Αποφράξεις Άλιμος

Αποφράξεις Άλιμος 210 97 00 003

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΆΛΙΜΟΣ

Η Αποφράξεις Άλιμος εργάζεται στην βιομηχανία αποχέτευσης για πάνω από 30 χρόνια. Η ομάδα μας είναι σαν την οικογένεια μας και έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά. Έχουμε πάντα ως στόχο να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και αυτό αντικατοπτρίζεται στους ευχαριστημένους πελάτες μας. Βέβαια αυτό δεν σταματά εκεί. Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας συστήνουν με την σειρά τους σε φίλους, γνωστούς και στην οικογένειά τους.

Η Αποφράξεις Άλιμος παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων για οικιακές και επαγγελματικές ιδιοκτησίες. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας μπορούν να διαγνώσουν σωστά την πηγή του φράγματος ή την άσχημη οσμή και να διορθώσουν με ασφάλεια το πρόβλημα.

Αναλαμβάνουμε την αποχέτευση σας και την κάνουμε καινούρια. Η κάθε αποχέτευση χρειάζεται προσοχή και φροντίδα!

 • Απόφραξη φρεατίων
 • απόφραξη λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα
 • άντληση καθαρών και ακάθαρτων υδάτων
 • απόφραξη υδρορροών
 • απόφραξη σιφονιών δαπέδου
 • καθαρισμός αποχέτευσης
 • προληπτική συντήρηση κ.α.

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Η Αποφράξεις Άλιμος είναι η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχέτευσης. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και αποδεδειγμένης εξειδίκευσης σε μια πληθώρα θεμάτων αποχέτευσης, παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε όλους τους τομείς.

Η ομάδα μας, που αποτελείται από άριστα καταρτισμένους και πεπειραμένους τεχνικούς, έχει κατά την διάρκεια των 40 ετών λειτουργίας της, την εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνολογία και τον εξοπλισμό να λύσει τα προβλήματά σας αποτελεσματικά και αποδοτικά.

Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας

Αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι οι παροχές μας δεν υστερούν σε τίποτα. Η αποδοτικότητα του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, επιτρέπει να χειριστούμε τις πιο σκληρές και πιο απαιτητικές εργασίες.

Δεν ερχόμαστε στον χώρο σας για να σας πουλήσουμε ακριβές υπηρεσίες, αλλά για να σας συμβουλεύσουμε και να προσφέρουμε σωστά τις υπηρεσίες της εργασίας μας που αγαπάμε και σεβόμαστε.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις αποχετεύσεις σας, ανεξάρτητα το μέγεθός του, που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε.

Ο στόλος των οχημάτων μας μεταφέρει μία ευρεία ποικιλία άριστα συντηρημένων, υπερσύγχρονων εργαλείων και μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εργασίες που απαιτούνται. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας ώστε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην σας ανησυχεί τίποτα.

Με όλες τις τελευταίες μεθόδους της τεχνολογίας στη διάθεσή μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, όπως αποφράξεις σε ντους και λουτρά, τουαλέτες, σωλήνες αποχετεύσεως και μπανιέρες. Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία για αυτό και όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής πίεσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για να εξασφαλιστεί ότι η εύρυθμη λειτουργία των δικτύων των αποχετεύσεων σας θα επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Η Αποφράξεις Άλιμος εξασφαλίζει την σωστή αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Καλέστε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σήμερα προσδοκώντας σε μια άκρως αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις Άλιμος

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Είμαστε οι ειδικοί στον τομέα των αποφράξεων

Παρέχουμε άριστη και έντιμη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Εκεί που οι άλλες εταιρείες σταματούν και δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα εμείς συνεχίζουμε και επαναφέρουμε την αποχέτευση σας στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Απόφραξη από ρίζες δέντρων Άλιμος

Στην Αποφράξεις Άλιμος έχουμε δει τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν οι ρίζες των δέντρων στα συστήματα αποχέτευσης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δέντρα και τα φυτά έχουν την τάση να αναπτύσσονται εκεί όπου υπάρχει νερό και υγρασία. Για αυτό και σχεδόν πάντα αναπτύσσονται μέσα και γύρω από τις αποχετεύσεις.

Όταν οι ρίζες των δέντρων εισέλθουν στις αποχετεύσεις και δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα και σωστά, οι ρίζες θα συνεχίσουν να αυξάνονται με τον χρόνο. Αυτό οδηγεί σε μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση και μερικές φορές στην κατάρρευση των συστημάτων αποχέτευσης το οποίο μπορεί να είναι πολύ ακριβό και άβολο.

Η ομάδα της Αποφράξεις Άλιμος προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία αφαίρεσης ριζών σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Θα διαπιστώσετε ότι η αφαίρεση των ριζών συχνά απαιτεί υδροβολή υψηλής πίεσης ή ηλεκτρομηχανικούς μεθόδους με εξειδικευμένες μηχανήματα που διασχίζουν την αποχέτευση και διαλύουν τις ρίζες.

Ως μέρος της υπηρεσίας αφαίρεση ρίζας, μπορούμε επίσης να διενεργήσουμε και έρευνα με κάμερα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το σύνολο ριζών έχει αφαιρεθεί από το σύστημα αποχέτευσης.

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει εναντίον σας. Όταν οι αποχετεύσεις βουλώσουν, μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρά προβλήματα και άσχημες καταστάσεις.

Καλέστε μας τώρα για να σας βοηθήσουμε.

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΣΙΦΟΝΙ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΛΙΜΟΣ

Καθαρισμός αποχέτευσης μπάνιου – Αποφράξεις Άλιμος

Ίσως η πιο συνηθισμένη οικιακή αποχέτευση που βουλώνει είναι στο μπάνιο. Τα ντους και οι μπανιέρες συνηθίζουν να βουλώνουν με τις τρίχες, το σαπούνι, την οδοντόκρεμα και άλλες ουσίες. Επίσης, οι αποχετεύσεις τουαλέτας είναι συχνά βουλωμένα με χαρτί υγείας και άλλα υλικά. Η Αποφράξεις Άλιμος διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να καθαρίσει σωστά τα αποχετευτικά σας δίκτυα και να απομακρύνει τυχόν μπλοκαρίσματα.

Αποφράξεις Φρεατίων Άλιμος210 97 00 003
Απόφραξη Νεροχύτη Άλιμος210 97 00 003
Απόφραξη Υδρορροής Άλιμος – 210 97 00 003
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Άλιμος – 210 97 00 003
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Άλιμος – 210 97 00 003
Καθαρισμός Φρεατίων Άλιμος210 97 00 003
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα Άλιμος – 210 97 00 003
Μηνιαίες Συντηρήσεις Άλιμος – 210 97 00 003
Απολύμανση – Απεντόμωση Άλιμος– 210 97 00 003

Top