Pin It

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Απολυμανσεις Ηλιουπολη 210 99 01 999

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες για άρτια και μόνιμη λύση στο πρόβλημα με σκοπό την δημιουργία ευχαριστημένων πελατών. Καλέστε όλο το 24ωρο και το εξειδικευμένο της προσωπικό θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εναρμονίζονται πλήρως με τις Οδηγίες 93/43 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις οδηγίες των συστημάτων HACCP και ISO.

Με τον όρο απολυμάνσεις περιγράφονται οι εργασίες που είναι αναγκαίες για τον έλεγχο των παθογόνων μικροοργανισμών όπως βακτήρια, μύκητες, ιοί και πρωτόζωα στην Ηλιουπολη.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Η Απολυμάνσεις Ηλιούπολη είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηλιούπολης αλλά και στις γύρω περιοχές.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη - κατσαρίδες

Νοιαζόμαστε για την υγεία των πελατών μας, τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζώα και την ιδιοκτησία σας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους υψηλής τεχνολογίας και σκευάσματα ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η Απολυμάνσεις Ηλιούπολη εγγυάται κάθε εργασία που αναλαμβάνει.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και ειδικοί στον τομέα απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας. Καθοδηγούνται πάντα από τον υπεύθυνο επιστήμονα και παρακολουθούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για τα νέα σκευάσματα και τις τεχνικές. Μετά την διαδικασία τη κάθε εφαρμογής δίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Ειδικευόμαστε στον έλεγχο και στην καταπολέμηση κάθε παρασίτου όπως κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, ψιλή κατσαρίδα, τσιμπούρια, μυρμήγκια, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σχολεία, οικίες, επιχειρήσεις, εργαστήρια, εστιατόρια, διαμερίσματα και σε κάθε οίκημα στην Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τους πελάτες μας, τις ανάγκες και τις περιουσίες τους, αλλά πάνω από όλα την ασφάλεια τους και την υγεία τους.

Απολυμανσεις Ηλιουπολη Πληροφορίες

Η Ηλιούπολη είναι προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα του λεκανοπεδίου της Αθήνας στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού, με υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Μητροπολιτικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

πηγή:http://el.wikipedia.org/wiki/Ηλιούπολη_Αττικής/

Απολυμανσεις Ηλιουπολη

Απολύμανση – Απεντόμωση για ψιλή κατσαρίδα Ηλιούπολη

Η πιο κοινή κατσαρίδα που προσβάλλει το εσωτερικό των σπιτιών είναι η γερμανική κατσαρίδα. Μεταφέρονται στο σπίτι με κουτιά, τσάντες, έπιπλα, συσκευές, κουτιά αναψυκτικών, σακούλες, βαλίτσες, κ.α. Επίσης μπορούν να έρθουν και από γειτονικά σπίτια. Μπορούν να κρυφτούν οπουδήποτε μπορούν να βρουν σκοτάδι, ζεστασιά, λίγη υγρασία, στέγη και τροφή. Μερικές κοινές κρυψώνες είναι ντουλάπια,, κάτω από τους νεροχύτες κουζίνας, σε συρτάρια, συσκευές, βιβλία, μεντεσέδες, κ.λ.π. Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβιες. Αποφεύγουν το φως και κρύβονται από αυτό. Αν δείτε κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτό συνήθως σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες πολλές κατσαρίδες που οι κρυψώνες είναι υπερπλήρεις.

Πρόσφατες μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κατσαρίδες μπορούν εύκολα να μεταδώσουν βακτήρια και μικρόβια. Μερικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα τα παιδιά, μπορεί να είναι αλλεργικοί και να έχουν ασθματικές αντιδράσεις στις ίδιες, στο δέρμα τους και τις εκκρίσεις τους.

Απολύμανση – Απεντόμωση για κατσαρίδα Ηλιούπολη

Είναι συχνά εύκολο να εντοπιστούν τα σημάδια από μία πραγματική μόλυνση από κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες είναι κυρίως νυχτόβια παράσιτα και κατά τη διάρκεια της ημέρας προτιμούν να παραμένουν κρυμμένες σε ρωγμές και βγαίνουν κυρίως τη νύχτα για να αναζητήσουν την τροφή τους.

Οι κατσαρίδες προσελκύονται από όλους τους τύπους τροφίμων που μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι σας. Τρώνε οτιδήποτε, από ανθρώπινες τροφές, χάρτινες συσκευασίες, πλαστικά και υφάσματα μέχρι περιττώματα από χάμστερ και κουνέλια. Εάν υποπτεύεστε κάποιο πρόβλημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι να μάθετε εάν υπάρχουν κατσαρίδες. Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Ηλιούπολη τώρα για μία αποτελεσματική αντιμετώπιση των κατσαρίδων.

Σημάδια προσβολής από κατσαρίδες

Μερικά κοινά σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε μία πιθανή προσβολή από κατσαρίδες είναι:

  •  Ασυνήθιστη μυρωδιά – Μια συνηθισμένη προσβολή από κατσαρίδες παράγει μια παρατεταμένη και δυσάρεστη οσμή που προσβάλλει τα στοιχεία που έρχονται σε επαφή.
  • Περιττώματα – Εάν υπάρχει έστω και λίγο διαθέσιμο νερό, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανόχρωμα, κυλινδρικά περιττώματα, μήκους περίπου 2 χιλιοστών.
  • Σημάδια από λεκέδες – Εάν το νερό είναι άφθονο, οι κατσαρίδες θα παράγουν καστανά και ακανόνιστα στίγματα. Ελέγξτε τα σημάδια στις οριζόντιες επιφάνειες και στις διασταυρώσεις τοίχου-δαπέδου όπου διέρχονται οι κατσαρίδες.
  • Φλούδες από δέρμα – Οι κατσαρίδες ρίχνουν το δέρμα τους από 5-8 φορές, καθώς ωριμάζουν σε ενήλικες. Αυτά τα αποχρωματισμένα δέρματα βρίσκονται συνήθως κοντά στην περιοχή όπου φιλοξενούν τις κατσαρίδες.

Μυοκτονία – Απολύμανση για ποντίκια Ηλιούπολη

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα ποντίκια μακριά από τον χώρο σας είναι απλά να μας καλέσετε. Όταν πρόκειται για αρουραίους και ποντίκια στόχος μας είναι να έχουμε μακροχρόνια αποτελέσματα. Με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση αρουραίων και ποντικιών, καταλαβαίνουμε τις συνήθειές τους και έχουμε αναπτύξει μια αποτελεσματική προσέγγιση για την εξάλειψή τους. Τα τρωκτικά εισβάλλουν σε εκατομμύρια σπίτια κάθε χρόνο και πολύ εύκολα μπορούν να μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες. Είναι ευφυή, εξαιρετικά προσαρμόσιμα και αναπαράγονται γρήγορα. Κανείς δεν θέλει να ζει με τρωκτικά, αλλά από την στιγμή που θα μπουν στο σπίτι σας χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια για την εξολόθρευση τους. Καλέστε μας στο 210 99 01 999 για να προγραμματίσετε την επίσκεψή μας, είναι το πρώτο βήμα για την διόρθωση του προβλήματος σας.

 

Top