Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα 210 97 00 003

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Εδώ και 4 δεκαετίες η Αποφράξεις Αθήνα εξυπηρετεί με συνέπεια εκατοντάδες πελάτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των αποφράξεων, των καθαρισμών και των συντηρήσεων στα αποχετευτικά συστήματα. Γνωρίζουμε πώς να λύσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στα φρεάτια και τις υδρορροές της αποχέτευσή σας. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, σας εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα.

Όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού, έτσι κι εσείς δεν έχετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι ένα πρόβλημα είναι βέβαιο ότι θα συμβεί. Π.χ. ένα πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης, που δεν μπορείτε να διορθώσετε, ανεξάρτητα από τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε.

Ευτυχώς, στην Αποφράξεις Αθήνα , επιλύουμε το “αδιευκρίνιστο” πρόβλημα και παρέχουμε γρήγορες υπηρεσίες των δικτύων αποχέτευσης στην Αθήνα.

Γνωρίστε τα σημάδια και τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα

Ποιο είναι το πραγματικό ζήτημα; Με απλά λόγια, οι αποχετεύσεις βουλώνουν για πολλούς λόγους. Παρακολουθήστε αυτά τα κοινά σημάδια προβλημάτων:

 • Το νερό λιμνάζει σε μια αποχέτευση
 • Το νερό στην τουαλέτα δε φεύγει, ακόμα και μετά τη χρήση ενός εμβόλου
 • Δυσάρεστες μυρωδιές από τις αποχετεύσεις σας
 • Πτώση της πίεσης του νερού

  Σωλήνες πριν και μετά την απόφραξη

  Σωλήνες πριν και μετά την απόφραξη

Οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα μπορεί να σηματοδοτήσει ένα βαθύτερο πρόβλημα στις γραμμές ή το σύστημα αποχέτευσης

Επικοινωνείστε με την Αποφράξεις Αθήνα 210 97 00 003

Οι τεχνικοί μας παρέχουν μεταξύ άλλων:

 • Λεπτομερείς υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης
 • Επιθεωρήσεις κάμερας για τους σωλήνες σας

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Αθήνα

  ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Δεδομένου ότι κανένα πρόβλημα στη γραμμή της αποχέτευσης δεν είναι ίδιο, προσαρμόζουμε πάντα τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ώστε να λάβετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία που χρειάζεστε και θέλετε. Αναλαμβάνουμε ότι έχει αναστατώσει την γαλήνη του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.

Μέσα από την εμπειρία και την εκπαίδευση, οι τεχνικοί μας έχουν πολύτιμες γνώσεις και την αυτοπεποίθηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όλες οι υπηρεσίες της Αποφράξεις Αθήνα είναι εγγυημένες και αποτελεσματικές

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και όλο μας το προσωπικό επιλέγεται με αυστηρά και επαγγελματικά κριτήρια για να σας παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Οι λύσεις που παρέχουμε είναι ειδικά επικεντρωμένες σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Έτσι αποτρέπουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Εκτός από την αποτροπή των βουλωμάτων, η τακτική, προληπτική συντήρηση της Αποφράξεις Αθήνας διατηρεί την ακεραιότητα των σωλήνων σας, μειώνοντας τις πιθανότητες οξείδωσης, αποσύνθεσης, διαρροών ή ρωγμών στο μέλλον. Τα χρήματα που ξοδεύετε σε αυτήν την υπηρεσία τώρα, σχεδόν σίγουρα θα σας γλιτώσουν από έξοδα από μεγάλες επισκευές στο μέλλον και θα βοηθήσουν στη διατήρηση της αξίας μεταπώλησης του σπιτιού σας.

Η Αποφράξεις Αθήνα διαθέτει στόλο οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με εξειδικευμένα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας όπως:

 • πιεστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού
 • κάμερες διάγνωσης
 • ριζοκοπτικά μηχανήματα

Η Αποφράξεις Αθήνα κατανοεί απόλυτα την αξία του διαθέσιμου χρόνου σας και για αυτό θα είμαστε κοντά σας, σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια που μας έχετε θέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους τεχνικούς μας κανένα πρόβλημα στις αποχετεύσεις, ανεξάρτητα από το είδος και το μέγεθός του.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Καμία άλλη εταιρεία αποφράξεων στην Αττική δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της Αποφραξεις Αθηνα. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση του προβλήματος σας στο αποχετευτικό δίκτυο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης. Οι προβληματισμοί που ενδεχομένως σας βασανίζουν είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε μαζί αφού το δικό σας πρόβλημα αντιμετωπίζεται σαν να ήταν δικό μας.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας. Έρχεται στο χώρο σας 15 λεπτά μετά την κλήση σας και σας λύνει το πρόβλημα οριστικά! Καθημερινά εκατοντάδες πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους. Είμαστε στη διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και όλες τις αργίες. Αποφραξεις Αθήνα για:

 • Απόφραξη και καθαρισμό υδρορροών, φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων, νεροχυτών και κάθετων στηλών κτιρίων
 • Διάγνωση βλαβών με χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
 • Αντλήσεις υδάτων

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Είναι από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, μια περιτοιχισμένη πόλη, ήταν μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και το Λυκείου του Αριστοτέλη, αναφέρεται ευρέως ως λίκνο του Δυτικού πολιτισμού και γενέτειρα της δημοκρατίας, κυρίως λόγω της επίδρασης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της κατά τους 5ο και 4ο αιώνες π.Χ. στο υπόλοιπο της τότε γνωστής Ευρωπαϊκής ηπείρου. Μια κοσμοπολίτικη μητρόπολη σήμερα, η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, χρηματοπιστωτικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας.

Το 2012 η Αθήνα κατατασσόταν ως η 39η πλουσιότερη πόλη στον κόσμο ως προς την αγοραστική δύναμη[εκκρεμεί παραπομπή] και ως 77η ακριβότερη σε μελέτη της UBS.

Το πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών, δηλαδή η περιοχή της Αθήνας και των προαστίων της, έχει πληθυσμό 3.181.872 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και έκταση 462 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 35 Δήμους κατανεμημένους σε τέσσερις περιφερειακές ενότητες (Κεντρικού, Βορείου, Νοτίου, Δυτικού Τομέα Αθηνών με συνολικό πληθυσμό 2.641.511 κατοίκων ), και άλλοι έξι ανήκουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς. Ο Δήμος Αθηναίων που καταλαμβάνει το κέντρο της, έχει πληθυσμό 664.046 κατοίκους (απογραφή 2011) και έκταση 39 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ο Πειραιάς, ιστορικά γνωστός ως το επίνειο των Αθηνών, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Τα κέντρα των δύο πόλεων απέχουν 9 χιλιόμετρα και παλαιότερα ο Πειραιάς χωριζόταν με την Αθήνα από άκτιστες ή αραιοκατοικημένες εκτάσεις, αλλά σήμερα, μετά από την μεγάλη οικιστική ανάπτυξη της πρωτεύουσας τον 19ο και 20ό αιώνα, ο Πειραιάς έχει ενωθεί πολεοδομικά με την Αθήνα.

wikipedia

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Φρεατίων Αθήνα
Απόφραξη Νεροχύτη Αθήνα 210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Αθήνα 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Αθήνα 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Αθήνα 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Αθήνα
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Αθήνα
Μηνιαίες Συντηρήσεις Αθήνα
Απολύμανση – Απεντόμωση Αθήνα

Top