Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Απολυμανσεις Ηλιουπολη 210 97 00 003

Απολυμανσεις Ηλιουπολη. Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες για άρτια και μόνιμη λύση στο πρόβλημα με σκοπό την δημιουργία ευχαριστημένων πελατών. Καλέστε όλο το 24ωρο και το εξειδικευμένο της προσωπικό θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις Οδηγίες 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις οδηγίες των συστημάτων HACCP και ISO.

Με τον όρο απολυμάνσεις περιγράφονται οι εργασίες που είναι αναγκαίες για τον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιοί και πρωτόζωα στην Ηλιουπολη.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Η Απολυμάνσεις Ηλιούπολη είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηλιούπολης αλλά και στις γύρω περιοχές.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη - κατσαρίδες

Νοιαζόμαστε για την υγεία των πελατών μας, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζώα και την ιδιοκτησία σας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και σκευάσματα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Απολυμάνσεις Ηλιούπολη εγγυάται κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ειδικοί στον τομέα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Καθοδηγούνται πάντα από τον υπεύθυνο επιστήμονα και παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές. Μετά την διαδικασία τη κάθε εφαρμογής δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Ειδικευόμαστε στον έλεγχο και στην καταπολέμηση κάθε παρασίτου όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, ψιλή κατσαρίδα, τσιμπούρια, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σχολεία, οικίες, επιχειρήσεις, εργαστήρια, εστιατόρια, διαμερίσματα και σε κάθε οίκημα στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τους πελάτες μας, τις ανάγκες και τις περιουσίες τους, αλλά πάνω από όλα την ασφάλεια τους και την υγεία τους.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη Πληροφορίες

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

πηγή:http://el.wikipedia.org/wiki/Ηλιούπολη_Αττικής/

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Απολύμανση – Απεντόμωση για ψιλή κατσαρίδα Ηλιούπολη

Η πιο κοινή κατσαρίδα που προσβάλλει το εσωτερικό των σπιτιών είναι η γερμανική κατσαρίδα. Μεταφέρονται στο σπίτι με κουτιά, τσάντες, έπιπλα, συσκευές, κουτιά αναψυκτικών, σακούλες, βαλίτσες, κ.α. Επίσης μπορούν να έρθουν και από γειτονικά σπίτια. Μπορούν να κρυφτούν οπουδήποτε μπορούν να βρουν σκοτάδι, ζεστασιά, λίγη υγρασία, στέγη και τροφή. Μερικές κοινές κρυψώνες είναι ντουλάπια,, κάτω από τους νεροχύτες κουζίνας, σε συρτάρια, συσκευές, βιβλία, μεντεσέδες, κ.λ.π. Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβιες. Αποφεύγουν το φως και κρύβονται από αυτό. Αν δείτε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες πολλές κατσαρίδες που οι κρυψώνες είναι υπερπλήρεις.

Πρόσφατες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κατσαρίδες μπορούν εύκολα να μεταδώσουν βακτήρια και μικρόβια. Μερικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα τα παιδιά, μπορεί να είναι αλλεργικοί και να έχουν ασθματικές αντιδράσεις στις ίδιες, στο δέρμα τους και τις εκκρίσεις τους.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κατσαρίδα Ηλιούπολη

Είναι συχνά εύκολο να εντοπιστούν τα σημάδια από μία πραγματική μόλυνση από κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι κυρίως νυχτόβια παράσιτα και κατά τη διάρκεια της ημέρας προτιμούν να παραμένουν κρυμμένες σε ρωγμές και βγαίνουν κυρίως τη νύχτα για να αναζητήσουν την τροφή τους.

Οι κατσαρίδες προσελκύονται από όλους τους τύπους τροφίμων που μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι σας. Τρώνε οτιδήποτε, από ανθρώπινες τροφές, χάρτινες συσκευασίες, πλαστικά και υφάσματα μέχρι περιττώματα από χάμστερ και κουνέλια. Εάν υποπτεύεστε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να μάθετε εάν υπάρχουν κατσαρίδες. Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Ηλιούπολη τώρα για μία αποτελεσματική αντιμετώπιση των κατσαρίδων.

Σημάδια προσβολής από κατσαρίδες

Μερικά κοινά σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε μία πιθανή προσβολή από κατσαρίδες είναι:

  •  Ασυνήθιστη μυρωδιά – Μια συνηθισμένη προσβολή από κατσαρίδες παράγει μια παρατεταμένη και δυσάρεστη οσμή που προσβάλλει τα στοιχεία που έρχονται σε επαφή.
  • Περιττώματα – Εάν υπάρχει έστω και λίγο διαθέσιμο νερό, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανόχρωμα, κυλινδρικά περιττώματα, μήκους περίπου 2 χιλιοστών.
  • Σημάδια από λεκέδες – Εάν το νερό είναι άφθονο, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανά και ακανόνιστα στίγματα. Ελέγξτε τα σημάδια στις οριζόντιες επιφάνειες και στις διασταυρώσεις τοίχου-δαπέδου όπου διέρχονται οι κατσαρίδες.
  • Φλούδες από δέρμα – Οι κατσαρίδες ρίχνουν το δέρμα τους από 5-8 φορές, καθώς ωριμάζουν σε ενήλικες. Αυτά τα αποχρωματισμένα δέρματα βρίσκονται συνήθως κοντά στην περιοχή όπου φιλοξενούν τις κατσαρίδες.

Μυοκτονία – Απολύμανση για ποντίκια Ηλιούπολη

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα ποντίκια μακριά από τον χώρο σας είναι απλά να μας καλέσετε. Όταν πρόκειται για αρουραίους και ποντίκια στόχος μας είναι να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Με πολυετή εμπειρία στην καταπολέμιση τρωκτικών, καταλαβαίνουμε τις συνήθειές τους και έχουμε αναπτύξει μια αποτελεσματική προσέγγιση για την εξάλειψή τους. Τα τρωκτικά εισβάλλουν σε εκατομμύρια σπίτια κάθε χρόνο και πολύ εύκολα μπορούν να μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες. Είναι ευφυή, εξαιρετικά προσαρμόσιμα και αναπαράγονται γρήγορα. Κανείς δεν θέλει να ζει με τρωκτικά, αλλά από την στιγμή που θα μπουν στο σπίτι σας χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για την εξολόθρευση τους. Καλέστε μας στο 210 97 00 003 για να προγραμματίσετε την επίσκεψή μας, είναι το πρώτο βήμα για την διόρθωση του προβλήματος σας.

Απολύμανση – Απεντόμωση για τσιμπούρια Ηλιούπολη

Σας αρέσει να ξοδεύετε χρόνο έξω από το σπίτι σας την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ενώ εσείς και τα μέλη της οικογένειάς σας απολαμβάνετε την υπέροχη ύπαιθρο, μπορεί να υπάρχουν και τσιμπούρια, που περιμένουν στη γωνία για αίμα.

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Γιατί πρέπει να ανησυχείτε για τα τσιμπούρια; Τα τσιμπούρια είναι υπεύθυνα για τη μετάδοση πολλών ασθενειών τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα. Από όλα τα αρθρόποδα, τα τσιμπούρια μεταδίδουν την ευρύτερη σειρά ασθενειών. Όταν τα τσιμπούρια που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα είναι ικανά να μεταδώσουν ασθένειες όπως η νόσος Lyme, η Κροτωγενής Παράλυση και πολλά άλλα.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες πρόληψης κροτώνων, τηλεφωνήστε στην Απολυμάνσεις Ηλιούπολη για μία επιθεώρηση παρασίτων.

Πώς μπορεί η Απολυμανσεις Ηλιούπολη να σας βοηθήσει να αποφύγετε τσιμπήματα τσιμπουριών; Η Απολυμάνσεις Ηλιούπολης προσφέρει μια εξειδικευμένη υπηρεσία ελέγχου τσιμπουριών που δημιουργεί ένα απωθητικό φράγμα έναντι τους. Ένας έμπειρος τεχνικός θα εκτελέσει μια θεραπεία που εστιάζεται σε περιοχές όπου τα τσιμπούρια συνήθως βρίσκονται όταν δεν τρέφονται από τους ξενιστές τους, όπως:

  • Περιμετρική βλάστηση
  • Υπερβολικά χλοώδεις περιοχές
  • Πολυσύχναστα μονοπάτια
  • Τμήματα της αυλής που συνορεύουν με δάσος

Εμπειρία 40 ετών

Το μυστικό της επιτυχίας της Απολυμανσεις Ηλιουπολη στον τομέα ελέγχου παρασίτων για πάνω από 40 χρόνια οφείλεται στην τεχνογνωσία και την ικανότητα των τεχνικών μας. Όλοι οι τεχνικοί της Απολυμανσεις Ηλιουπολης είναι εξειδικευμένοι και άριστα εκπαιδευμένοι.

Έχοντας παρακολουθήσει προγράμματα εντατικής εκπαίδευσης, οι τεχνικοί της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν γρήγορα τα προβλήματα των παρασίτων σας, να εκτελούν με ασφάλεια τις εφαρμογές με τον ασφαλέστερο και τον πιο μη παρεμβατικό τρόπο.

Οι τεχνικοί της Απολυμανσεις Ηλιουπολη είναι έμπειροι σε θέματα βιολογίας και συμπεριφοράς των παρασίτων. Με τη σαφή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρονται τα τσιμπούρια, ο τεχνικός μας μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των κροτώνων και άλλων παρασίτων με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η πιθανή μετάδοση της νόσου Lyme είναι ο # 1 λόγος για τον οποίο ο έλεγχος και η πρόληψη των κροτώνων είναι μια αναγκαιότητα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η ασθένεια Lyme εξαπλώνεται μέσω του δαγκώματος του τσιμπουριού Ixodes scapularis.

Τα συμπτώματα της νόσου του Lyme περιλαμβάνουν πυρετό και ένα κόκκινο εξάνθημα γνωστό ως «μεταναστευτικό ερύθημα». Αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, άλλα συμπτώματα είναι έντονος πόνος στα άκρα, μία ή περισσότερες πρησμένες αρθρώσεις, σύγχυση και δυσκολίες συγκέντρωσης, ωτορινολαρυγγολογικά συμπτώματα, σπασμοί μυών κλπ.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προληπτική υπηρεσία ελέγχου τσιμπουριών ή θα θέλατε να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση από έναν τεχνικό, επικοινωνήστε με την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Διαθέτοντας ευέλικτα προγράμματα ελέγχου παρασίτων σχεδιασμένα με γνώμονα την οικογένειά σας, η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μπορεί να προστατεύσει το σπίτι σας από την απειλή των κροτώνων.

Απολύμανση απεντόμωση για μυρμηγκια στην Ηλιουπολη

Συχνά η πρώτη αντίδραση όταν βλέπει κανείς μια σειρά μυρμηγκιών μέσα στο σπίτι είναι να αρπάξει ένα τυχαίο εντομοκτόνο και να τα ψεκάσει. Αυτή η στρατηγική συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μερικά νεκρά μυρμήγκια. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει μόνο τα συμπτώματα ενός προβλήματος. Ο συνηθισμένος ψεκασμός των μυρμηγκιών και των μονοπατιών τους σπανίως προσφέρει τη σωστή θεραπεία, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα μυρμήγκια από όπου προέρχονταν αυτά.

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Για τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα εξόντωσης των επιβλαβών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των μυρμηγκιών, ο αποκλεισμός είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Αυτό συνεπάγεται τη λήψη μέτρων για την αποτροπή εισόδου των παρασίτων στο σπίτι. Τις περισσότερες φορές, τα μυρμήγκια φωλιάζουν έξω από μια κατοικία και κάνουν περιοδικές “επιδρομές” στους εσωτερικούς χώρους σε αναζήτηση τροφής. Μερικές φορές εισέρχονται στο σπίτι και δημιουργούν φωλιές μέσα σε αυτό. Επιθεωρήστε τα σημεία εισόδου των μυρμηγκιών γύρω από το σπίτι, την αποχέτευση και τα υπόγεια. Εφαρμόστε ένα στεγανωτικό υλικό, όπως η σιλικόνης, στα κενά από όπου εισέρχονται τα μυρμήγκια στο σπίτι και σε άλλα πιθανά σημεία εισόδου.

Top