οργανισμούς.

Καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζα και θα λύσουμε το πρόβλημά σας, αυτή εξάλλου είναι η ειδικότητά μας!

Ένα τηλεφώνημα και θα έχουμε ένα από τα τεχνικά μας συνεργεία στο δρόμο για το χώρο σας. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλό κόστος και εγγυημένη εργασία.
Για τον καθαρισμό της αποχετευτικής γραμμής, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ χρησιμοποιεί τη μέθοδο της υδροβολής, η οποία επίσης αναφέρεται ως εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης . Αφαιρεί το λίπος, τις ρίζες, τα υπολείμματα τροφών και γενικά τα απορρίμματα από τους σωλήνες. Οι περισσότεροι το έχουν επιλέξει ως τον πρωταρχικό τρόπο καθαρισμού των αποχετεύσεων τους. Αυτά τα πιεστικά μηχανήματα έρχονται σε όλα τα μεγέθη από μίνι φορητά έως μεγάλα φορτηγά.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Βάρκιζα

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Η υδροβολή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον καθαρισμό των αποχετευτικών γραμμών ενός εστιατορίου και γενικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο καθαρισμός των σωλήνων των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης με υδροβολή μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Για παράδειγμα, εάν μπορέσουμε να καθαρίσουμε με επιτυχία ένα σωλήνα ή ένα φρεάτιο, μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε από μια περιττή δαπανηρή εργασία εκσκαφής αποχέτευσης.
Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με έναν βουλωμένο αποχετευτικό αγωγό, η υδροβολή είναι μια γρήγορη, βολική και οικονομικά προσιτή λύση γρήγορα και αξιόπιστα, ακόμα και την ίδια ημέρα, χωρίς προβλήματα.

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑΚΙΖΑ

ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

Όλοι οι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων έχουμε φτάσει σε σημείο να αντιμετωπίσουμε μια βουλωμένη αποχέτευση

Αλλά γιατί συμβαίνει και γιατί είναι τόσο σημαντικό να το φροντίσετε άμεσα;

Η αποχέτευση βουλώνει επειδή με την πάροδο του χρόνου, οι βρωμιές, τα λίπη, τα απόβλητα και άλλα συντρίμμια συλλέγονται και μπλοκάρουν σταδιακά την ροή του νερού. Όταν η αποχέτευση βουλώνει τα πάντα γίνονται δραματικά και άβολα και αν το αγνοήσετε τα πράγματα για την καθημερινότητά σας θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Η αποχέτευσή σας θα περιέχει υλικά από νεροχύτες, ντους και τουαλέτες και όχι μόνο είναι αηδιαστικό, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει τεράστια ζημιά στην ιδιοκτησία σας. Εμπιστευθείτε μας όταν σας λέμε, ως ιδιοκτήτης σπιτιού, αυτό είναι το τελευταίο πρόβλημα που θα θέλατε να έχετε.

Στην Αποφράξεις Βάρκιζα, έχουμε χειριστεί και αντιμετωπίσει άπειρα βουλώματα. Αντί να χρησιμοποιήσουμε χημικές ουσίες που μπορούν να διαβρώσουν τους σωλήνες σας και να είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον, έχουμε μια καλύτερη ιδέα. Χρησιμοποιούμε μια μηχανή καθαρισμού αποστράγγισης που είναι εφοδιασμένη με ένα καλά τυλιγμένο καλώδιο με αιχμηρές λεπίδες στο άκρο. Γυρίζει με υψηλό ρυθμό ταχύτητας μέσω της γραμμής αποχέτευσης, καθαρίζοντας την πλήρη περιφέρεια της γραμμής και πιέζοντας πίσω ή καταστρέφοντας το μπλοκάρισμα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ

Έχετε βουλωμένη αποχέτευση; Καλέστε την Αποφραξεις Βαρκιζας και προγραμματίστε μια υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης σήμερα.

Στην αποφράξεις Βάρκιζα είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων με ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Οι πλήρως καταρτισμένοι και εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας δεσμεύονται να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας άμεσα και ειλικρινά και να λύσουν τα προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων σας προς ικανοποίηση σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Βάρκιζα

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΑΡΚΙΖΑ

Οι γραμμές αποχέτευσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε συστήματος υδραυλικών και όταν αγνοούνται, μπορεί τελικά να οδηγήσει σε τεράστιο χάος! Με την πάροδο του χρόνου, οι γραμμές αποχέτευσης θα αναπτύξουν μια συσσώρευση λίπους, σαπουνιών, τριχών, σωματιδίων τροφής και οτιδήποτε άλλο θα πέσει μέσα. Εάν έχετε μεγάλα δέντρα ή θάμνους κοντά στο σημείο που ο κύριος αγωγός τρέχει από το σπίτι σας στο αποχετευτικό δίκτυο της πόλης, η συσσώρευση ριζών μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται περιοδικά προσοχή.

Αν έχετε πρόβλημα με μια υποστηριζόμενη ή αργή αποχέτευση, καλέστε την Αποφράξεις Βάρκιζας και θα φροντίσουμε ώστε η αποχέτευσή σας να καθαριστεί και ρέει σωστά ξανά. Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό καθαρισμού αποχέτευσης που μας επιτρέπει να καθαρίζουμε και να συντηρούμε οτιδήποτε από ένα μικρό νεροχύτη ή αποχέτευση τουαλέτας έως και τις κύριες γραμμές της αποχέτευσης.

Επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα – Αποφράξεις Βάρκιζα

Χρησιμοποιούμε κάμερες για να σας δείξουμε τυχόν προβλήματα με τις σωληνώσεις σας και πού βρίσκονται. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί η γραμμή σας. Εάν χρειάζεστε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την κατάσταση των αποχετεύσεων σας προτού εκτελέσετε μια σημαντική επισκευή, καλέστε την Αποφραξεις Βαρκιζα για μια ειλικρινή εκτίμηση.

Διαθέτουμε τον εξοπλισμό για την απόφραξη, τον καθαρισμό και τη συντήρηση των γραμμών ύδρευσης και αποχέτευσης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας πραγματοποιούν αυτές τις εργασίες εδώ και χρόνια. Μην εμπιστεύεστε τα αποχετευτικά σας δίκτυα στον κάθε ένα, χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις.

Η υδροβολή είναι μια διαδικασία καθαρισμού υδρορροών και φρεατίων που λειτουργεί σε διάφορους τύπους και μεγέθη σωλήνων, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. Σε αντίθεση με το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα που κόβει ακριβώς μια τρύπα στο μπλοκάρισμα, η υδροβολή απομακρύνει το μπλοκάρισμα από το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, επαναφέροντάς το στην αρχική του διάμετρο.

Αυτή η έννοια του καθαρισμού με υψηλής πίεσης είναι μια αποδεδειγμένη λύση για την απομάκρυνση έως και 100% των λιπών, των ριζών και των συντριμμιών που δημιουργούνται στις γραμμές αποχέτευσης. Η μέθοδος της υδροβολής της Αποφραξεις Βαρκιζα καθαρίζει τις γραμμές αποχέτευσης όπως καμία άλλη διαδικασία καθαρισμού.

Πληροφορίες περιοχής Βάρκιζα

Η Βάρκιζα ή επίσημα Αλίανθος είναι συνοικία της Βάρης της περιφέρειας Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Είναι παραθαλάσσιος οικισμός της Αττικής και βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Είναι χτισμένη στα παράλια του Σαρωνικού.

wikipedia

Αποφράξεις Φρεατίων Βάρκιζα 210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Βάρκιζα 210 97 00 003

Απόφραξη Υδρορροής Βάρκιζα 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βάρκιζα 210 97 00 003

Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βάρκιζα 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Βάρκιζα 210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Βάρκιζα 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βάρκιζα 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Βάρκιζα 210 97 00 003

 

Top